Mamici de ianuarie-februarie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza!

Catalina, asteptam se ne zici daca poti sa vii azi si la ce ora. Ursoaica, cred ca la Mall Vitan. Poti sa vii?
Anda au dreptate fetele, bine ca s-a intamplat asta cu soacra-ta acum, ca sa te lamuresti cu cine ai de-a face si sa nu ai surprize si nervi cand vine BB. Din fericire am noroc - nu numai ca soacra-mea sta in Franta dar nu cred ca are nici cea mai mica intentie sa vine sa vada de BB, mai mult ne-am certat atat de rau incat acum nici nu suna - cool, nu?
Alina ma bucur ca esti ok!
Fetelor am o stare super-nasoala azi, am visat urat azi-noapte (ca am nascut asistata de unul din directorii de la mine din firma) si dupa aceea in metrou am inceput sa ma gandesc la prostii si sa fac niste scenarii de mi-au dat lacrimile de cateva ori, ce mai, m-am adus singura intr-o stare groaznica! Parca nu sunt normala. Faza nasoala e ca nu pot sa-mi revin acum.
In fine, poate daca ma apuc de treaba o sa ma simt mai ok.

J 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna Burticilor!

De doua saptamani suntem la casuta noua, deci va dati seama ce-a fost pe capul meu! Noroc c-a venit mama sa m-ajute si m-a ajutat si o prietena. De fapt, ele au facut totul: impachetat, curatenie, despachetat, ordine. Eu nu eram in stare sa fac nimic. Ma simteam si aiurea ca stateam in pat si ele trebaluiau de zor...dar ce sa fac... Decat sa am probleme, mai bine asa.

Cat de cat suntem aranjati, dar mai e mult pana sa fie cum vrem noi (o camera e inca pe post de depozit). Urmeaza sa amenajam camera copiilor, dar trebuie s-o gandim pentru 3 copilasi.

Prichindeii cresc, sunt bine dezvoltati si-s la fel, nu exista diferente de greutate intre ei (frati buni, impart totul in mod egal). Exista sanse sa nasc natural, unul fiind deja fixat in bazin, celalalt putandu-se misca inca in voie. Misca foarte mult, cand unul, cand celalat sau amandoi deodata. Mai ales seara, cand ma relaxez.

Eu ma simt bine, doar ca imi atarna burtoiul si nu prea am chef de plimbari pentru ca obosesc repede. Am pus 12 kg, nu-s multe, dar le simt din plin. Am si pus poze recente, la Prichindeii din burtica.

De saptamana aceasta am inceput gimnastica pentru gravide, merg de doua ori pe saptamana, cate o ora; e un prilej de relaxare si incarcare cu ganduri pozitive. Doamna care le tine e plina de optimism si are darul sa te faca sa gandesti pozitiv.

Azi implinesc 30 de saptamani!!!

Trebuie sa fac niste injectii (dexamethasone) pentru dezvoltarea plamanilor prichindeilor, ca in cazul in care s-ar naste prematur sa poata respira. Zilele acestea doua si la 15 zile inca doua. Mi-e o frica!!!! Din fericire n-am prea facut injectii la viata mea si numai gandul la ac imi da fiori.

Salutari si multi pupici tuturor burticoaselor!

Sper sa pot recupera ce-ati scris in ultima vreme - mai mult de o saptamana n-am avut calculatorul instalat - si-am vazut c-ati scris, nu gluma...

Tatiana 30 cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Catalina, ok! Plec cat de repede pot de la serviciu si va sun cand ajung acolo!
Fetelor, veniti? Ca vorba Catalinei, cine stie cat mai putem sa ne deplasam??

J 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata burtici,
Irinel sa -ti fie sanatoasa Ilinca.
Anda nu te mai stresa din cauza socroseniei, e bine ca ai pus-o la punct si ca sotul tau te sustine.
Vin si eu la intalnire dar pe la 18 .30 . Unde in mall ne vedem?

Anca 24+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina si tu ai avut un cosmar? Si eu.
Tatiana, ma bucur ca bebeii sunt bine. Lasa ca nu sunt asa dureroase injectiile. Deci nu mai e mult pana apar si la noi primii bebei. Frumoasa burtica!!!!!
Eu zic sa nu ne grabim, ca abia au inceput fetele de noiembrie- decembrie. sa mai stea putin in burtica, la caldurica.

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Intalnirea la ora 5? La Mall unde anume? La ce local? Vreau si eu sa shtiu, desi slabe sperantze sa pot ajunge la ora aia! Am un program super incarcat azi! Fac bagaje pt excursia la munte, la 2 ma duc la tuns si vopsit (saptamana viitoare vreau si eu buletin cu noul meu nume), apoi o iau pe mama de la spital (nu-i nici un bai, acolo munceste) si cred ca merg direct la Municipal, unde fac ecografia (candva dupa 4, adica nu se stie cat o sa astept). . O duc pe mama acasa, in Berceni (inca nu ma las si mai shofez ocazional, desi sotzul se supara rau pe mine cand aude asta!) si abia apoi, daca nu suna goarna (telefonul de la RAdu, sa incarc bagajele in masina si sa o intindem rapid la munte), ash veni la intalneala! DEci complicat si incert. Dar totushi plizzz Catalina, da-mi un PM cu numarul tau!
Tatiana, vad ca gemenii tai sunt tare cumintei! Auzi si tu, unul sa fie in pozitzie deja! A mea e una singura si se zbenguie de numa'! Parca vad ca nici la nashtere n-o sa fie unde trebuie! Sa fitzi sanatosi cu totzii si sa stapaniti fericiti noua casutza!
Giova o sapt. sa instaleze netul? E bine! In Buc, te uita cu totul cei de la instalari!
Irinel, dupa cum spunea si DAna, greutatea Ilincai e super ok, stai calma! A mea la 20+, era micutza, dar a recuperat (ca si mine ). Asha de rau am ajuns, ca m-a oprit un strain in supermarket sa zica ceva de sarcina mea, la care a adaugat ca spera sa nu nasc in seara respectiva!! Si acum, vreau nu vreau retzin la apa in organism,.....brrrr. Sunt ca un burete!
Anda, bine ca tzi-ai pus la punct soacra! Cand va aud fetelor ca va plangeti de soacre, ma gandesc la socrul meu! E imposibil, sufocant de saritor si dornic sa ne ajute! Iar eu care sunt fata buna si in vecii vecilor nu m-am purtat urat cu cineva, sunt terminata! Ma scoate din mintzi! N-am probleme cu socrella cat am cu el!Ne da bani si daca nu avem nevoie. Vine gramada peste noi sa dicute cu fi-su. Are vesnic initziative in ceea ce priveste amenajarea apartamentului nostru! Si daca il ignoram se supara si scrie epistole lacrimogene catre sotzul meu!! Si inca nu a ieshit la pensie!.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Giova, mersi pentru aprecieri! Mi-as dori sa mai stea inca cel putin 6 saptamani in burtica, sa fie totul OK!

Bee, mersi pentru urari! Pai, saracul, s-ar misca si el mai mult si-ar face tumbe, doar ca nu mai are loc. E cam stramta "casuta" aceea pentru doi. Dar recupereaza dupa ce se vor naste...

Si eu am avut cosmar! Am visat c-am nascut inainte de termen, prichindeii erau bine, sanatosi, doar ca nu stiam ce nume sa le dau. Cel de care stim de la bun inceput ca-i baietel va fi Daniel Mihai, iar pentru celalalt inca n-am gasit nume care sa ne placa la amandoi. In vis la unul i-am pus Daniel si la celalat Mihai, nu mi-au venit alte nume in minte.

Legate de soacre, si eu am una cu care ma inteleg cum se intelege soarecele cu pisica. Din fericire sta departe, la Satu Mare, lucreaza in invatamant si nu-si poate lua concediu oricand si pe deasupra e si foarte comoda. Deja mi-a spus ca nu stie cand va putea veni sa vada gemenii, cel mai probabil in vacanta de Paste (sau la botez daca va fi mai devreme) pentru ca pentru un weekend ea nu se deplaseaza pana la Cluj. Sper sa nu-mi faca vreo surpriza si sa vina de sarbatorile de iarna, c-atunci as face cu nervii...

Tatiana 30 cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
Sunt si eu prezenta pe aici !
Bee , incearca sa nu maninci sarat ( cat mai putin posibil) , ca sa nu retii apa.
Plec pana in piata cu mama , revin imediat.

Ana 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha29 spune:

Neata, burtici!

Nu stiu ce se intampla cu mine! Am avut vreo doua zile mai agitate, adica mult de munca, tot atata stres....aseara, eram atat de obosita, ca nu puteam sa adorm, cu toate ca era bine trecut de 11....
Si....ce credeti ca mi s-a intamplat in cursul noptii?! Bebita Matei al meu cred ca s-a intors! L-am simtit cum se rasuceste; mi-am pus mana pe burtica si am prins in causul palmei capul lui, care se ducea in jos...Grozava senzatie.....Stiu ca la ultima eco, acum doua saptamani si jumatate, nu era angajat in pozitia de finish. Oare nu e prea devreme pentru asta? Voi ce stiti? Trebuie sa ma ingrijoreze lucrul asta? Ma gandesc s-o sun pe doctorita dar in acelasi timp n-as vrea sa creada ca am paranoia....

Please, help!!!

miha 24+

Mergi la inceput

Miha, stai linistita ca e normal sa faca tumbe (si fata mea face) - daca nu e inca vremea sa se angajeze in pozitie nu e problema ca se rasuceste la loc.
Nu am auzit sa fie vreo problema ca se aseaza de acum cu capul in jos! Fetelor voi stiti asa ceva?

J 25+

Mergi la inceput