Mamici de ianuarie-februarie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
JANINA, asa e, nu mi-a mers net-ul azi! Bine ca merge acum sa vad si eu ce ati mai scris. Vad ca inca nu s-a stabilit ora de intalnire. Abia astept sa ne vedem maine.
CATA, merci ca ai intrebat-o pe mama ta de salopeta.
ANDA, sa nu te superi cu socrosenia! Nu-ti face nervi ca pana la urma tot tu hotarasti daca vine sau nu in casa ta. Stai linistita si zi merci ca sotul tau e de partea ta.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetele de la intilneala vorbim maine...tocmai m-a sunat Dan si mi-a zis ca i-a luat o jucarie Biancai...sper ca nu mai vine cu cirlige de rufe ca data trecuta! Pe maine! Noapte buna!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta27+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ALina- bine ca esti ok!
Irina tu? Monica ti-e bine ai terminat curatenia!
Astery esti absenta decateva zile..sper ca e totul ok cu voi.
Iara bantui singura pe aici ca nua m chef de niste notes de pus la un loc, de..
O Noapte Buna burtici!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara burticutelor!
Uf, am reusit in sfarsit sa-l dau la o parte de la PC pe al meu sot. L-am amenintat ca aduc o macara. A avut de facut o traducere destul de grea.

Nu mai stiu cine zicea de spalat hainutele, fetelor spalati macar o data hainutele chiar daca nu sunt direct pe piele.
Cunosc un caz horror, nu s-a intamplat la noi in tara, dar mai stii de unde vin hainutele. Un tir plin cu haine a fost stropit din greseala cu o substanta toxica si toate persoanele care au purtat hainele fara sa le spele au suferit arsuri grave pe corp, iar celelalte persoane nu au patit nimic.
Si totusi au un miros ciudat hainele noi, eu zic sa le spalati macar o data.

Cata, bine, bine va intalniti sa zicem ca aveti si ora, dar locul (eu l-am scapat) ati zis Mall, dar acum sunt 3, la care din ele va intalniti?

Mai dar sunt chiar tupeiste soacrele astea. Eu i-am zis direct in fata ca are interzis la spital si la mine acasa dupa ce nasc. Acest lucru il stie de cand ma tot freca la icre ca ea nu vine sa stea cu bb-ul. Iar eu sunt f.f. impulsiva si radicala, binenteles daca a uitat o sa-i aduc aminte!
Iar cu fumul de tigara daca mai insista spunei ca copilul tau este si vrei sa ramana sanatos pana o sa decida el ce face cu viata lui, pana atunci sa-i imbolnaveasca pe ceilalti nepoti. Scuze daca am incurcat termenii, dar nu mai stiu cine a scris, sunt cheauna.

Mai aveam o groaza de spus dar nu mai stiu ce si cui. Ma duc la culcarica.

Aaaa, apropo de mancare (ficatei, pate de ficat) mi-ati dat tema, luni intreb pe profa de biochimie, trebuie sa stie cat sunt de toxice sau nu in sarcina.

Noapte buna!

poze

Ursoaica 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Denisa , uite ca nu bantui singura. Sunt si eu pe aici. Mare diferenta asta orara intre Canada si Ro. In general fetele din tara nu mai scriu la ore asa de tarzii. Mie mi-e somn si nu , nu stiu ce sa fac, cred ca inca nu ma duc la culcare. Astazi am stat la lenevit in pat pana la 11. Ciudat ca acum casc. Vai si ce ma maninca pielea pe burta.
Pupici

Ana 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neataza burtici !

Catalina, ma bucur ca ai avut o zi frumoasa impreuna cu mama ta.
Sa stii ca nici eu n-am spalat decat lucrurile care vin in contact direct cu pielea. N-am spalat la inceput costumasele de iarna, salopetele, erc.

Irinel, pai e foarte bine Ilinca ta. Ia uita-te aici: http://www.copilasi2006.3x.ro/Greutati.htm (la saptamana 27+)

Anda, bine ca ai pus-o la punct de acum pe soacra-ta. Iti dai seama ce-ar fi insemnat sa o ai in casa si sa ajungi sa ai discutii cu ea atunci . Brrrrr !
O singura problema ar fi: daca vei naste prin cezariana. Atunci ai nevoie macar 2-3 saptamani de cineva care sa te ajute, pentru ca te vei deplasa mai greu, nu vei putea ridica singura bebelusul.
Eu la prima nastere am stat 2 saptamani la mama, dar acum parintii mei o vor tine pe Oana, iar eu o voi aduce pe Roxana direct acasa si singurul care ma va ajuta va fi Cosmin.
Nici eu n-am de gand s-o accept pe soacra-mea pe langa mine.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!!
Am depus ieri cererea pt. net si mi-au spus ca in maxim o sapt. il voi avea. Sper sa nu fie neseriosi sa ma tina o sapt. sau mai mult fara net, ca disper!!!!
Vin la birou si tot va mai trimit un mesaj sa stiti ca sunt bine.
Anda bine i-ai spus-o la soacra.Chiar aseara vorbeam cu Clau, ca bine, mama va veni o sapt./ 2 cate poate, dar pe urma sa nu se ofere soacra ca nu stiu cum s-o refuz. Probabil ii zic pe fata ca ne descurcam, ca am invatat, etc. Si Clau mi-a zis ca mai bine le chemama pe amandoua la inceput. Am zis NU. Ce fac cu 2 in acelasi timp? Nici n-au ce sa faca. Si am vazut eu cand le-am chemat la curatenie, ca la soacra-mia ii place sa comande, ea sa fie sefa. sa fie la ea acasa, nu la mine.
Ana pt. hemoroizi eu folosesc crema de galbenele si e foarte buna. E drept ca o face bunica mea acasa, dar nici aia din comert nu e rea.
Cata am ghicit bine ca ai fost la Mall. Cand stapanul nu-i acasa..... . Are dreptate mama ta, ca numai hainele care intra in contact cu pielea trebuiesc calcate. Si asta pt. primele sapt. pana se obisnuieste bebele. Chiar ma uitam aseara la salopeta groasa si nu stiu daca sa o spal sau nu. Ca prea multe hainute va avea pe dedesubt. Oricum de spalat spal toate hainutele.
In ceea ce priveste etichetele, care sunt mai dure le voi taia, care nu, nu.
Am avut un cosmar azi noapte: am visat ca am nascut acum la 29/30 sapt. o fetita, frumoasa, cu nasul maricel, bruneta. si eu nu aveam hainele spalate, calcate. La mine visurile sunt pe dos. Doamne, deja incep sa am cosmaruri.
Hai ca m-am lungit destul.
pupici la burtici!!!!

poze
gio si bb Marco 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor.
pisoi3, e tare naspa ce ai patit cu soacra; eu sper din tot sufletul sa nu am parte de asa ceva si sa ma trezesc cu ea la usa cand mi-o fi lumea mai draga, mai ales ca sta la doua statii de mine.........
Si cum si eu ma inteleg cu ea ca soarecele cu pisicia....cred ca m-as isteriza rau de tot.
Giova, ce bine ca iti pui net acasa...
Mie mi-e groaza cand o sa intru in concediu ca nu o sa am cum sa mai iau legatura cu voi; nu am nici calculator acasa....

Toanca si Matei Alexandru 29 fix
poze

Mergi la inceput

Neata fetelor...Maraki si Mirela felicitari..bebeii vostrii au facut 6 luni jumate fix...maine va ajung si eu din urma..
Ursoiaca ai dreptate...este vorba de Mall Vitan si pina in prinz vom avea stabilita si ora...cine vrea sa mai vina in afara de mine, Alina, Janina si Lacra?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta27+

Mergi la inceput

Fetelor am noutati...tipul cu valiza cu hainute pentru Bia vine abia maine, asa ca intilnirea de la Mall Vitan ramine in picioare...am vorbit cu Alina...noi 2 vom fi pe la 17:00 acolo si va asteptam...Janina, Lacra si cine mai vrea sa vina!Ca sigur vom sta 2 sau 3 ore,.....asa ca sper sa ne vedem cit mai multe...aducem aparatele foto si facem niste super poze!Janina ai nr. meu de telefon, Lacra ti-l dau acum si tie pe pm...Fetelor care vreti sa mai veniti faceti-o...ca cine stie cind mai apucam sa facem vreo intilneala, daca se strica vremea!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta27+

Mergi la inceput