Mamici de septembrie-octombrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
Hildegard spune:
Vreti ceva tare?![]()
Dar promiteti ca nu radeti de mine numai putin, ok?
Zic eu...hai sa vad de ce imi curge mie titi asa pe tricou....am ceva colostru?
Si ma pun, il prind asa frumusel si il strang, si ce sa
vezi...direct in ochi, un jet, o presiune de numai. Ma bufnit rasul![]()
![]()
![]()
mi-e rusine acum![]()
![]()
Vero
40+3
http://community.webshots.com/user/hildegard122
latrishia spune:
Vrei ceva si mai tare?
Pe mine m a strans sosu cand
si s a stropit direct in oki..iti dai seama ce a fost pe noi de ras ![]()
poze
mysweetest spune:
Jadi eu deja de o luna sunt la nr 3. la pampersi si vreau sa trec chiar la 4 fiindca Alexandru face kk acum doar 1-2 ori pe zi dar muuuult si se face pana la gat cu tot cu pampersi si mereu trebuie sa il schimb. Ieri de ex. a facut cand il plimbam si cand am ajuns acasa era murdar la spate pe toate hainele.
Ieri ne-am plimbat 3 ore sin 2 reprize a cate o ora si jumatate ..cu urlaturi, apoi somn ..oricum a fost f frumos afara ..iar astazi doar o ora.
Aseara s-a culcat al 22.30 si a dormit pana la 6.40
(pai dupa atata plimbare...)..e prima oara de cand am nascut ca dorm si eu atatea ore.
Maine mergem si noi la biserica sa il botezam si sambata e petrecerea.
In cursul zilei doarme doar cate 30-40 min o data si adoarme greu ..mai intai urla sa isi faca chef
...dar noaptea doarme cate 10-11 ore cumulate.
Maddy e bine ca bb al tau tine suzeta ..al meu doar cateodata si dupa cateva minute o scapa si iar trebuie sa ma stradui sa i-o bag si tot asa.
Suntem la 6 kg deja la o luna si 3 saptamani deci avem + 2,5 kg fata de cele 3,5 kg de la nastere.
Acum fug ca s-a trezit si ii e foame.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Weekendul acesta voi fi cam absenta de pe forum datorita botezului.
Petrecere frumoasa Irina la botez si tie Oana duminica !
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
Tonnia spune:
Ce m-am plictisit. Am avut 2 zile naspa rau, a plans tot timpul, vrea doar sa manance. Azi m-am muls sa vad daca am lapte. Am scos cam 60 ml dupa 2 ore pauza numai ca nu a vrut sa-l bea nici cu lingurita nici cu seringa, asa ca a plans iar cam 2 ore, dupa care a dormit un pic si in final am reusit sa-i dau ce mai acumulasem. Mie mi se pare tare grea treaba asta cu bb.
Latrishia, mie imi spusesera la eco ca are spre 4 Kg si a avut 3.300, adica mai sunt si erori, nu-ti fie teama.
Jadi, si eu am burta, zici ca nu trece cu una cu doua?
Eliuta spune:
Salutare mamici si viitoare mamici! Ce de bebelusi de cand n-am mai trecut pe-aici...Da am venit cat de repede am putut ca sa nu ramana lista cu mamici necompletata la sfarsitul lunii
. Am nascut cu cezariana in 8 septembrie o Anamaria de 3 kg si 50 de cm. E o mancacioasa dolofana si vioaie care s-a invatat la plimbare toata ziulica. M-am razboit cu ea sa-i montez suzeta dar n-o vrea in ruptul capului. Nici tetina biberonului nu-i place in mod special abia o fac sa inghita cate-un strop de ceai. In rest avem cam aceleasi probleme cu mamicile de aici (am dat o tura de citit pe-aici pe la voi
)adica iese pisu din pampers cam la 2 zile odata, urla ca disperata uneori de nu stiu ce sa-i mai fac, ce sa zic e un bebe normal presupun
.Partea buna e ca inca am lapte suficient si doarme toata noaptea fara intreruperi. 
pt. toata lumea, abia astept sa mai citesc din spate sa ma pun la curent cu toate noutatile.
ancadm spune:
Fetelor voi ce mai mincati ca eu nu mai apuc nici sa maninc, nici sa mai fac micare...Si de luni am sa am de gatit pentru 5 oameni 
!
Anca
zozela spune:
Aaaaaaaaa

Feteloooorrrr!!!!! Tocmai am vb. cu Deeapui!!!! Se simte foarte bine!!
Inafara de cateva mici contractii(cauzate de oxitocina)nu simte nici un discomfort!!!
BB Alex e bine,nu l-a vazut decat in poze(facute de tati
),dar maine cu siguranta o sa faca cunostinta!!!
Sambata merg sa o vizitez,pt.ca maine,va dati seama,e ziua Familiei!!!

http://community.webshots.com/user/zozela
Ioana75 spune:
Eliuta, felicitari!
Sa-ti traiasca Anamaria
!
anca, eu maninc multe pateuri cu brinza, cred ca asa se si explica multele mele kg
. Si a facut maica-mea un bors cu sfecla rosie si smintina ...
Ioana &
Miruna
ancadm spune:
yummy!Imi amintesc si eu pateurile cu brinza si cu ciuperci care se gaseau prin Iasi...
Anca