Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
toanca spune:
andiaroro am vazut pozele..........da burtica unde e????![]()
Tedita, unde trebuie sa scrie pe eco despre valorile lichidului....ca sa stiu sa ma uit.
La mine scrie: lichid in cantitati normale....da nu stiu daca scrie si valorile
Toanca
si
Matei Alexandru 28+
poze
maraki spune:
Denisa bafta la test
Astept sa ne scrii cum a fost
Bumbita si eu imi voi face toaleta generala astazi sau maine, deocamdata incerc singura cu oglinda in fatza
Of, ca tare greu o sa imi fie
Bee nu stiam ca nu face bine smantana in general la gravi, stiu ca nu o tolerez dar am avut pofta
Andiadoro 
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
dana_ene spune:
Andiaroro esti tare frumusica : http://www.copilasi2006.3x.ro/Bebe%20in%20burtici.htm
Bumbita 
Denisa, bafta multa !
Aoleuuuu ce pofta mi s-a facut de smantana... 
Daniela
(24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Mersi Toanca. Si noi ne-am fript rau de tot in martie cand au scazut si eram minus..... nu mai zic, c-o iei la fuga. Acum abia ne-am revenit si suntem cu un profit super pt. noi.
Eu cu ceara inghinal nu ma fac acum nici sa ma impusti. M-am facut cu aparatul Brown pe picioare si sub brat, inainte de cununie, si pe picioare suportabila durerea, dar sub brat, am crezut ca mor, si nu am mult. Nu stiu mai incolo cu ce ma fac, cu lama sigur, asta e acum.
poze
gio
si bb Marco 28+
maraki spune:
Dana daca o sa mananci smantana sa ne spui maine daca ai avut s itu arsuri,poate la mine in combinatie cu chifle calde nu a mers.
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
dana_ene spune:
Da, Maraki, va spun.
trebuie sa-mi cumpar smantana, neaparat trebuie...
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
toanca spune:
maraki eu manac foarte multa smantana.....si nu am arsuri de la ea....
Am constatat ca fanta si spite imi provoaca arsuri......rau de tot.
Giova...daca aveti un profit super...ar fi bine sa te gandesti bine daca nu e mai bine sa nu le dai acum.
Eu in martie pe un simbol aveam pierdere de 50%![]()
Toanca
si
Matei Alexandru 28+
poze
irinadum spune:
Florinini cred ac tu mai intrebat de bebe cum se mai misca acum cand e mai marisor. Pai ce sa iti zic parca e mai subtil in schimb mai hotarat ca sa nu zic de zilele cand o ia de-a dreptul la plimbare de burta capata colturi si nu mai e deloc rotunda. As putea spune ca e cu totul altceva decat pana acum.
Alina sa iti fie de bine noua tunsoare si asteptam poze. Nici eu nu am mancat pate dar am gustat .Stiu ca suna ciudat cand zici ca nu ai mancat dar am gustat dar intelegi tu ( am facut cam ca tine).
Denisa bafta la test ca pana la ecografie mai e putin.
Ana interesanta teoria cu otetul nu m-am gandit niciodata la asta . Si eu merg pe acelasi principiu ca nu suntem bolnave ci sunteminsarcinate drept urmare ar trebui sa facem atentie si sa nu abuzam de tot ce e mai putin indicat . Eu beau cola cand am chef si nu pt ca as fi fan ci pentru ca nu imi sta gandul decat la ea deci ma servesc cu placere ( doctorula zis ca dc nu beau un litru pe zi e ok). Acum stau si ma gandesc ce o fi mai rea cola sau tigara ca deja la tigara am renuntat
cu toate ca ma mai duce gandul uneori. Frumoase pozele tare dar chiar ca nu prea se vede burta ai ascuns-o in spatele peisajului?
Toanca ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete si ca ai scapat de controale si sper sa ai o perioada mai linistita.
Tedita la mine scrie doar normal atat.
Dana de acord cu tine in ceea ce priveste lista singura problema ar fi ca mie personal imi ia foarte mult timp sa deschid pagina la site drept prin urmare de cele mai multe ori renunt. Si am o conexiune destul de buna as spune care nu ar trebui sa imi puna probleme.
Irina 31+
irinadum spune:
Monica am uitat sa iti spun azi ca am citit undeva ca floricele de porumb (pop corn) taie din greata si ca sunt bune pt femeile gravide cu greturi. Incearca si tu si vezi. Baga si o bere.... fara alcool si poate trece
.
Irina 31+
dana_ene spune:
Irina, imi pare rau.
N-ar trebui, pentru ca nu sunt multe imagini. La mine se deschide foarte repede si am o conexiune prin radio.
Dar o sa tin cont si vad ce mai pot face.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA