Asociatia Parintilor Adoptatori
Raspunsuri - Pagina 13
greieras spune:
Fetelor vreau sa ma alatur si eu eforturilor voastre de a aface o shimbare. Si eu si sotul meu am lucrat cu copiii orfani, si desi avem o fetita de 1 an dorim daca ne-o ajuta Dumnezeu sa adoptam copii din Romania. Acum suntem in State dar dorim sa ne intoarcem si sa locuim in Romania. Deci suntem interesati sa ajutam. Aveti nevoie de semnaturi? Poate pot sa fac rost de niste semnaturi. Am multi prieteni care ar dori sa ajute cumva in ce priveste adoptiile. Sunt convinsa ca o semnatura ar da cu bucurie. Noi nu avem inca idee cand vom putea adopta (am vrea sa mai creasca a noastra) si nici nu stim cum vor mai fi legile pana atunci, mai ales ca sotul meu nu este cetatean roman.
Oricum ma bucur enorm ca mai sunt oameni care cu adevarat se gandesc la binele copiilor. Cred ca noi putem schimba ceva, dar pentru ca nu prea exista precedente este mai greu sa credem ca o putem face. Si cu parere de rau o spun ca o sa vada romanul ce va insemna EU. Nu stiu ei ca EU are doua taisuri.
Va doresc tuturor celor care sunteti in curs de adoptie cat si celor care veti adopta mult succes, iar celor care a-ti adoptat Dumnezeu sa va binecuvinteze casele si familiile.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
poze
rachel owen spune:
Va rog sa ma luminati si pe mine...
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
simona dragusin spune:
Ce lamuriri doresti,mamica de printz?
Ca RODICA e pe aici pe undeva si te lamureste imediat
nyko spune:
Sunt noua pe forum desi citesc de mult tot ceea ce se scrie
Avem atestat de 2 luni dar ne-am impotmolit, nici nu-i de mirare cand intampini "bunavointa" functionarilor de la DPC. Nu cred ca este bine sa dau aici toate detaliile. Cert este ca suntem revoltati de modul in care autoritatile se ascund in spatele unei legi tampite, mai bine zis facute pentru o societate civilizata in care copii nu sunt abandonati in maternitate cum se intampla la noi.
Chiar nu puten face nimic??
Am tot asteptat sa citesc despre intalnirea pe care Rodica urma sa o aiba cu Mona Musca... sa inteleg ca nu a mai avut loc?
galinarodica spune:
Am primit raspuns de la ORA. Cine e interesat ma poate contacta pe YM si dau detalii ca sa nu polemizam aici.
Rozi spune:
Rodica, eu te rog sa postezi totusi raspunsul de la ORA; nu cred ca doar el singur poate produce polemici.
Daca suntem atente, cred ca putem reusi sa comunicam si fara polemici. Macar sa incercam.
nyko spune:
Rodica, si eu te rog sa postezi raspunsul de la ORA. Daca nu trimite-mi si mie informatii pe mail. Eu nu am YM.
Multumesc frumos
Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos
galinarodica spune:
Daca-mi dati adresele voastre de e-mail pe PM va trimit raspunsul. E o pagina scanata, asa mi-a fost trimis asa ca nu am cum sa-l postez aici decat daca ma apuc sa rescriu ce au raspuns ei. E jenant, dar sunt vorbe goale total aiurea si nelaobiect si nu ar avea rost sa pierd timp rescriind (fiind scanat nu pot folosi copierea ca la text) o pagina intreaga si ar fi timp pierdut. Pe e-mail va pot trimite atasat raspunsul. Si ca dovada pot trimite si memoriul facut de mine ca sa vedeti si voi cum si cat gandesc...
patri spune:
Si eu vreau, Ina!Maine dim plecam,(afaceri) si ne intoarcem chiar in dumineca pastilor, dar sunt foarte interesata de raspuns, curioasa nu prea pt ca din spusele tale si din ce am inceput sa vad in ultimul an cam stiu cum e sa vezi o pagina in care scrie despre nimic numai vb goale si pe linga subiect...eu stiu ca la noi TOTUL E PERFECT , nu sunt copii abandonati, s-a rezolvat totul cu aceasta lege de anul trecut...mi-a venit sa mor cand am vazut ca facem campanii sa strangem fonduri pt copiii europei, ca vezi doamne ai nostrii sunt rezolvati!!!Eu sunt foarte hotarata sa fac ceva, ma tot gandesc la ceva concret, nu stiu cum as putea sa am acces la acesti copii si sa le caut parinti, tot printr-o fundatie...hai s-o facem odata!!!
galinarodica spune:
Dora da e-mailul pe Pm si-ti trimit ca aici nu am cum, e o pagina scanata si nu am cum s-o atasez aici.
Acum ma caznesc cu statutul cum e gata trimit.
Saptamana asta sper sa pot depune actele pt adoptie adica sa deschid procesul.