Mamici de ianuarie-februarie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
Ana_m spune:
Giova , pai ce sa iti spun , ia-ti care crezi ca iti place mai mult. Eu azi am luat din piata cearsaf-protector pt saltaea ( ca sa nu treaca pipi), cu 6 euro, cand in magazine era incepand cu 10. Si am vazut plapumioara cu doar 6 euro, simpla , de puf, care normal trebuie imbracata intr-o husa. era cat pe ce sa o iau, dar m-am razgandit pt ca deja am cumparat o paturica groasa , superba tot din piata cu 12. Poate ma mai gandesc pana sapt. viitoare. Acum imi trebuie apartoare de pat. La un magazin am intrebat aveau aparatoare + plapumioara 50 euro, cea ma simpla.
Mi-au zis ca daca vreai aparatoare doar, mi-o comanda separat. Ma mai gandesc.
Ursoaica 
Ana
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
maraki spune:
Ursoaico mi-ai dat idee ce sa gatesc maine, vreau si eu varza calita
Cred ca ti-am mai spus ce inseamna Thea: zeita
Fetelor mai este cineva ca mine? Ca sa ma duc la restaurant ( 2 minute pe jos ) imi trebuiesc 3 ore,am facūt dus, trebuie sa ma usuc la par, sa ma machiez, etc.Giova asta vb. acum cu tata,e curios daca imi da concediu pt, ca nu am facut cu italianul nici macar o conventie scrisa intre noi.
28fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
marchplayer, da asta chiar ca e ghinion.
Da eu sunt convinsa ca in toata Constanta o sa gasesti si un medic care sa nu fie asa de tampit cum a fost cel de ieri.
Da ce s-a intamplat cu dr. care l-ai avut pana acum? (ca banuiesc ca ai avut nu?).
Ursoaica si eu am varza calita acasa
da deocamdata mai am ceva de stat la munca

Toanca
si
Matei Alexandru 29 fix
poze
Denisam spune:
Monica- bafta multa cu patronul ,sa iasa bine, eu zic sa nu et agitzi ca se rezolva si ep viitor sa ai grija sa faci contract cu ei sau conventii scrise, nu et increde in nimeni!
Tatiana- ma bucur ca gemenii sunt bine, sanatosi sa fie, si bafta multa sa te descurci cu ei!
Alina si Giova- la mine soacra e in Ro, noi aici, a zis clar ca pina la 3 ani ea nu se bag ala copil mic, macar a fost sincera, va veni maxim 2 luni in iarna lui 2006-2007, dar cu socru care e o bomboana si n evor etrmian maruntisurile, vrem sa facem modificari in baia mare, sa pune m jacuzzi si sa punem blat de granit in bucatrie si sa dea cu lac dulapurile,a sa ca va fi ocupata, o pun sa gateasca ca apoi vine mama sper.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Daniela- eu zic sa mai mergi la inc aun medic si sa vezi care e treab acu colul. Cervizul nu s epoate verifica corect decat dc iti face ecografie buna, deci aia cu mina se face dupa saptamina 34 sau 35 si se evita in general ca se provoaca singerari si nu e bine, asta stiu sigur de la 3 medici si din carti.Du-te la un alt medic cu tupeu si cere-i asa, si colul nu se verifica pina in sapt 38 cu mina dc iese bine la eco sau dc ai probleme cu palcenta, e lege asta.
Multa bafta si tin pumnii sa ai vesti bune!
Fetele- intalneala placuta!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
LunaNoua spune:
Dragelor, am fost ieri la medic. Se pare ca bb e fff bine, spre surprinderea medicului
Are peste 1000 gr la 25s, dar nu mi-a zis exact cat. El se astepta sa vada o "sfrijita" avand in vedere pbl mele cu tensiunea. Asta e
Bb e f bine daca nu "cedeaza" mama intre timp
Daniela, iubita, nu sta tu la gura doctorului aluia. E chiar nesimtit sa nu vrea sa te primeasca. Poi la 24 s e sarcina mare? De ce e mare? ca nu mai poate sa iti recomande avortul???? Esti la jumatatea sarcinii. Nu e deloc tarziu. Sunt unii cu adevarat revoltatori !!!!![]()
Ai incredere in ce ti-a zis Iosup. Chiar si numai in ecograful ala performant al lui
. Sunt sigura ca mai sunt o gramada de doctori capabili in Constanta. Mai intreaba si tu in dreapta si in stanga. Parerea mea e ca e foarte important si cine iti urmareste sarcina, nu numai cu cine nasti. Mai ai cate o stare nasoala si daca nu ai un doctor la care sa apelezi, e f greu. Si eu mi-am schimbat doctorul si vad ce mult conteaza sa pot sa il bat la cap cu intrebari. Si daca nu ai nici un criteriu de alegere, eu zic sa te iei dupa varsta. Alege pe cineva tanar. S-au schimbat multe in medicina moderna si nu toti mosii au tinut pasul cu vremurile noi.
si multa sanatate.
, Deea
25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
maraki spune:
Denisa pe mine de 3 luni ma controleaza cu mana cand ma duc la dr. Nu am avut niciodata sangerari dar asta cred ca depinde de mana dr. si cat de sensibile santem.pupici si sv. usor
28fix
Monica
Denisam spune:
Monica- maine mergem sa luam mobila Emmei- dar faar dresser, ala ni-l livreaza ei ep 12 Noi, fara sa mai platim, ca e vina lor ca nu sunt toate gata.
Deci vom lua patutzul, cu salteaua si setul de pat, sper duminica sau luni sa pun poze cu ele, ca vreau sa incep sa aranjez camera, va urma sa cumapram si covoras si lampa speciala pt ea si apoi sa decorez cu eprsonaje de al disnej in jurul patutzului si eventual la fereastra.
Duminica suntem invitati la masa la prinz si cred ca tragem o tura si pe la nasi, luni e halloween aici, va fi fain, dam candy la copii![]()
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
maraki spune:
Denisa ma bucur ca vine in sfarsit o parte din mobila
Abea astept sa vad pozele, ma mai gandesc la o chestie
Iti dai seama daca eu nu mai am rabdare
oare cum esti tu
Cand o sa ti se organizeze babyshower-ul???

28fix
Monica
Giova spune:
Mama Monica, dar nu prea ai chef sa mergi sa vb. cu patronul, din cate vad eu. Nu-ti fie teama, da-l incolo!! Nu poate sa-ti faca nimic, doar sa nu-ti dea banii si nu cred ca e chiar asa de nesimtit.
Neatza Denisa. Abia astept sa vad poze cu mobila Emmei.
Clau maine are ceva de lucru, asa ca eu voi bantui prin magazine, iar duminica mergem sa vedem cataloagele cu mobila pt. bebei.
Doamne da sa gasesc ceva ce-mi place si la preturi cat de cat rezonabile, nu 60 mil.
poze
gio
si bb Marco 29 +