Asociatia Parintilor Adoptatori
Raspunsuri - Pagina 9
galinarodica spune:
Azi am fost la DPC si printre altele am aflat unele chestii, carente ale legii care fac dificila solutionarea cazului chiar cand aparent totul e clar, a]a ca mai invatai ceva, adica ce anume ar mai trebui sa cerem ca schimbare referitor la lege.
patri spune:
Ina, n-ai auzit de ceva schimbari in bine care ar putea usura procesul adoptiei? Doamne ajuta sa fie mai usor pt puiuti si parintii care-i asteapta!!!
o imediat mamica de fetita!
patri
Liana30 spune:
va tin pumnii la toate sa reusiti cat mai repede..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Patri am inteles ca in curand or sa se faca ceva shimbari ca au cam multi bebei abandonati....Si le-a cam sarit lumea in cap
Liana30 spune:
rodi
....................
ai reusit....sa fiti fericiti impreuna
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Da deja facem nebunele, dar tot ne iubeste toata lumea. Si buni e topita dupa Sebanica.
Liana30 spune:
Fie ca magia noptii sfinte a Craciunului sa va aduca liniste,caldura si multa dragoste in suflet......Craciun fericit!
.....................VA MULTUMESC CA EXISTATI !!!!
............VA IUBESC !!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Dragele mele...
Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de voi, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de voi. Va iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa va aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de voi.
Va urez cele mai fericite sarbatori!
Cu dragoste,draku de olteanca!!!!
Un an mai bun si cu multe..multe impliniri
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
LA MULTI ANI!
Sa fim sanatoase si puternice si in anul care vine sa reusim sa punem pe picioare asociatia si sa facem un pic de lumina si pentru micutii abandonati.
Sa fim mai buni si mai curati la suflet, mai iertatori si cu putere sa ducem la capat ceea ce ne-am promis.
Va pup pe toate si va promit ca nu ma las pana nu punem pe picioare asociatia.
Ina
Liana30 spune:
Noul An 2006 să vă fie un an al dorințelor împlinite, al prosperității și succesului, să vă aducă fericirea realizărilor personale și profesionale.
Fie ca pe parcursul întregului an să vă călăuzească Pacea, Credința, Iubirea și Speranța, iar oamenii dragi sufletului să vă aducă cît mai multe bucurii și împliniri.
La Mulți Ani!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"