Asociatia Parintilor Adoptatori
Raspunsuri - Pagina 5
galinarodica spune:
Multam de incurajari Kla.
Tocmai ma pregatesc sa ma duc la bebe.
Daca vorbesc cu Miha ii spun.
Liana30 spune:
hai da fugutza la el rodi si nu uita pupacestel si din partea mea
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
noemi marian spune:
Doamne,Ina!
iti urez mult,mult,mult noroc.Scrie-ne mai multe de bb.Vezi ce intorsatura ciudata ia viata?
In sfirsit acum chiar ai pt ce lupta.Sper sa ne intilnim curind si tzuca pruncutz si din partea noastra.
galinarodica spune:
Fetelor e bebe al meu de la Doamne, doamne. Mi-a confirmat si prietenul paranormal. Si asistenta si prietenul meu au zis ca desi e blondut bebe seamana cu mine.
Am fost iar la puiul meu, L-am filmat. E superb si e topit dupa mine. Nu se dezlipeste de mine. Ba azi m-a simtit cand am ajuns desi dormea, a deschis ochii mari si cand m-a vazut a zambit si a zis oooo. Cum face el cand se mira. Am vazut caseta de nu stiu cate ori si m-am laudat la prieteni cu bebe frumos si dulce. Maine dimineatza ma pun pe telefoane ca sa incep demersurile.
Liana30 spune:
rodisi
sunt atat de fericita pentru tine incat nu mai am cuvinte
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Buna. Sa stii ca deja cam face precum . Cred ca pana ajunge bebe acasa o sa ma "mut" la maternitate ........ si s-a facut un excroc sentimental de numa numa. Nu plange cand plec ca de e rusinica da se gata de bluza mea, gangureste si zambeste si mami se topeste si nu poate sa plece. Mai ca ma dau afara fetele de acolo. Azi ma duc mai devreme si o sa le rog sa ma lase sa-l scot un pic la aer, 5 minute, in curtea interioara.
piccaflor spune:
GALINARODICA ma bucur din suflet pt tine...esti o fata deosebita...
Poate in iarna voi avea ocazia sa va cunosc,pe tine si pe(vin in tara la sf lui Dec si stau vreo 3 sapt)...mi-ar face mare placere...
Mihaela(Iliuta) e bine,a zis ca dr e super si ca le-a dat o gramada de analize de facut,atit ei cit si sotului,in vederea FIV-ului...
Pup toate fetele extraordinare de aici
patri spune:
Ina, cat e de mare bb, da-mi mai multe date, sti tu cum e cand afli astfel de vesti si te bucuri pt mamica, ai vrea sa fi acolo sa-l vezi si sa stii totul despre el...Asa-mi doresc sa ajung si eu sa-mi tin fetita in brate!!!Pana una lata, ma bucur pt fiecare dintre voi, care mi-ati luat-o inainte!!!Noapte buna si vise cu bb!!!
patri
monagan spune:
nu ma pot abtine galinarodica, sa nu te felicit, ti-am urmarit povestea de la inceput. Esti o fata deosebita si ma bucur din suflet pentru tine. Astept sa-i vad pozele.
.
MG
piccaflor spune:
LA MULTI ANI bebeilor,mamicilor si taticilor care astazi isi sarbatoresc ziua onomastica