Asociatia Parintilor Adoptatori

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

se pare ca nu stiti nimic de ea

ce linisteeeeeeeee

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Eu zic sa nu ne impacientam.Inca.Probabil este ocupata cu bb cel mic
Hai s-o mai lasam un picusor!

,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Eu sunt toata ziua pe aici, abia astept sa dispar si eu vreo cateva zile, cu asa un motiv!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetelor. Imi cer scuze ca v-am ingrijorat si multam fain pentru gandurile bune. Suntem bine sanatosi si eu si bebe (eu mai putin ca am luat viroza de la el, dar el e sanatos acum). N-am disparut da nu a mers afurisitul asta de net.
In rest ne luptam cu DPC-ul. Se misca extrem de incet...Am ceva vesti bune ca sa zic asa. E o fundatie de afara care se ocupa cu promovarea infiintarii de ong-uri asa cum vrem noi sa facem. Vineri aveau un seminar dar nu am reusit sa ajung la ei ca de cu bebe...ma duc zilnic la el. Ii duc si lui suculet de portocale, de morcov, iaurtel, il scot afara.
In weekendul asta sper sa fiu un pic mai linistita si sa pun pe hartie ce mai am nou, ce am mai adunat eu ca informatii si va spun si voua. Acum, mai mult ca oricand imi doresc sa fac ceva pentru micutii astia; fiindca am vazut pe viu cam cum se ocupa statul de interesul major al copilului. Am dat sfoara prin prieteni si o sa-mi vina si legislatia in domeniu din europa si din state. FETELOR CARE AVETI PRIETENI DE SUFLET PEDIATRI SAU PSIHOLOGI O SA AVEM NEVOIE DE AJUTORUL LOR. Trebuie sa-i batem cu propriile lor arme. Eu ma zbat cat pot dar am nevoie si de ajutorul vostru. Sunt sigura ca sunt si medici care vor sa adopte micuti, so psihologi. Hai sa strangem randurile. Si va rog puneti pe hartie si adunati informatii despre cazuri de reintegrare "nefericite" si tot ce am mai vorbit noi.
Va pup ca trebuie sa plec la bb.
olteanco ti-am scris nr pe pm de vreo2-3 ori. Credeam ca o sa ne vedem duminica trecuta da nu dadusi nici un semn de viatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

galina, ma bucur ca te'ai intors. ti'am simtit lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Galinauite un de la mine iar pt bebita al tau 2 pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

in sfarsit ai aparut...ma pregateam sa iau si sa vin dupa tine
va pupacesc pe toate

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Buna,
pica ce mai stii de Miha? Tot nu m-a sunat.
Fetelor am un bebe super destept si un excroc sentimental; eu i-am tot zis "pupa mama un pui mic, sa dea mami un pup" si bebe a invatat si ma pupa si el ca pestisorii cu gurita cascata. Daca-i spun "dai un pup lu' mami se intinde si ma papa ca pe biberon. Si asta a invatat in 2 saptamani si nu are decat 5 luni juma' nu e asa ca e destept puiul mamii?
Ca sa nu va mai spun ca atunci cand ma pregatesc sa plec incepe sa rada sa se faca ca tuseste, sa ganguresca si eu ma topesc si abia, abia pot pleca, dar parca ma duc la spanzuratoare.
Ce mai sunt indragostita lulea.
Voi ce vesti mai aveti? Ce mai ziceti?

Mergi la inceput

Neatza fetelor ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

GalinaRodica, Inca o data, iti spun ca te admir enorm! Ma bucur ca ai reusit si-ti doresc tot binele din lume, alaturi de Serbanica!

Fara nici un alt fel de introducere, iti spun ca am nevoie de ajutorul tau! Am incercat sa-ti trimit mail, dar nu am reusit. Pe scurt: in ianuarie, vrem sa ne punem pe treaba, eu si cu sotul meu...adica sa demaram cu actele pt atestatul de adoptatori! Te-as ruga, sa-mi dai anumite informatii, ca noi practic nu stim de unde sa incepem, pe la ce usi sa batem! Noi incercam de ceva timp, sa facem bb, natural...fiindca nu prea ne iese, ne-am hotarat sa adoptam! Ne-ar interesa un bb mic,mic. de tot si de preferat fetita! Adresa mea de mail: sandulescusanda@yahoo.com Te rog, sa-mi spui macar, daca ne poti indruma!

Mergi la inceput