Mamici de septembrie-octombrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
mariana tache spune:
Buna mamici si viitoare mamici!
Mai sunt
printre noi?
Cand ne mutam la clubul 0-4 ani??? 
Am citit ceva ce ati scris pe aici. Am vazut ca aveti probleme cu pampersul. Sa va zic care este semnul clar ca trebuie schimbat nr pampersului: daca il strange pe bebe la piciorus (se vede ca se irita). Pisu iese el si daca e mare scutecul, ca avem copii naravasi
. Mai ales la baieti, daca li se ridica putzulica, este clar ca fac pipi si pe afara.
Noi suntem bine. Simon e un cumintel. Noaptea doarme de la 23 pana in jur de ora 6. Cel mai tarziu s-a trezit la 6.45. Si doarme si ziua. Ieri, de ex., a dormit non-stop, de-mi era frica ca nu mai doarme la noapte (dar a dormit si noaptea
). In chimb, azi nu a dormit decat vreo 2 ore cumulat.
Colici nu are
. Seara se mai screme putin, dar irelevant.
Imediat are 2 luni. Nu-mi vine sa cred ce trece vremea. Ma enerveaza ca kk cresc asa de repede. (iar noi imbatranim).
Maine mergem la vaccinul de 2 luni. Mi-e groaza.
Eu nu mai am lapte
. Asa ca am trecut la cura de slabire
. Pana acum m-am descotorosit de 4 kg. Mai am 6 pana la greutatea de la care am plecat in sarcina asta si 12 pana la greutatea ideala ![]()
Scuze ca trec asa de rar pe aici, dar am asa putin timp de stat pe DC, ca nu prea apuc.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nanadana spune:
Buna fetelor
Felicitari noilor mamici Deapui,Eliuta,Ancris sa va traiasca puiuti mari si sanatosi 

Am reusit si noi sa ne calmam azi un pic cu colici,vad ca de cind ma mulg si ii fierb lapticul ia mai diparut si icterul si nu mai avem nici colici
,dar sa vedem ce spune maine dr in functie de analizezle facute
mersi fetelor pt sfaturi ,Lucia tu nu-i mai dai deloc san la pui?
poze
Dana
Antoine
karmenutza spune:
Buunna dimineata!
Deeapui, Eliuta, Ancris, Sa va traiasca puiutii, sa creasca mari, voinici si sanatosi!
De ieri iar am "testat-o" pe fii-mea cu 100 ml lapte si i-a mancat. Aproape la fiecare masa a mancat tot. Vazusem ca incepe sa ceara la 2 ore, 2 ore jumate. Si asa m-am gandit ca poate vrea mai mult.Si asa era. Ce bine imi pare! Mananca si ea mai bine acuma!
Ioana75 spune:
Felicitari Ancris! Sa-ti traiasca baietelul!
Au mai ramas Vero si Sofia in cursa
. Fetele, va fac galerie
!
Editez: si latrishia! Uite iti fac galerie dubla: 

Ioana &
Miruna
Lucia_B spune:
Buna mamicutelor si gravidutelor
Felicitari noilor mamicute. Sa va fie ingerasii sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii din partea lor. Pentru voi refacere rapida.
Nanadana - cred ca m-am exprimat gresit de nu ai inteles corect. Eu imi hranesc buburuza, am facut doar 2 zile pauza, cind am avut dureri si crapaturi pe sini. Insa chiar si atunci ii dadeam cu bibe lapticul stors.
Fetelor eu nu inteleg de ce pentru a lecui icterul e nevoie de fiert lapticul. Daca cineva stie, va rog sa-mi explicati, fetitei mele inca nu i-a trecut definitiv, poate ma hotarasc si-i dau si eu.
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
Alexa04 spune:
buna fetele
eu am nascut pe 17 sept prin cezariana o fetita de 2 kg, 46 cm, scor 9, la 35 sapt Andrea Anamaria
Acum este o mancacioasa de 3.5 kg.
va pup ca plange bb.
Ioana75 spune:
Valeeeeeu latrishia, ce sa fac ca sa ma ierti? 

Just name it and is yours!![]()
Felicitari Alexa, sa va traiasca Andreea Anamaria!
Marlena, distractie placuta la botez! Asteptam poze
.
Cine se pricepe la contabilitate sau legi, am o mare mare rugaminte: in ce lege gasesc definitia la "salariu de baza"? Ca cica mi-au dat salariul ala bonus, dar acum vreau si cele 6 saptamini de compensare
(art. 66 din CCMN), dar trebe sa le explic eu clar ce si cum, si am nevoie de definitia prin lege a unui salariu de baza. Multumesc
!
Ioana &
Miruna
nanadana spune:
Marlen distractie placuta la botez 
Lucia mie mi_a spus ca laptele prin fierbere isi pierde unele proteine, care ar putea cauza icterul asa mi_a zis mie ca si eu am fost foarte mirata ca trebuie sa ma mulg si sa il fierb dar vad ca merge ,eu azi merg la dr dupa masa o sa te tin la curent sa vedem rezultatul ce spune el
Alexa felicitari sa-ti traiasaca fetita mare sanatoasa si frumoasa 

Pt fetele care sint pe ultima suta de metri in devenire de mamica va doresc mult curaj 

poze
Dana
Antoine
Hildegard spune:
Aici sunt.
tot aici acasa.
Azi nopat4e de pe la vreo 3 m-au apucat contractiile car erau de vreo 3-4 orei pe ora. Si au continuat asa si se mentin 1 ontractie la 1 h.
Si acum atot asa...
Abdoemnul aprope tto timpul e tare.
Sa vedem...
Fetelor,
Sofia, Latrishia si Eu sa ne facem galerie![]()
Vero
40+4
http://community.webshots.com/user/hildegard122