Mamici de ianuarie-februarie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
marchplayer spune:
BUNA ZIUA BURTICUTE!
Foarte draguta sporovaiala voastra! Ma mai sustrage de la gandurile negre! Eu din nefericire nu sunt tocmai in toane bune zilele astea!
Nu mi-am gasit inca un dr. in Constanta! Am fost la unul ieri care mi-a zis ca el nu prea urmareste sarcinii deja avansate, adica cu alte cuvinte ce caut tocmai acum la el? Nu-mi vine sa cred ca intr-o astfel de situatie poate prima orgoliul profesional! Dar daca tot eram acolo a hotarat ca trebuie sa-mi ia banii
, prima data s-a uitat la rezultatele ecografiilor ca mata in calendar, nu intelegea care ar fi problema, a trebuit sa ii explic eu. Ma pune si la ecograful lui unde iarasi nu vede nimic anormal, se scuza ca nu are un aparat performant. Ma suie pe masa sa ma-mi consulte colul si primul lucru pe care il spune este ca el ar fi facut demult serclaj ca este moale. Eu zapacita complet! La discutiile finale aflu ca el nu poate avea incredere in ecografia facuta de Iosup si ca ma trimite la altcineva la Bucuresti! Damn! Nu ma mai duc! Adica asta era conditia ca eu sa-i fiu pacienta! Asa ca iar sunt "a nimanui"! De ce nu s-o fi facut mama doctor?
daniela 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Giova eu am anuntat cu 2 saptamani in urma ca lucrez doar pana la sfarsitul lunii dupa care vreau concediu.Patronul a fost in Italia, s-a intors azi-noapte, am anuntat prin Robert pe cel care i-a tinut locul patronului.Restul nu cred ca mai este treaba mea nu? Azi o sa ma duc sa vb. cu patronul, sper sa ma plateasca pt. o luna intreaga cu concediu
tinand cont ca am lucrat non-stop tot anul
si pe bani putini.Chiar am ajuns sa nu mai suport italienii, sant prea smecheri![]()
pupici
28fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
March spune cu tupeu dr-lui ca nu iti mai poti permite un drum la Bucuresti si o noua ecografie morfologica.Nu are ce sa iti spuna in cazul asta
Daca ai colul moale incearca sa stai cat mai mult in pat, odihna multa, efort deloc
28fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Giova, s-a mai interesat sotul intre timp ( pe net ) dupa ce i-am povestit , si se pare ( zic se pare ca pana nu vad nu cred) ca costul e umpic mai mare decat al unei conv interurbane. Oricum cand ma gandesc ca am vorbit vreo 45 min , mi se urca tensiunea la 200. cate lucruri nu puteam sa iau bebelinei pe banii astia aiurea 
. Neuron lipsa, asta e , si asa imi trebe daca ma iau dupa baba asta proprietaram care ea mi-a zis sa sun la nr asta !!! Of ce idioata pot fii.
Ha, acum imi aduc aminte ca si telef fix imi face niste figuri ( nu pot vedea cine m-a sunat cand nu am fost acasa, nu vad nr care ma apeleaza) si imi zicea baba de un nr gratuit la compania de telef unde sa imi zica astia ce sa fac. Doamne , bine ca nu am avut timp sa sigur sunam si acolo !!! Am jurat ca nici nu mai pun mana pe telef .
Sper sa nu-i fac rau bebelinei cu nervii mei .
Ana
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Giova spune:
Monica, ce concediu vrei sa-ti plateasca?
Daca esti la negru nu iti plateste nici un concediu. Eu am lucrat 3 luni fara contract si ma plateau atat cat lucram. Zilele libere sau sarbatorile nu. doar dupa ce mi-au facut contract am beneficiat si eu de toate drepturile.
Ana nu te mai necaji, asta e. da-i incolo de bani.
Auzi? A fost sora mea la Prenatal si o lenjerie costa 108 euro. Cuprinde: plapumioara, ceraceaf pt. salteluta, ceraceaf pt. acoperit, fata de perna si aparatoare patut. Acum nu stiu ce sa fac, sa comand aia de pe net ca e mai frumoasa, sau pe asta de acolo. Sunt in mare dubiu. Mi-a zis ca sunt tot acolo paturici foarte frumoase, pt. patut, carucior la 20 euro. Sigur o trimit sa-mi cumpere, ca nu am luat nimic din Romania.
poze
gio
si bb Marco 29 +
acina spune:
buna burtici,
hop si eu pe aici, ieri nu prea am fost in forma, a stat puiul meu numai pe stomac si toata ziua am avut senzatie de
.ma gandesc la saraca Maraki care in permanenta are senzatia asta, cum se descurca.
March imi pare rau ca dai numai peste tampiti dar nu dispera ca pana la urma gasesti tu un medic pe placul tau, nu era o discutie la un moment dat pe forum cu medici din Constanta?Eu parca asa imi amintesc.
Ura ne vedem intre burtici azi. Abia astept![]()
Danuta poza cu buburuza mea, de pe site-ul cu mamici, nu se vede
.
Anca
24+
Pozele Noastre
Ana_m spune:
March, draga ce ghinion poti avea cu medicii. Dar si cat de nesimtiti pot fii medicii astia din Ro . Adica si ce daca nu te-ai dus la el de la inceput ? Auzi mai lipseste sa ceara sa faceti si contract cu unul din medici !!! Cauta draga mea , ca unul normal tot trebuie sa gasesti.
Ana
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Giova spune:
Daniela nu mai fi necajita.
In toata Constanta aia, cat e ea de mare, nu gasesti nici un dr.? Mai cauta, ca mai ales in ultimul trim. trebuie sa te vada mai des.
poze
gio
si bb Marco 29 +
utocatalina spune:
Daniela eu zic sa stai linstita si sa nu iei de buna ce ti-a zis doctorul ala referitor la serclaj...daca era probleme ti-ar fi zis Iosup...uite mi-e T cind mi-a zis serclaj sau odihna la pat aveam 23+...i-am zis ca daca nu este risc prefer odihna, m-am odihnit, iar cin am fost la control chiar daca colul a continuat sa raimna mic, era mai ferm...deci, i-a zi-mi cit ti-a zis T ca ai colul?Eu la 20+ il aveam 33, deci micut si uite ca Slava Cerului, pina acum a fost totul ok, chiar daca si eu mi-am facut griji...Si chiar ca nesimtit doctorul ala sa-ti zica ca el nu urmareste sarcini asa avansate!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Ursoaica spune:
Buna ziua burtici!
Of, March chiar atat de mica este Constanta? De nu reusesti sa gasesti un dr capabil si cu capul pe umeri. Nu te mai necaji, o sa rezolvi pana la urma si aceasta problema, care dupa parerea mea este minora (urmarirea sarcinii) mai important este sa ai un dr bun la nastere ca doar nu o sa zica "nu te asist pt ca nu te-am urmarit eu". Sper sa nu gresesc si sa nu te superi pe mine daca am facut-o deja.
Se pare ca in ultimul timp vorbesc numai bazaconii. Nu mai sunt capabila sa gandesc lucid.
Fetelor care mergeti la Mall, eu nu pot sa ajung pe acolo, imi este atat de rau, cu starile astea de lesin. In loc sa le am la inceput, le am acum
. O fi de la pofte? As manca varza calita si maicamea nu mai apare cu ea.
Dana sau Giova va rog frumos sa corectati in "Site-ul mamicilor" deoarece am vazut ca este trecut numele fetitei si nu este acela. Si daca tot suntem la capitolul nume acesta este THEA RAISA se pare ca am reusit sa ne hotaram, sper sa nu ma trezesc ca este baiat ca lesin.
Ma apuc si eu sa-mi fac listuta cu cumparaturile necesare ca daca ma las pe mama ramane copilul fara cei trebuie.
Mama ce m-am intins...
poze
Ursoaica
30+