Asociatia Parintilor Adoptatori

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyko spune:

rodica,
am incercat de mai multe ori sa-ti scriu pe PM dar de fiecare data-mi apare ca nu primesti mesaje private. am incercat si pe mail
daca este posibil m-ar interesa inca rasp de la ORA. m-am lamurit definitiv despre "bunele intentii" pe care ei le au cand am vazut prostiile care le-a spus bertzi parca la jurnalul de luni sau marti seara pe tvr2.
ceea ce imi este clar; nu se poate ca lucrurile sa ramana asa pentru ca situatia atator copii este in mana unor oameni inconstienti.
exista speranta dar din pacate pentru multi copii va fi tarziu.
va doresc o zi buna,
nyko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor eu va doresc un Paste fericit! Ci liniste si pace si mai ales cu incredere. Eu una imi doresc sa am putere sa duc la capat ceea ce am inceput.
Va trimit de la iepuras un mic cadout
http://home.ptd.net/~k3ph/alayin.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Galinarodica, super cadoul tau de Paste.Ce mai faci???Cum decurge ceea ce ai inceput? Ce face Serban???Sper ca sunteti bine, va pup dulce de tot pe amandoi.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Galinarodica incerc sa-ti trimit mail dar nu reusesc.............

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Iliuta ce mai faci? Unde ai disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

Eu zic sa faceti o petitie unde sa ne punem totii semnatura ca sa vedem cati santem si apoi mergem mai departe. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Hei fetelor, ce mai este nou cu Asociatia Parintilor Adoptatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Cred ca toate asteptam, si nimeni nu face nimic...macar sa vedem cate mai suntem interesate...Eu da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sun spune:

Buna fetelor, eu vreau sa infoez un copil si am nevoie de indrumari ... unde sa merg ? m-am gandit sa vizitez maternitatile si sa vad copiii abandonati. Nu ma intereseaza procedura si legislatie (cu astea ma descurc eu), vreau doar sa aflu unde pot sa vad copiii (bebelusi, evident). Daca merg la maternitate, cand pot lua un copil acasa ? am 30 de ani si am pierdut deja 4 sarcini ... cred ca asta e cea mai buna solutie

Mergi la inceput