Mamici de ianuarie-februarie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Miha nu trebuie sa te ingrijoreze lucrul asta. Al meu cam in 26/27 sapt. s-a intors. ei, cat mai au loc se tot intorc acolo in burtica, dar sa speram ca pe cand se apropie termenul sunt pe pozitie. Eu vreau sa nasc normal, sper sa ma ajute si bebele sa nu intoarca fundul la lume si atunci sa ajung la cezariana.
poze
gio
si bb Marco 29 +
ralirali spune:
Hello mamici si bebici.
Miha, eu stiu ca bebeii pana pe la 7 luni se tot intorc si fac tumbe prin burtica, desi bebelina mea e de vreo doua luni cu capul in jos si nu am simtit sa se intoarca. Cum e la Scoala Mamei? Asteptam multe detalii de la tine si daca tu consideri ca e utila poate ma duc si eu.
Distractie placuta la intalnire, fetelor si va asteptam cu poze multe cu burtici (nu ca mamicile un pic mai mari decat noi care si-au pus pozele pe privat cand sa vedem si noi cum o sa ne fie burticile
).
Distractie placuta la munte Bee, sper sa mai prinzi vreme buna, acum in Brasov e soare si frumos.
Ralu 29+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Tatiana , super burtica ta!! Sper sa-i mai poti tine pe nazdravani, atat cat iti doresti tu, sa fie amandoi sanatosi si frumosi!
Catalina , subscriu la ce spui legat de crema de galbenele, eu am folosit din comert si e tare buna la hemoroizi.
Bee, sa ai zile frumoase la munte si sa petreceti cu masura! ![]()
Tare mi-ar place sa vin si eu la intalnire, insa sunteti destul de departe de mine. Astept pozicile de la voi!
Eu ma gandeam sa intru in concediu de prin decembrie, dar sa vedem cum rezolv cu serviciul. As vrea sa-mi iau mai intai concediu de odihna restant pe anul asta si abia apoi prenatalul. Insa ca fi tare greu sa comunic cu voi, poate doar prin intermediul sotului (Dana, sotul meu se numeste Adrian, am vazut pe site-ul mamicilor ca nu are nume si multumesc ptr pozele puse cu burtica)
Ma pregatesc de masa, revin mai tarziu!
Iulia
25+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
utocatalina spune:
Fetelor pina acum suntem 4 sigure pentru intilnire: eu, Alina, Janina si Acina cu care tocmai am vorbit...Bee ti-am dat nr. pe pm...sper sa poti ajunge...fetelor abia astept sa ne vedem...ard de nerabdare!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
M-am trezit si eu mai devreme si am fost cu Gabi la cumparaturi. El desi trebuia sa fie liber azi, v-am zis eu ca a venit o partenera din Israel si trebuie sa o plimbe pe la muzee si chestii din astea.
JANINA, si eu cu cat se apropie nasterea imi tot fac scenarii si ganduri, aseara nu mai puteam sa adorm de griji. Vreau neaparat sa nasc natural si imi fac griji ca am bazinul mic. Abia astept sa vad ce zice dr. cand merg la ea.
ACINA, ma bucur ca vii si tu la intalnire!
TATIANA, mi-au placut mult echografiile bebelinilor!
CATA, ne vedem la ora 17. Abia astept!
Apropo de socrosenii, am avut chiar aseara o discutie cu Gabi, i-am zis sa n-o prind pe-asta toata ziua la noi sa vada bebelinul. Sa ma lase in pace. Si bineinteles ca el a zis ca o sa vrea si ea sa-si vada nepotul. I-am zis ca o data pe saptamana e suficient, dar el ca nu, ca mai des. Si uite-asa ne-am certat putin, dar pana la urma mi-a zis sa fac cum vreau eu ca o sa fiu lauza, o sa alaptez si nu am voie sa ma supar. Eu am stabilit deja cu mama sa vina sa stea cu mine dupa ce nasc, sa nu aiba asta timp sa se bage ea. De-asta imi si doresc asa mult sa nasc natural, ca sa-mi revin repede si sa ma descurc doar eu cu Gabi cu bebelinul. Cum ar fi eu sa nu pot sa-l iau pe Ayan in brate si sa-l ia ea? Cred ca o sa fiu o mama foarte geloasa!
Fug sa fac curatenie.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Ce misto ca va intalniti!!!
Si eu as fi venit.
Sa faceti cat mai multe poze.
Ai dreptate Alina si eu as face la fel. se pare ca toate am avut aseara o discutie cu sotul privind soacra.
Eu ma inteleg bine cu ea, ca suntem departe una de alta. dar sa vina ea la mine in casa, sa-mi faca curat, mancare, etc nu vreau.
S-a oferit sa faca curatenia pt. Craciun, cand am mers acasa i-am aruncat asa o chestie ca am gasit femeie sa-mi faca. Asa ca sper sa inteleaga care e locul ei. Daca vine sa stea de pe o zi pe alta maxim. nici asta nu mi-ar conveni, dar ce sa fac ca e mama sotului meu.
poze
gio
si bb Marco 29 +
toanca spune:
Eu pe bebe nu cred ca l-am simtit pana acum intorcandu-se....; am simtit doar cand da din manute si picioruse.
Cam cum e senzatia cand se intoarce?
La ultima eco era pe lateralul burtii, deci neintors....
miha29, si al meu de tot Matei![]()
Toanca
si
Matei Alexandru 29 fix
poze
Ana_m spune:
Burtici sunt nervoasa rau de tot, tremur de nervi. Am sunat aici la curent ( ca sa fac schimbare de titular) la un nr de telef care il au ei atentie pt clienti, si m-a tinut nenorocitul ala vreo 20 min, nu stiu daca 2 am vorbit restul imi baga muzica, cica verifica date intre timp. Pana m-am enervat si l-am intrebat daca e grtauit nr . ( ca asa era normal ) si imi zice ca nu, chiar costa mai mult decat o conv. normala
. Mai ce nesimtiti pot sa fie. Si mai am vreo 25 de min sunate si cu vreo 3 spat inainte tot pe nr asta. Am sa mor cand vine factura. I-as impusca de nervi 
Ana
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
maraki spune:
Neata fetele,
Catalina multumesc pt. felicitari
sa ajungi si tu la 38-40 fara probleme
Diseara sa faceti cat mai multe poze sa le vedem si noi
intalnire placuta fetelor care vin
Mi-am adus aminte: mataki inseamna ochisor in greaca![]()
Mai fetelor socroseniile astea sant bagate si in reclame la romani
Eu noul danone " casa buna " ,cumpara nora cateva si dupa ce gusta socrosenia si afla cat de ieftin este, trece testul
Anda bine faci ca pui piciorul in prag, in primele zile o sa ai nevoie sa stai si tu mai lejer prin casa, daca faci ragade la sani trebuie sa stai fara bluza, te mai si mulgi, ce intimitate o sa ai daca vine socrela la tine mereu?
Astazi trebuie sa ma duc sa vorbesc cu italianul pt. concediu meu, poate imi face vreo figura ca nu am contract
Fetelor va scriu mai tarziu dupa ce ma intorc de la restaurant.
Tatiana ma bucur ca ai mai scris despre voi
si ca este totul bine
Super burtica cu bebelini
pupici tuturor
28fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Ana si in Italia, cica nr. alea verzi sunt gratuite, dar multi s-au ars.
Monica tin pumnii, sper ca l-ai anuntat din timp ca pleci de la sf. lunii, ca de nu e jale. Eu ii anuntam cu o luna inainte ca plec in concediu si cand venea ziua, zici ca tampeau. Si lucram cu contract.
Tin pumnii!!!
Sa vi cu vesti bune.
poze
gio
si bb Marco 29 +