Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina la nemti a spus o data la tv ca atunci cand incep contractiile este bine sa mananci pop corn, te face sa te simti mai bine
Dana si eu tot asa greu intru pe site, doar sa se incarce pagina stau vreo 10 minute, am conectie buna si viteza de 5000 kb/s.Poate merge greu pt. cele din strainatate.

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Tedita la mine scrie lichid amniotic valori normale.

Anca 24+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha29 spune:

Fetelor, cum rezistati voi, cele care mai mergeti inca la serviciu,si care sunteti nevoite, prin natura serviciului, sa stati pe scaun mai toata ziua? Adica 8-9 ore.Eu, una, dupa ora 14, simt ca mor de dureri de mijloc. Asta e singurul meu chin!!!!
Am fost la eco la 22 sapt. ultima data si bebita nu era asa mare, chiar doctorita mi-a spus ca burtica nu e mare, dar acum, dupa doua saptamani, parca a explodat!!!!A crescut....Sotul meu imi zice ca imi creste burtica in fiecare zi... Unde o sa ajung oare? Cum voi arata pe la treizeci si ceva de saptamani? Sunt cam speriata. Ma gandesc serios sa renunt la mersul la serviciu peste vreo saptamana si ceva.Bebita e cel mai important, nu-i asa?!
Sorry, m-am plans mai rau ca o baba si am uitat sa va spun ca imi e dor de voi toate!!!!!!!V-am citit, chiar daca nu am mai scris; Am fost f. racita si am mai stat un pic pe acasa.
Mi-a spus doctorita ca o sa-mi dea prenatal din saptamana 28, sa ma odihnesc si sa fiu cuminte. Eu sunt tare mititica si deja mi s-a schimbat centrul de greutate.Of, of!

Pupici,

miha24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Miha in luna a 6-a si mie imi crestea burta de la o zi la alta, a fost o perioada de o saptamana.Trebuie sa avem rabdare ca mult nu a mai ramas pana la DPNIn rest cum te simti? Arsuri, greturi?

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

burtica-aveam aseara la cat am infulecat........de asta am pus si pozele-initial pentru prietenele din rom si apoi m-am gandit as le pun si la voi..........pe de alta parte acolo aveam 21 de sapt(spre final) ....acum am aproape 23 ......dar situatia e aproape stationara, insa sunt convinsa ca pe la varste venerabile de 28-30 sapt voi fi si eu.......mai dotata.......da bebe e acolo sigur si se misca bine.

hai ca imi continui "dizeratia" alimentara cu smantana- tot sunt in forma azi. interzisa nu are de ce sa fie. cand nu e pasteurizata se pune aceiasi pb ca si la mici cand discutam de persoane neimunizate.daca aveti un stomac mai sensibil sau pb cu fierea asat e alta poveste- vede fiecare cum tolereaza......pentru restul lumii nu vads de ce ar fi interzisa ......fiindca ingrasaasta-i acum.

ana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Off, Miha... imi pare rau ca nu te simti bine. si la mine la fel, de vreo 2 sapt a "explodat" burta dar inca nu ma doare spatele. E bine ca poti sa intri in prenatal la 28 de spat, asa sa faci!
Tedita, daca ai fost la Iosup si a zis ca e ok, stai linistita! pe langa faptul ca este foarte bun ca doctor, daca era ceva in veregula cu placenta/lichidul/colul, chestii carora le acorda o atentia foarte mare, iti zicea, nu te mai stresa!

J 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

miha29 eu stau cam 8-9 ore pe scaun la servici...... dar abia seara cand ajung in pat simt durerile de spate...
Ce-i drept mi se mai intampla si in timpul zilei...da mai rar.
Eu vreau sa merg la servici cat mai mult pisibil pentru ca in casa nu cred ca as avea ce face.....as inebuni de plictiseala si, probabil, ca tot din cauza plictiselii as face in continu ture pe la frigider...;
Si mie parca mi-a explodat burta....chiar in dimineata asta seful meu se minuna de cat e de mare;
Deja ma misc cam ca o rata...sau vorba unei colege: am mersul de gazela....
Voua vi se intampla sa va doara "intre picioare" cand mergeti sau dupa ce va dati jos din pat?

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Of , of am mancat niste compot de visine si am arsuri,parca acum imi pare rau ca l-am mancat .De la smantana nu stiu ce reactie am , dar o sa fiu atenta cand mananc.

Anca 24+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Toanca si pe mine ma doare, la incheietura piciorului in stanga , tu tot pe acolo ai localizata durerea? Cand ma ridic din pat o simt sau daca merg f mult .In rest nu am nici o durere de spate sau de burtica , din fericire.

Anca 24+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Acina, esti o fericita ca nu te doare nici spatele si nici burtika...
Da, si eu tot la incheietura piciorului stang simt mai acut durerea...mai ales cand ma dau jos din pat; cu mersul pe jos stau mai prost la acest capitol pentru ca merg numai cu masina...

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput