FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

zisacami, eu deja incepusem tratamentul cu diphereline pentru fiv cand am aflat ca ureaplasma e pozitiva, asta ca sa apuc sa intru in ultima serie de fiv pe anul asta, altfel, trebuia sa astept pana in ianuarie si nu mai doream asta. asa ca, trebuie sa ma gandesc ca sumamedul a rezolvat problema si mai bine nu le mai repet, ca si daca iese pozitiva iar nu mai am timp de inca un tratament si nici sa ma opresc nu mai pot ca.....e aiurea sa fac 14 injectii cu diphereline si sa intrerup. ma bazez pe faptul ca toata lumea a scapat de ureaplasma cu sumamed, ca nu s-o intampla la mine altfel! eu luni fac ecografia care va hotari cand incep stimularea si nu stiu cat dureaza ca acum voi face doar menogon, fara puregon ca prima oara.
apropo de preturi la giulesti, eu am auzit ca daca faci a doua oara fiv e cu 300 euro mai ieftin, adica doar 1000, cel putin atat a platit o pacienta in ziua in care eu ma pregateam de ET. chiar am fost placut surprinsa de asta. a mai auzit cineva asta, sau era o exceptie, ca nu mai inteleg nimic? eu atat de toanta am fost ca nici macar nu am intrebat....m-am pregatit cu tot atatia bani ca prima oara.

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

bety, dr. mea e moisa de la giulesti si care mi-a facut ca analize hormonale pregatitoare pentru fiv doar cele din zilele 2-4, restul nu o interesau.

mishi
.............

Mergi la inceput

danutza, daca pot, trec eu sa te vad luni. bafta multa!!!

mishi
.............

Mergi la inceput

fetelor, ma roade o intrebare de ceva vreme si tot uit sa v-o pun. traiesc eu pe sub pamant sau madicamentele pentru fiv s-au ieftinit substantial de o juma' de an icoace? am tot vazut la tv ca s-au ieftinit medicamentele, dar credeam ca doar cele fabricate la noi. in februarie am dat 12 mil pe 20 fiole de menogon si acum dau 14 mil pe 40 de fiole. aprope ca nu mi-a venit sa cred.

mishi
.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Danutza ,cred ca pe la 12 o sa trec ,sigur,eu sant tot blonda,zilele astea o sa fiu alaturi de tine.
IACHIONE sa stii ca eu te contrazic la capitolul ,,bani''
eu nu am dat si am fost tratata la fel ca celelalte care dadeau cadouri si bani,chiar si acum cand am fost la control asistenta de la FIV a fost f. draguta ,stia ca am mai facut FIV si ma ajutat intr-o problema.E adevarat ca stai mult la usa lor si citeodata ma mai supar,ca nu prea dispun de mult timp liber,dar daca nu ar avea totul programat nu ar mai sti de ei.Echipa FIV stie ca dai o caruta de bani ptr. a avea un copil si nu au pretentii,dar daca insisti si le dai nu zic nimic,iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Salut.
Galinarodica, iti multumesc din suflet si apreciez gestul tau. O sa te sun dupa ce ies de la clinica sa ne vedem si sa vorbim. De ajuns acolo nici nu se pune problema. Am fost la 17 ani in Bc. si am cautat pe cineva( avand adresa fara sector), si am gasit. Apoi cand am plecat prima data in Spania(singura), am pierdut avionul in Frankfurt( si tot am ajuns pana la urma).In concluzie sunt o descurcareata.Daca nu m-as lauda eu...
Te pup si o sa te sun eu.
Monica Elena, toate cele bune pt. sotul tau.
Pupici si bafta pt. toate fetele.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Iliuta abia astept sa ma suni sa ne vedem. Eu nici nu mi-am pus problema ca nu te descurci ci ma gandeam doar sa nu te simti singura, sa ai acolo un umar de sprijin, asa ca atunci cand vrei ma poti suna fara probleme la orice ora vrei tu fie ca e zi sau noapte. Stiu ca e important sa nu fii singur in momentele de maxima emotie. Am inteles ca nu ai pe nimeni pe aici prin bucuresti si am zis sa simti pe cineva aproape, si inca pe cineva care ca si tine isi doreste un bb si stie ce important e fiecare gest care te aduce cu un pas mai aproape de asta.
Crinuta te pupic iti trimit eu un mesaj pe PM.
Moni tin pumnii pentru sotul tau. E dificil dar o sa fie bine.
Pentru celelalte fete bafta multa si rabdare ca o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Mishi asa este la al doilea FIV la Giulesti ai reducere 300 e sigur.Iar analizele hormonale sunt cele de ziua 2,4, dar tb facute la ei
Danutza bafta, tinem pumnii sa fie cu.
cecilia cati embrioni ai ?
Crinuta sa intelegem ca stai cumintica la pat.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineata!
danutza te tin de mana iubita

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cristinici, am restante la tine in privinta asa ca ai de la mine si multi

Mergi la inceput