Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor eu nu am nici un fel de dureri de spate sau intre picioare. Si tot 8 ore stau pe scaun.Dar in schimb am o durere exact intre sani, de unde incepe burta.Am auzit ca e de la statul pe scaun, incerc sa stau cat mai mult pe spate, dar degeaba.
Arsuri eu nu am avut decat de la zacusta aia sapt. trecuta, cand am si vomat.
Tedita si mie mi-a zis ca e normal, altceva nu stiu ce sa-ti raspund.
Vezi ca ti-am scris un PM, te rog da-mi datele pe care ti le-am cerut sa te trec in listutza.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor, nici nu aveti idee cat de bine e de voi ca nu aveti arsuri; pe mine ma "termina" arsurile.....
Luni m-am oprit la farmacie si am intrebat ce pot lua pentru arsuri; am fost tare nefercita cand farmacista mi-a spus ca nu pot lua nimic; asa ca am mers in continuare pe varianta: MULT LAPTE!
Da nu stiu si laptele cat o sa mai dea randament...
E tare nasol.

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Toanca, si pe mine ma termina arsurile, dar iau Dicarbocalm - numai la nevoie pentru ca contine calciu care da contractii, iar daca sunt acasa iau clasicul bicarbonat de sodiu alimentar, despre care nu stiu sa faca probleme!
Voi stiti ceva? Sincer nu as putea sa nu iau nimic, laptele ma calmeaza pentru foarte putin timp.

J 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

JG, mie mi-e teama sa iau ceva avand in vedere ca farmacista mi-a spus: NIMIC, iar pe dr. nu am apucat s-o intreb.
Laptele ma calmeaza un pic.....dar nu de tot.
Pe prospectul Dicarbocalmului ce scrie referitor la sarcina?

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele doar ce am vazut la mamici septembrie-octombrie o mamica din Germania parca ( aviz cemor care locuiesc acolo ) ca a nascut o mamica o fetita de 5060 grame si 58 cm. Cum vi se pare? Mai ales celor care vreti copii de 2500?
Cred ca la greuatea si statura asta pare de doua luni sigur.
Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai nu ma mir Irina.
Dr. s-a crucit cand a auzit cat a avut Clau la nastere. Asa ca...totul e posibil.

Va pupic, plecam acasa.
Daca se ajunge la 10 pag. pline, va descurcati voi sa deschideti un alt cap.
Pupici.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Tedita, la mine scrie cantitate si aspect normale si AFI=14,91, nu stiu ce inseamna asta, dr. mi-a zis ca este normal!

daniela 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Am vorbit cu dr. si saptamana viitoare fac si eu analizele. Mi-a zis sa stau linistita cu dulciurile ca nu se intampla nimic.
JANINA, cum te mai descurci cu hainele daca zici ca ti-a crescut burtica? Ca stiu ca nu-ti luasesi nimic de gravida.
ACINA, incearca compot de piersici sau caise, si eu pap, si mi se pare mai usor pentru stomac decat cel de visine.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticutelor,
Azi am fost la curs, am ajuns la 2 acasa si m-am pus si am facut curatenie in toata casa, inclusiv spalat de geamuri. Acum mi-a venit pofta de niste langosi si chiar am terminat de framantat aluatul si l-am lasat la crescut.
Irina 5 kg ? Oare cum a nascut mamica, normal ? As muri de frica daca mi-ar zice doctorul ca va fii asa de mare.
Dana, asa cum zicea si Maraki, si eu am o viteza foarte buna de net, cred ca noua , celor din strainatate ni se deschide greu site-ul. eu aseara am stat vreo 20 min cel putin.

Ana 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Denisa cum a fost la testul cu glucoza ? Ciudat ca fetele scriau sa mergi fara sa mananci. Mie moasa mi-a zis sa iau micul dejun la 7,30 si la 9 m-am dus sa beau glucoza. Deci am mancat cu o ora si jumatate inainte.

Ana 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput