FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Hai mai Danezo, ca tu doar ma cunosti si personal... si stii ca io is fata buna (mi-au murit laudatorii)...dar ce sa fac daca, cand ma astept io mai putin, iese "scorpionul" din mine si devin revolutionara, impusiva si uneori chiar agresiva (verbal)? Asta mi-e firea...stiu ca nu-i tocmai bine dar nu ma pot stapani! Pe cat sunt de "micutza" pe atat sunt de vulcanica si de impulsiva....
Io sunt sigura ca Danutza nu s-a suparat pe mine.
Va pupicesc la maxim pe amandoua si dupa aia pe restul fetelor de pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Lachione , nu m-am suparat! Nu ma supar eu asa cu una cu doua pe nimeni. Si stiu ca esti fata buna, zau!
Nici mie nu-mi place cind vad informatii gresite si incerc sa le corectez asa ca asa as fi facut si eu. Poate nu am tinut eu bine minte de la Diciu si mi-a ramas in cap o suma gresita. Oricum asa cum spui si tu pe site-ul lor se pot gasi cele mai exacte informatii.

Pupici la toata lumea si ne auzim curind cu vesti de la punctie. Acuma fug acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ma Lachi , stiu eu cum esti , tocmai de-aia am zis sa nu se iveasca vreun conflict p-aici ca eu sunt in balanta si n-o sa stiu de parte cui sa fiu si s-ar putea sa mai dau si bir cu fugiti.
Moni pup mare pentru tine si Mihnea si sotului multa, multa sanatate.

Va pupacesc pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Hai ca esti o dulce! Faza cu "fata buna" era pentru Daneza, adica Danap; asa-i spun eu!
multa, multa bafta maine la punctie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor
m-a suant denisa mica si maine ne prezentam la Medsana . sa va ganditi la mine .
pupici
dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Crinuta,cand o sa faci tu testul de sarcina?Ma rog celui de sus sa fie pozitiv.

Ceciserban,of,lasa ca o sa fie bine.Stai si tu in patuc ca sa treaca starea aia de rau.Imi amintesc si eu cum era.Menajeaza-te si incearca sa gandesti pozitiv caci acus vin puiutii in burtic ca sa creasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Azi nu am mai avut asa dureri de burta, sper sa treaca. Cele care ati mai facut FIV, ati avut asa ceva? Sunt ingrijorata, dar oricum nu am ce sa fac. Azi noapte m-a durut mai tare si in plus am avut cosmar din nou cu accidentul. Sper sa fie bine in final.
Lachi nu am iesit din casa, desi m-a cam batut gandul. Dar m-am abtinut. Aproape toata ziua m-am uitat la filme.
Am citit ce ai scris despre Medsana. Eu invidiez fetele care au avut posibilitatea sa faca FIV la Medsana sau la privat. O fi pretul mai mare, dar e foate important sa se poarte frumos si cu respect fata de paciente (cel putin pentru mine e foarte important).
Galinarodica, Cecilia, Asi multumesc de urari.
Cecilia cati embrioni sunt? Iti tin pumnii pe mai departe.
Rh iti doresc sa ti se implineasca dorinta cat mai curand!
Delia21 mi s-a spus sa fac test de sarcina din urina dupa doua saptamani de la ET. Multumesc.
Eu as fi vrut sa fac si test din sange, dar la noi in oras nu se aduc rezultatele decat dupa trei saptamani e la efectuarea testului (nu stiu la ce mai folosesc dupa atata timp). Si masina e la reparat, nu stiu cum ajung la Cluj sa fac testul. Si nici nu stiu exact unde se poate face betaHCG din sange la Cluj, la ce laborator, parca zicea cineva de Medicover.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Nicoma mersi mult de tot.
Cecilia sa ai cat mai multi embrioni si principalul este sa se prinda .
Crinuta stai cuminte , nu ai voie sa ridici greutati.
Moni sanatate sotului si lui Mihnea.
Lachi .
si pt celelalte fete
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutare fete frumoase si curajoase Ca de obicei sunt cu ochii pe voi.

Rh bafta multa!!

Crinuta ma bucur ca esti fata cumintica si stai in patucAbia astept sa ne spui ca ai 2 liniute pe test.

Ceci,cati embrionasi ai?Pup fata

Cami

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Rugaminte mare la voi : cele care faceti sau ati facut FIV la Giulesti - ce analize hormonale ati facut acolo? Adica numai cele pentru ziua 2-4 sau si cele din zilele 14 si apoi 21?
Mie mi s-a spus ca se fac numai cele din ziua 2-4, ca de celelalte nu e nevoie!
Deci...Ma luminati si pe mine?!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput