Mamici de septembrie-octombrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, deea, ancris, alexa, eliuta! Sa fie sanatosi si mancaciosi bebelusii vostri!

Karmenutza, chiar e un succes cu 100 ml/masa. Si acum la cat timp mananca?

Ioana, exista vreun grafic cu cat ar trebui sa manance pe varste sau pe greutati?

Mai fetelor, eu am o spaima in mine tot timpul, chiar cu monitorul asta, in permanenta mi-e frica. Nu stiu cum sa ma relaxez un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Eu cred ca nasc azi maine..simt eu asa, si la ce contractii ai nici tu nu mai ai mult Vero.
Ioana..mi au placut mataniile tale. Cred ca s bune in lok de aerobic :P

Pupi
azi am si eu 40 fixulea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Imi spune si mie cineva cum e cu ruptu apa? Ca mie de azi dimineata imi tot curge dar nu mult...si e cam apa nu scurgere ca de obicei. Ma tot ud..o fi de bine?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Latrishia,

pai nu stiu, poate fi si scurgere, poate fi si apa.
eu stiu ca atunci cand ti se rupe apa vine asa dintr-o data mai multisor, nu mult si nu poti controla ca pe pipi.
si eu cand am stranutat ieri m-am udat un picut.....o fi scurgere.

Vero
40+4

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Salutare bebici, mamici si burtici!
Felicitari tuturor noilor mamici si rabdare multa burticilor!

Noi suntem bine, de vreo 2 zile am avut colici rau carora nu le-a venit de hac Sab Simplex. Asa ca azi am atacat cu Debridat si acum recuperam somnicul.

Am aranjat cu botezul si la biserica si la restaurant ptr 12 noiembrie.
M-am linistit in privinta asta.

Dani_flor, imi pare tare rau ca ai avut complicatii la nastere.
Cum se inteleg surioarele ?

Antonia, tabele cu greutatea bebeilor gasesti in cartea lui Capraru, "Mama si Copilul'.

Ma duc sa intind rufele cat mai doarme Anca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Alexa, sa-ti traiasca fetita!
Tonnia, acum mananca la 3 ore sau 3 ore jumate (mai rar). Noaptea la 6-7 ore. De ce ai spaime in tine? Ce ai cu monitorul? E agresiv? Calmeaza-te! O fi depresie post-nnatala.
La mine se manifesta altfel. Acuma sufar ca nu pot eu sa "ies in lume" cand, cum si unde vreau eu. Eu asa eram obisnuita. Deh...copil mare... Daca vroiam il luam cu mine, daca nu, il lasam acasa singurel. E ingrozitor si ma simt legata de maini si de picioare. Pana creste fata sa iesim impreuna...M-am saturat de stat in casa toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Latrishia, Vero, Sofia, curaj! Poate o puneti de un simultan! Sunteti pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am o teama sa nu se intample ceva, tresar cand aud ca plange, mi-e teama ca nu mai respira, faze din astea...Cred ca am luat-o pe aratura.
Te inteleg perfect cu iesitul afara, si eu simt la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sa va povestesc si eu o faza, cum am luat-o pe aratura acum 2-3 saptamini: ies in oras la cumparaturi cu fata in carucior si maica-mea; in magazin, las caruciorul linga intrare (ca o mama iresponsabila) si intru prin raioane sa-mi aleg tzoale; la un moment dat aud un plinset, dar n-am percutat absolut deloc, ca si cum n-as avea copil; a durat ceva pina am realizat ca am copil, si mai si plinge.

latrishia, esti asa de buna ca m-ai iertat asa de repede.
Tonnia, inaltimea si greutatea ideale la o anumita virsta, precum si greutatea ideala pentru o anumita inaltime le gasesti pe site-ul parinti dot com la care adaugi /modules.php?name=Grafice
Cristina, bine ca sinteti bine, m-am gindit la tine de citeva ori in ultimele zile, nu stiam de ce nu mai intri pe forum.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, merci mult ca te-ai gandit la noi.
Va citesc zilnic, cu scrisul mai greu, ca deh, am job "full-time" de mama.

Karmenutza, iesi cu fata dupa tine.
Noi o caram cu noi in supermaketuri, se uita lumea la noi si se mira de bebe asha mic la cumparaturi.

Si eu sunt "denaturata", am dormit azi -noapte de la 1 la 8 neintoarsa. Cand m-am trezit, m-am panicat ca intarzie Victor la gradi, nici nu m-am uitat la fata.
Cand eram la bucatarie si ii faceam pachetelul, mi-am amintit si de fata.
Sa nu ma spuneti

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput