Asociatia Parintilor Adoptatori
Raspunsuri - Pagina 4
patri spune:
Ina, ideea este a ta, eu am subliniat-o pt ca asa cred si eu! Intr-adevar perioada de declarare a abandonului era pana anul trecut de 6 luni, acum nu mai e nici un termen, si chiar mamele care semneaza pt abandon mai sunt pe urma consiliate sa-si ia copiii...e aiurea rau de tot!!!Ma gandesc ca din aceasta cauza copiii pana la 2 ani nu prea au sanse de a deveni adoptabili...stiti povestea Mariei, nu vreau sa o tot repet!!!Si stiti si cazurile de reintegrare fortata, cum e cel al fetitei de 1 luna, moarta de inanitie!!!
patri
galinarodica spune:
Silvia nu-i bai Ina este prescurtarea de la Galina.
Fetelor azi am fost la maternitate si am vazut bbii; mi s-au taiat picioarele. Nu stiu ce sa va spun acum intru maine dupa amiaza ca dimineatza ma duc iar la maternitate. Nu sunt in stare sa gandesc logic acum sunt asa de emotionata.
Patri scumpo vorbim maine ca acum sunt complect bulversata. Cred ca ma veti intelege si ma veti ierta.
Ina
patri spune:
Ina, 3 zile sunt plecata, dar am sa astept cu sufletul la gura vestile de la maternitate, oare ce-ai vazut de te-a impresionat asa?
Va pup si ne reintalnim duminica seara!
patri
Silvia_Pui spune:
Ina , te intelegem perfect . am trecut si noi prin asta . Si nu o sa uit niciodata saptamana aceea din martie cand asteptam innebunita sa ajung mai repede sa-l mai vad pe Stef . La noi a fost,, dragoste la prima vedere " , am simtit din prima zi ca el este al meu ( mai vazusem si inainte niste bebelusi ) . Ai incredere in ceea ce simti . Iti tinem pumnii .
Ai sa vezi apoi ce vei simti cand il vei aduce acasa . Atunci am reinvatat ce inseamna sa fii fericit . Nu pot descrie in cuvinte acele trairi dar o sa vezi ca este ceva peste puterea noastra de intelegere .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
kla78 spune:
buna fetelor,
ma scuzati ca nu am apucat sa citesc toate mesajele ,dar ma alutar si eu voua si va sustin!!!
eu inca nu m-am indreptat catre adoptie si nu stiu care sunt regulile,obstacolele,etc sunteti minunate daca incercati sa schimbati ceva spre binele micutilor copii abandonati ai Romaniei.Cat despre cei care au facut legile sunt convinsa ca nu s-au luptat sa devina parinti ,si nu se pun in "pielea unui bebe abandonat de mamica lui,..nu stiu daca pot chiar sa-i spun mamica la una care-si abandoneaza copilasul...dar in fine...)
pe mine una ma apuca toti nervii cand aud aproape zi de zi ca una si-a lasat bebeul in spital,sau alta a avortat..etciar legea le mai da si dreptul sa-si ia copilul inapoi dupa nu stiu cat timp de la abandon....eu m-am gandit sa scriu o carte privind lupta ,tratamentele,anii lungi de cand eram fff tanara si incercam sa am un bebe....poate asa o vor citi toate cele lipsite de suflet si nu-si mai abandoneaza copilasi...sau chiar mai mult mi-ar place sa doreasca o revista sa colaboreze cu noi si in fiecare saptamana sa puna cateva randuri despre noi,despre esecuri,despre lupta noastra ..etc....si poate asa s-ar gandi sa ne dea o sansa sa adoptam bebei prin metode mult mai simple si mai putin costisitoare....
va pup
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
galinarodica spune:
Fetelor orice s-ar intampla eu ma zbat sa fac ceea ce am promis! Acum sunt efectiv capiata cred ca am gasit bbu. Avem o problemutza...primul test rapid HIV neconcludent, testul 2 negativ. Daca si prietnul meu de familie care e paranorml zice ca e ok il iau. Ieri 4 ore cu el azi 4 maine sper mai multe. Dragoste mare ce mai. Robert Redford in copilarie; blond cu ochii albastri. Tineti-mi pumnii.
Ina
sunt beata de bucurie, ca altfel eu alcool nu beau neam
Liana30 spune:
doamnneeee fatooo nu ma abtinui sa nu scriu si aici..ma facusi fatoo sa plang de numa...numa..
esti un exemplu rar in tara asta rodi..toata STIMA si MANDRIA ...ai o inima de Aur..
sa dea Dumnezeu sa obtii ceea ce gasisi..acel bb minunat va fi al tau..cu siguranta...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
aaaaaaaaaaaaa fug si eu sa ma imbat cu tine
si inca ceva..sustinere vei avea si din partea mea..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Kla stii ceva de iliutza trebuia sa ma sune sa ne vedem, am primit azi un telefon, dar eu eram cu bebica in brate si pana am umblat in geanta s-a oprit apoi i-am dat sa pape lui bb si dupa am uitat de telefon.
CRed ca am gasit bbu mult visat. Dar cu asociatia tot nu ma las. Mai am un caz de ingropat copil in casa ...si un copil al unei mame aurolace, drogate si lezbiene care nu poate fi adoptat caci mama nu vrea sa-l dea ci sa si-l ia acasa...in canal.
NO COMENT
kla78 spune:
doamne feresteeeeeeeeeeeeeeeeeee.....auzi sa-l ia acasa in canal????nu pot crede...si statul oare il va da????cata nedreptate pe lumea asta doamne.....dupa ce copilul creste intr-o casa de copii care banuiesc eu au cat de cat conditii(chiar daca sunt minime sau maxime) sa vina aurolaca aia dupa el sa-l creasca in continuare intr-un canal....strigator la cer!!!!
RODICA-esti un suflet mare cum putini intalnesc in viata de zi cu zi.....cat despre MIHAELA-nu stiu absolut nimic!n-am apucat sa vb cu ea nici pe net nici la tel....eu i-am trimis un mesaj pe tel in ziua cand stiam ca are prima programare dar n-am primit nici un raspuns.....stiu de la PICCAFLOR-fata de pe subiectul unde intru eu mai mult...ca ia dat dr sa faca fff multe analize si cam atat....daca cumva reusesti sa vb cu ea spune-i te rog sa-mi dea si mie un semn de viata!
ma bucur mult de tot ca ti-ai gasit bebeul dorit si iti doresc toata sanatatea din lume sa-l poti creste si educa!
oamenii ca tine ne dau curaj sa ne indreptam si noi celelalte care inca luptam cu tratamentele spre adoptie.....te pup si sustin in tot ceea ce vrei sa faci!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho