Mamici de septembrie-octombrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
Hildegard spune:
Latrishia
E beton ce ai trimis pe septoct2005

eu ma pun sa calc niste rufe.
Bebele de abia se misca prin burta mea, saracutul nu prea mai are loc.
Cate salopetute de bumbac ti-ai pus in bagaj pentru bebe?
Vero
40+3
http://community.webshots.com/user/hildegard122
latrishia spune:
Nu mi am pus haine de bebe in bagaj Vero, ca la noi am inteles ca i tin in scutecele de la spital. Daca o fi ceva il pun pe tati sa mi aduca, oricum am facut stocul, am luat vreo 2 saci de hainute :)Tu poti sa calci in picioare? ca eu ma plimb ci scaunul dupa mine peste tot..ma sa vezi cum spal vase in cur pe scaun ![]()
poze
my baby
Ioana75 spune:
Fetele, am uitat sa va zic ca acum citeva saptamini am vorbit cu LiaMia; e bine si ea si bebe; doar cu laptele era mai rau, a avut putin, acum bb maninca lapte praf.
I-am scris lui Anca75 ca sa aflu cum il cheama pe bb (pentru lista
). Citez: sa le transmiti felicitari tuturor mamicilor si mult curaj viitoarelor si ca am sa intru sa scriu mai multe.....dupa ce "ma fac bine" :-))
uite cateva detalii:
Adela, 15.09.2005 9.25, 3.700 la nastere si 53 cm, natural fara epidurala (a fost foarte ok)
Ioana &
Miruna
Hildegard spune:
Latrishia,
eu...derloc nu pot calca in picoare. Stau pe scaun.
am in camera lui bebe un birou cu un scaun cu rotile si pe ala stau cand calc. Sa ma vezi ![]()
![]()
La spalat vase stau pe scuanul din bucatarie, asta nu intotdeuna, cand efectiv nu mai pot.
De unde ai tu atatea hainute...sunt noi? Mama mia daca le-ai cumparat!!!
Si eu am dar nu am un sac in total.
La noi va fi problema, va trebui sa luam si din acelea de iarna...salopete sau eu stiu...
Acuma ma invat si eu cu toate. Sunt numia eu cu sotul meu...asa ca Vero descurca-te!![]()
Tuki
Vero
40+3
jadi spune:
Fetelor, eu ii dau bbului suzi si nu trebuie sa o tin cu mina pentru ca o scapa din mina dar... am gasit o super suzi de la Nuk , cica suzeta de noapte, e albastra cu un desen galben, din silicon... e super meseriasa, o tine bb in gura si juma de ora...
Maddy la mine suzi e doar cind nu am cum sa il potolesc nu o dau tot timpul. Noaptea adoarme singur, spre dimineata apelez la suzi, la fel si la plimbare in parc si uneori si dupa amiaza cind nu adoarme deloc. Nu e gresit sa ii dai suzi dar nici sa creada ca e titi. Cit despre muls... ti-am zis ca nu mulg sinii decit daca sint durerosi, cind ii dadeam ambii sini, nu ma mulgeam deloc ca nu aveam asa muls sin. Eu am baut si niste ceaiuri de la Hipp si Humana, ceaiuri instant din granule pentru stimularea lactatiei... la a doua cutie deja nu am mai baut ca aveam lapte mult. De asemenea, maninc destul de bine la fiecare masa chiar si seara tirziu insa nimic noaptea oricit de foame mi-ar fi. Cica daca nu maninc bine nu am lapte mult.
Ma duc sa scot suzeta copilului din gura ca a ramas cu ea din parc si deja sint 5 ore de cind nu a mincat
.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Am uitat, la noi deja ne cam pipi pe linga pampersi numarul 2, sa inteleg ca trebuie sa trec la numarul 3... a trecut cineva la numarul 3?
Vorba mamei, noi face pipi de baiat nu pipi de fetitza leshinata, hehe... sa nu se supere mamele de fetitze gingashe!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Ioana75 spune:
A nascut deeapui azi la ora 10 prin cezariana!
Bebe Alex a avut 3.150g!
Felicitari deea, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bb Alex!
jadi noi sintem la numarul 3 de la 3 saptamini
.
Ioana &
Miruna
Hildegard spune:
Felicitari Deeapui,
Sa aveti grija de Alex, sa fie sanatos, mancacios si cuminte!

Vero
40+3
latrishia spune:
FELICITARI DEEA, SA VA DE DUMNEZEU SANATATE MULTA !!!

Vero, sunt toate noi si s numai luate de mine si de mama..stai sa vina si sury si prietenele sa vezi atunci pe unde le mai bag...pe socrela n o mentionez ca ma stie cusurgie si nu cred ca indrazneste sa ia ceva. Oricum noi am luat si groase, incluziv costumas de iarna gros cu gluguta.
Hai ca nascu Deea, tu urmezi
...eu m am lenevit azi, am dormit pana acum 
poze
my baby
RalucaCostiurin spune:
Ziua buna,
Pana mi se raceste supa scriu si eu mesajul zilei!
Deea, felicitari, sa fiti sanatosi si norocosi!
Maddy, experienta cu un mare plangacios m-a facut sa adopt programul asta: masa, vreo 2-3 ore de somn, trezirea, baita, uns etc si masa - nu de alta, dar de dormit tot nu dormea dupa baita &co, ca era superagitat (care relaxare la masaj?!), in schimb dupa ce papa (cu ragait etc) doarme bine, cam 6 ore. De regula papa la 4-5 ore, cca 120 ml - daca nu si mai mult. Oricum, nu-l zgaltaim dupa masa, nici dupa 1/2 ora, ca il varsam!
Jadi, v-am ratat azi, dar n-au intrat zilele in sac, cand mai ajungem in parc va mai dam un semn, ca poate-poate. Si al meu e golan in parc, a vazut ca-i marfa sa fie in miscare si cand sta, trebuie sa-l mufez la suzi ca altfel se aude tot parcul. Suzeta de noapte, zici.... sa prospectam! Si el are tentative sa tina suzeta- cand are chef, l-a invatat tati din puturosie. E caraghios tare. Tot asa, apelam la suzi cand nivelul de poluare fonica e peste limita admisa. Cand atipeste, extragem suzi si speram sa tina figura, altfel se trezeste si o revendica, pai ce? e a noastra?!
Cu pampersii, noi am trecut la no.2 pe motiv de pipi, indiferent de directia putzulicii. Dar observ ca de cateva zile se intampla sa penetreze si nr.2, chiar daca e nou-schimbat. Dar ma indoiesc sa fie caz de nr 3...?! Oricum, cand putza era in sus, se petreceau dese inundatii, asa ca noi am zis ca mai sigur e cu ea in jos. Plus ca e cam dificil sa prinzi putza si sa ramana in sus pana termini de pus pampersul... sau n-avem noi exercitiu.
Vero, noi nu am avut nevoie de toale in spital, ca nu ne lasau cu ele.... Statea bebe in niste carpe asa urate ca te deprima total.
pe curand.
Raluca, mama Radului
Poze