Asociatia Parintilor Adoptatori

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Rodica, am aparut eu si ai disparut tu??????

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Iliuta nu am disparut neam, n-am mai intrat aseara ca am avut de facut niste felicitari si in plus uite ma zbat cu asociatia asta. Pe bebe il am acasa si si deja mere singurel adoptia se misca ca ochii mortului ca asa merg lucrurile aici.
Nu-l cunosc pe sotul tau da citeste ce i-am scris si lui Kla, daca te iubeste si vrea sa fii fericita va lupta alaturi de tine ca sa aveti un bebe; e important cine te creste nu cine te face. Eu nu ma gandesc nici o secunda ca Serban nu e al meu. Il simt al meu din tot sufletul si chiar seamana cu mine la caracter.

Mergi la inceput

Ilita scumpa mea am citit. Cum puii mei nu se face? La Giulesti se face ca madam Iliescu asa a facut.........pai iti imaginezi ca la 67 de ani nu mai avea ea ovule neam. Si au si spus ei ca atat ovulele cat si sperma au fost de la donatori anonimi, dar tineri sub 30 de ani. Asa ca sigur se face. Da tu daca crezi ca asa trebuie incearca si fa si FIV, ca sa ai tu sufletul impacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMELOR DIN LUMEA ASTA, FIE ELE NATURALE SAU ADOPTIVE.
Cum ai zis si tu Rodica, ai mare dreptate, nu conteaza cine te face, ci, cine te creste.Pentru toate mamicile de aici, aveti toata admiratia mea, si tot respectul. Sa dea D-zeu sa va bucurati de copilasii vostri, sa aveti sanatate, si forta de munca sa le puteti oferi tot ce va cer.
Rodica, ma bucur mult pt. tine si pt. Serban, deocamdata nici nu am discutat cu sotul meu, deoarece nu ne-am intalnit(inca).
Poate voi mai incerca sa fac Fiv, dar aici in Spania, nu in Romania, si apoi daca nu voi reusi, sigur ma voi indrepta spre adoptie..........cat despre Iliasca, D-zeu s-o ajute sa-si creasca fetita cat mai are de trait, si bravo ei ca a reusit s-o aiba. Sigur n-au fost ovulele ei, normal, la 67 de ani........dar na, a avut noroc. Si are o fetita tare frumusica.Sa-i traiasca.
Pupici pt. toate fetele de la acest subiect, si inca odata :LA MULTI ANI

Mihaela

Mergi la inceput

Iliutza mama capul sus, vin-o alaturi de noi poate si in asociatie daca vrei sau macar la m-am hotarat adoptie, chiar daca inca nu te-ai hotarat, o sa te simti bine si o sa vezi altfel viatza.
Te astept cu drag cand mai vii in tara sa ne vizitezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

GALINARODICA

Da-mi voie sa ma alatur si eu voua mana asta de "mujeres" cu suflet mare ,nu stiu cum sa ajut sau cum sa fiu de folos dar luati-ma si pe mine in calcul.

Dragostea pentru copiii a venit in viata mea cand l-am cunoscut pe sotul meu,ne-am hotarat impreuna sa avem un puiut al nostru dar nu a mers timp de 8ani.
Anul trecut in decembrie chiar am decis amandoi sa adoptam un bebe sau chiar doi si uite asa ne pusesem noi dorinte la mosul.

Plecam in decembrie in vacanta de "vara" si POC raman insarcinata imediat dupa postul mare a Craciunului!!
Acum sunt insarcinat in 12saptamani sii multumesc lui Dumnezeu pentru ingerasul nostru.

Dar ,exista un dar, inima mea bate acum pentru patru; puiutul meu,sotul meu ,pentru mine dar si pentru puiutii astia mici abandonati in lumea intreaga.

Nu am depus nici un dosar fiindca nu am ajuns inca in romania ,credeti ca ma primiti si pe mine printre voi?
Dupa ce voi naste pe ingerasul meu ne dorim sa adoptam si sa avem doi copii,credeti ca se poate?
Multumesc pentru ca m-ati citit.

Ionica&Christophe Dumont COSTA RICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

IONUT-multe felicitari pt sarcina!!!sa iti dea d-zeu o sarcina usoara ,fara probleme si un bebe sanatos ,mancacios si frumos!!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabini spune:

buna, fetelor
Ma numar printre mamicile fericite care au reusit sa-si ia puiul acasa acum 3 luni. Am citit si rascitit legile adoptiei si nu m-am lamurit foarte bine. Mama naturala este consiliata in cele 90 de zile cat este copilul in plasament sau dupa? Galinarodica, poate tu ai mai multe cunostinte despre asta si te rog sa ma lamuresti si pe mine. Va rog sa ma considerati un membru al asociatiei voastre. Eu sunt din provincie si nu pot participa la eventualele intalniri, dar avem mail-ul care ne poate ajuta. Cred ca daca suntem unite si hotarate putem schimba ceva.
gabini

Mergi la inceput

Ionica esti binevenita. Eu am pager yahoo si ma poti contacta si daca stiu te lamuresc. Daca nu cautam in legislatie si gasim.
Gabini hai pe m-am hotarat adoptie si vorbim acolo.
Aici ne vorbim despre asociatie. Daca vrei sa intri si in asociatie te primim cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by gabini

buna, fetelor
Ma numar printre mamicile fericite care au reusit sa-si ia puiul acasa acum 3 luni. Am citit si rascitit legile adoptiei si nu m-am lamurit foarte bine. Mama naturala este consiliata in cele 90 de zile cat este copilul in plasament sau dupa? Galinarodica, poate tu ai mai multe cunostinte despre asta si te rog sa ma lamuresti si pe mine. Va rog sa ma considerati un membru al asociatiei voastre. Eu sunt din provincie si nu pot participa la eventualele intalniri, dar avem mail-ul care ne poate ajuta. Cred ca daca suntem unite si hotarate putem schimba ceva.
gabini

Sa-ti spun cum e cu consilerea.
Naturala poate fi consiliata oricind asta presedinta comisiei hotariste, cind si cit. Sa-ti spun cazul meu- naturala a fost consilat in sectorul unde a nascut, mai tiziu copilul a plect la dpc-ul ce apartinea de domiciliul naturalei. In comisia in care urma plasamntul copilului la mine, presedinta a hotarit 60 zile de consiliere pt naturala. Imediat dupa incheierea consilierii, la 5 zile, s-a deschis procedura de adoptie, dupa prezentarea naturalei in instanta pt a-si da consimtamintul am respirat usurata, renuntase la copil, curind bebelina a venit acasa.S-au terminat consilierile si aminarile.

Mamica de pui mic si dulce!

Mergi la inceput