Mamici de ianuarie-februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici, si noi pe iaci,dupa o nopate ciudataiarasi, adica incepind cu ora 3 vise ciudate si deci somn, stiti voi..
Aici e ora 8 si la 9.30 merg la testul deglucoza, apoi sa cumapr un plovar negru dc o sa gasesc si sa sun la medic sa vad care e treaba cu ecografia.
Monica- da aici , in luan 7 si 8 mergi la medic la 2 saptamini, pt ca dupa 28 de weeks se poate intampal orice, si abia in luna a 9-a mergi saptaminal.Deci noi suntem deja in luna a 7-a.
Fetele, eu nu cred aberatiile alea cu cremeel antirid si ca sa nu pui deloc gura pe pateu sau fructe de mare,daca sunt gatite ai voie la 2-3 luni cate putin,doar sa nu exageram. EU am fost la fiecare 3 luni la sushi si o sa mai merg si acuma in noiembrie, asa ca totusi nu suntem bolnave ci Gravide si dc ni se interzice aia nu, aia nu..ce o sa devenim Bolnave..

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, daca pot te ajut cu cea mai mare placere...
Nu avem brokeri aici...dar stiu foarte multi...asa ca spune-mi eventual despre ce e vorba si vedem ce se poate face

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Stai, fetelor, linistite.

Eu am mancat si pate de ficat, am baut si cola si acum, dar si cand am fost insarcinata cu Oana si n-au fost nici un fel de probleme.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Vad ca in mare parte sunteti bine! Maraki, nu ma refer la tine, ca suferintele tale cu stomacul parca nu se mai termina!. Dar nici tu nu esti tocmai cuminte: smantana si arsuri?Pai garantat. EU nu pun gurita pe smantana nici din greseala! In schimb bag la greu combinatii gen Monica 70. Eu una am mancat ficatel, ca tare-mi place! Si am mancat si pateu, dar nu foarte convinsa. SI in rest, mititei, pepsi de vreo 2 ori de pofta, chiar si cate o gura de bere sau vin . Marile probleme sigur n-o sa vine din micile scapari alimentare!
Denisa, sper ca la ecografie sa fie ok cu placenta ta! La 3 cm distanta de OI, cum e a mea, cica pot sa nasc normal.
Felicitari fetele care intra in trimestrul III! Sa fitzi sanatoase cu bebici cu tot! Si sa nu aveti surprize neplacute la analize.
EU fug, acum ca ma vad cu mama in oras, dar o sa mai revin sa citesc si sa mai scriu si eu una alta.

Bee 30+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza Denisa!!!
Ai mare dreptate. Dr. meu tot asta imi spune, cand mai merg la el cucate o grozavie auzita te miri pe unde: sarcina e un lucru normal, nu suntem bolnave, facem doar ceea ce putem, mancam ceea ce vrem si suporta organismul. Asa ca hai sa nu ne mai facem atatea probleme. E drept, ca avem acces la prea multe informatii care ne deruteaza total.
Toanca, vroiam o alta parere a unui expert. Noi avem ceva actiuni la bursa, acum sunt cotate destul de bine si avem castig bun. Nu stim ce sa facem cu ele, sa mai stam sau sa le vindem?
Banii nu ne trebuiesc, am vrea sa mai cumparam alte actiuni, dar cand le mai scade pretul. Chestia e ca in ultimul timp au crescut foarte mult si nu stim daca sa ne mai riscam sa le tinem sau sa vindem din ele. Dar pe urma ce facem cu banii? Ca alte actiuni nu putem lua ca sunt scumpe si trebuie sa mai asteptam sa scada.
Avem un broker vai de el, care nu ne prea ajuta cu nimic. mai multe stie Clau decat el.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetelor, ma bucur ca sunteti in continuare toate bine..eu intru mai rar..pentru ca nu prea am foarte mult timp...pana pe 15 noimebrie sunt inca pe baricade...am vazut ca ati vorbit despre toaleta inghinala...
au acum am 30+, va sfatuiesc pe toate cele care au mai putin de 28+ sa se epileze complet, total...
eu am facut-o acum..si nu mi-a fost deloc usor....dar am reusit....
vreau sa ma mai fac odata...pe la sfarsitul lui noimebrie...
nu vreau sa ma rada asistentele la spital....nu prea sunt de acord cu lama....in plus, este si foarte igienic asa....mai ales in perioada asta...va spun, este super!!!!!!curata!
mai mult, mi-am luat ulei Johnson si ma dau pe sani, pe burtica si jos...dupa care cu pudra de talc Nivea ( jos )...imi place foarte mult ritualul...va mai recomand sa va dati jos cu ulei de migdale...face pielea mai elastica si impiedica "ruperea".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

gata - apar si eu pe baricade.........am mai fost azi-noapte in vizita, dar nu am avut chef de scris..........habar nu am de unde am atata energie ca dorm max 4 ore pe noapte- poate de la hormoni. aseara m-am culcat la 1, trezit la 3, reatipit la 7.30 retrezit la 9.30 si culmea sunt in mare forma, eu care eram cheauna 2 zile dupa o noapte in care nu dormeam bine.
Oricum, aseara mi-am facut rau de cap la receptie- cred ca am mancat cat mananc adunat la cinele dintr-o spatamana adunate(nu intru in detalii ce)-am fost grav-ida rau..........e clar, daca mai vreau nebuneli de genul asta plec in pantalonii de gravida, chiar adca o sa-i tin cu mana la dus , dar tr sa-mi aigur o intoarcere sigura pentru un greiere bortos...si ca sa fie seara completa am incheiat-o pe terasa unui bistrou( tr sa-l educam pe baietelul nostru).........acolo cu mari chinuieli a mai intrat un pahar de apa, dar toat dezmatul asta nu s-a lasat cu nici o urmare ......doar ca al sf serii aratm si eu un sfarsit burticoasa..........ca in rest haideti sa va pun niste poze de acum2 sapt (cand inca nu frangea vantul pomi si cerul era luminos)

http://community.webshots.com/user/anasicristian

vreau si eu la mall........ca de -multe amintiri si mi-ar placea sa va cunosc........dar ce inseamna asat vreau -vom fi si noi toata gasca ian-febr acolo .........macar in gandurile voastre

despre ficat am citit si eu nu mai stiu unde ca ar fi bine sa fie evitat in sarcina, dra cum nu era nici o explicatie logica .......nu stiu ce sa zic
cu micii mi se pare clara treaba- nu sunt interzisi. cele care nu sunt imunizate sa toxoplasmoza tr sa fie insa f atente la carnea din care sunt facuti si sa fie cat mai bine prajiti, dar asta tr sa o faca cu orice produse din carne.
alcoolul..........ce diferente vedeti voi intre faptul ca mancati un borcan de castraveti in otet(care are in principiu alcool 9%) si 2 gurite-de pofta- de bere(alcool 1.5-4.5%). chiar imi povestea aseara un prieten, care a fost casatorit cu o englezoaica ca fostei lui sotii l-a rec medicul (englez) o sticluta de guinness la pranz(pentru vitaminele continute).........
mi-am dat si eu cu parerea ..........voi faceti ce vreti......adev e ca mie nu imi place deloc sa aud: nu ai voi sa faci aia si sa nu inteleg de ce nu am voie. cu alcoolul am inteles f bine: de ce?, dar nu am citit si nu am auzit inca pe nimeni nu ai voie sa folosesti otet cand esti insarcinata asa ca eu cred ca tr sa respectam ce tr respectat cu sfintenie, dar sa avem grija sa nu fim "mai catolice decat papa"
nota: cantitatea de berea si alte alcooale baute de mine intr-un an nu cred ca depaseste un litru.....

pun stop aici ca ma exmatriculati cu asa logoree

ana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici, am aflat acuma ca pe 8 Noiebrie la 10;45 mergem sa o evedem e Emma la ecografie si inainte la 9;45 avem controlul lunar, deci e bine, abia asteptam sa o vedem ca e ok si ce mai zice de placenta.
Fug s ama imbrac sa plec la test.

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, daca vrei parerea mea: ar fi bine sa le vindeti daca sunteti pe profit cu ele; au tot crescut zilele astea si nu se stie cat or sa mai creasca.....; sa nu se intample cum s-a intamplat in martie cand au scazu actiunile si cu 30-40%; eu m-am lacomit atunci si nu le-am vandut ca am tot sperat sa mai creasca si ...........mi-am luat o teapa....
Abia acum s-au mai redresat;
Bine ar fi sa-ti poti marca profitul, dupa care sa le rascumperi (bineinteles la un pret mai mic).

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

fetelor, pls..ajutati-ma cu info despre Lichidul amniotic..la voi pe ecografii ce scrie?? ce valori?

Mergi la inceput