Mamici de ianuarie-februarie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Si eu ma pregatesc de casa.
Abia astept sa sar rapid in pat. Noroc ca mai are Clau ceva de mancare pe azi. Pe maine nu stiu ce fac, ca sincer nu am nici un chef.
O seara placuta la toate
.
Pupici.
poze
gio
si bb Marco 29 fix
pisoi3 spune:
Salutare burticute,
Scriu si eu repede ca am ceva de terminat pentru maine, le pregatesc un test studentilor si maine am toata ziua la facultate.
Aseara m-am certat cu socrosenia, uite aici povestea:
am vorbit aseara cu ea la telefon si mi-a zis ca vrea sa stea vreo 2-3 luni la noi, cand am auzit m-a luat durerea de cap si i-am explicat frumos ca vreau sa fim noi cu bebelui si atat, ca trebuie sa se adapteze cu noi si ca nu e o idee buna sa se fumeze in casa in perioada asta. A facut criza, ca daca nu vreau sa vin , nu vine, eu am incercat sa fiu rezonabila si sa ii explic cum sta problema, dar a explodat, nu am stiut ca poate fi atat de isterica, in final mi-a inchis telefonul. Nesimtita! Seara a sunat-o George si l-a acuzat ca se indeparteaza de familie, ca vrem sa crestem copilul sub un glob de sticla, ca fratele lui George (cumnatul meu) are doi copii si fumeaza si el si ea (adica soacra-mea) cu ei in aceeasi camera si ca sunt perfect sanatosi etc. Sotul meu i-a zis ca el isi creste copilul cum crede el de cuviinta si ca sa ne inteleaga, e vorba de intimitate si ca daca vom avea nevoie de ajutor o sa i-l cerem!
Tot isterica era si sotul meu nu a ajuns la nici un rezultat. Nu stiu ce fac dar eu pe asta nu o vreau in casa mea dupa ce nasc! Nu stiam ca poate fi atat de jigodie, pe bune, m-a surprins, pai daca ea crede ca ne controleza viata se inseala! Asa ca eu nu vreau sa mai vorbesc cu ea, nici sa nu o vad. Iar de venit la mine in casa sa nu o prind decat cand o sa o invit eu, nu cand vrea ea. Plus ca e vorba si de cum o sa ma simt dupa nastere, nu o sa stau sa ma cenzurez cum vorbesc si ce fac si sa ii suport ei fumul de tigara si amestecul in toate lucrurile noastre! Nici nu ma gandesc sa o suport. E o nesimtita! Si eu care credeam ca ma inteleg bine cu ea, dar acum a inceput sa scoate coltii! Lasa ca nu o las eu sa imi sara la gat, fac doar ce vreau eu! Sa va fereasca Dumnezeu sa vina cotoharlele de socrosenii cand nasteti.
Fetele, va pup, ma duc sa fac testele
Anda si bebe Mark 29+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Denisam spune:
Anda-stai calma cu scorela ca nu emrita da, tu fa cum gandesti c ae normal sa nu vrei nici macar miros de tigare si las-o in pace atata timp cat et sustien si sotul tau!
Bafta cu testele si o zi usoara maine!
Ma duc si eu la munca inapoi ca am o groaza si Emma se jaoca vad![]()
M-a apucat asa aseara o faza sa o tin in bratze, abai astept!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
He he
...m-ati prins fetelor (Mataki, Giova, JG)ca am sters-o de acasa
...daca Dan nu este...imi fac de cap, nu?
Am fost toata ziua la mama si am stat cu ea
...am vorbit de una alta...apropo, am intrebat-o daca sa scot etichetele de la hainute si a zis ca nu e cazul, iar in privinta hainutelor care trebuie spalate de mina si calcate, mi-a zis ca se impun numai cele care vin in contact direct cu pielea (mama e asistent medical pediatru)
..asa ca Alina salopeta de fis nu trebuie spalata!
Alina, Lacra si Janina eu sper ca maine sa ne vedem, dar abia dupa ora 11:00 cred ca o sa stiu sigur(sper), ca trebuie sa sun si sa vorbesc cu persoana care vine cu haine pentru Bia...am sa incerc sa-i propun sa ne vedem simbata, asa ca imi doresc din suflet si sunt sigura ca maine ne vom vedea
, ora ramine sa o mai stabilim in timpul zilei, maine dimineata...Giova, ieri am fost la Mall cu nasa Biei...maine sper sa se lase la Mall cu multe poze cu gravidoase
Apropo de la mama am venit cu metroul pentru prima data de cind sunt gravidoasa...s-a speriat rau Bia de zgomot si a alergat prin burta ca la maraton!
Fiti atente...doctorita mamei a vizitat-o si m-a intrebat daca sunt in luna a3-a...nu i-a venit sa creada ca sunt in luna a6-a...ce chestie, cum ma vad unii slaba si eu ma vad

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Monica trebuie sa-ti dau mielul ca te-am botezat Mataki!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Denisam spune:
Cata- eu stiu ca din saptamina 27-a am intrat in luna a 7-a deja, avem 6 luni implinite!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
utocatalina spune:
Denisa asa este, dar eu vroiam sa zic ca Bia are 6 luni jumate (simbata va face)...nu mai calculam zilele dinainte de ovulatie...Dan a zis sa-i spun exact virsta ei, iar nu sapt. de sarcina, ca-l debusolez de tot,.....asa ca eu ma raportez la virsta ei, iar nu la sapt. de sarcina(27+)...decit sa-l bag in ceata pe Dan!
Pot sa nu-i fac pe plac??
Asa ca acum, din cauza lui Dan, cui ma intreaba in cite luni sunt zic virsta reala a Biei!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
J G spune:
Catalina ce noroc ai cu meseria mamei tale! Si eu sper sa ne vedem maine, dar nu te stresa.
Alina nu a zis nimic astazi, sper ca nu-i merge netul!
Maraki, ai dreptate, ma omoara drumul. Mai ales ca merg in picioare (mi se mai ofera locul dar foarte rar).
Fetelor ar trebui sa ma apuc sa gatesc ceva ca sotul e cam ostracizat din punctul asta de vedere. La fel ca Giova, n-am nici un chef!
Sa aveti o noapte buna! Si daca presteaza cineva sa-mi trimita macar un vis frumos 
Va 
J 25+
irinel2005 spune:
Bine v-am gasit, burticutelor
Noi azi am fost si la eco si la medic.
Ilinca insa dormea ca o lenesa si n-a vrut sa se scoale cu nici un chip. Asa ca nu ne-am prea inteles. Mi-a spus insa medicul ca totul e OK, insa eu am totusi o nedumerire; are 1150 g la 27 saptamani si 5 zile. E bine? Nu e cam sfrijita, draga de ea?
Irinel
27+ si bebe
Ilinca
Denisam spune:
Irinel- sa fie sanataosa Ilinca, nu e sfrijita deloc, e f, bine in grafic, nu te stresa!
JG- eu stiu ca dc pe tine ca adult te deranejaza cateva etichete, normal ca le tai al haineel de bebe, ca ei sunt si mai sensibili, eu una asa voi face unde va fi cazul, in fctei si de haineel respective.
Sa ai pofta sa gatesti, dc vrei retete simple, exista destule de 20 min, sa stii.Eu una, nu fac mai nimic care sa dureze mai mult de maxim 45 de min.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK