Mamici de septembrie-octombrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 10
Hildegard spune:
Fetelor,
De ce tot timpul abdomeul meu este tare?
Vero
40+3
http://community.webshots.com/user/hildegard122
jadi spune:
Felicitari Eliuta sa te bucuri de printzesa!
Fetelor care fac botezul la acest sfirsit de saptamina, sa va distrati bine si sa nu plingeti cind va zice nasa "mi-ai dat un pagin eu iti dau un crestin". ( eu asa am plins la botezul nepotului meu cind am auzit asta, sa vedeti ce plinsete trag la al meu).
Fetelor, mersic de lamuriri cu pampersii, am stabilit cu mama ca terminam punga asta si cumparam numarul 3 saptamina viitoare. Eu tot aveam indoieli, ca desi bb are in jur de 4.700 e foarte lung si nu se vede carnea prea mult pe el si ma gindeam ca numarul 3 sa nu ii fie foarte mare... vom vedea.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Marlena disrtactie placuta si tie la botez si sa fie cumintel Alexandru.
Deapui felicitari!!!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Vero, poate ai contractii dese?
Noi ieri si azi dimineata am avut iara crize de colici. Parca sunt mai dese acum, cand ne apropiem de 3 luni.
Cred ca si eu o sa i-au pamersi nr 3. Parca o strange putin la picioruse.
Felicitari pt noii bebelushi si noile mamici.
Azi m-am plimbat cu Petra cu inca 4 mamici. E plin de bb deodata cu Petra, nascuti aug-sep.
Sa va distrati la botezuri. Noi am fost sambata la un botez, si de abia am rezistat 2 ore de fumul care era acolo. Cheful l-a tinut intr-un bar.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
codruta_grg spune:
Am vrut sa scriu Vero, nu Marlena. Am corectat 
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
mimsi spune:
quote:
Originally posted by jadi
Fetelor, mersic de lamuriri cu pampersii, am stabilit cu mama ca terminam punga asta si cumparam numarul 3 saptamina viitoare. Eu tot aveam indoieli, ca desi bb are in jur de 4.700 mi-e sa nu ii fie foarte mare... vom vedea.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Referitor la Pampersi: bb Alexia are 4,800 si dupa ce ne-am hotarat sa nu-i mai luam nr.2 i-am luat 3, dar n-am facut mare scofala, pt ca 3 e intre 4-9 NOUA!!!! kg. Asa ca-s cam mari si cred ca mai luam o punga de 2 mai mica si dupa aia trecem la 3. Asta-i cel putin in cazul nostru.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
sofia_misicu spune:
A nascut Ancris!!! Un baietel de 3.450 cu nota 10!!!!
Amandoi se simt bine!

Se pare ca eu raman ultima. Va anunt ca Duminica ma internez si imi provoaca nasterea cu conditia sa fie colul moale si deschis. Astazi la ecografie am vazut ca am un copil mare si dolofan.
Va pup
Felicitati Deea si celorlalte mamici !!!!
Poze
mysweetest spune:
Tonnia incearca sa te linistesti tu ..eu cand sunt nervoasa asa e si bb si urla, papa din ora in ora sau mai des ( 15 min.)ca sa se calmeze si sa doarma .
In una din zilele in care am fost mai nervoasa mi-a scazut cantitatea de lapte foarte tare ..am simtit ca am sanii mai moi dar din fericire am facut fata cererii
.
Initial am tot cautat diferite motive: ba vigantolul, ba una, ba alta dar asta a fost asa ca incearca sa stai linistita.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Felicitari noilor mamici ..sa fiti sanatoase impreuna uc bb-ii vostri!
Si eu am un rest micut de burtica dar greu se observa ..oricum inainte nu aveam deloc
.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
moki spune:
Felicitari proaspetelor mamici !!!

Sa va traiasca puiutii!!
Fiindca veni vorba de dimensiuni,azi la o luna fix,avem 4.100 kg (de la 3.000 la nastere)si 57 cm(de la 52) iar nenea dr zice ca e foarte bine.
Si uite ca am acumulat siceva pozici!
Pupic!
Moki si
Mario
poze