FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Eu sunt bine, nu am noutati. Mai e o saptamana si cred ca pot face testul. Am emotii cand ma gandesc, asa ca incerc sa nu ma gandesc la asta. Cristinici si Flori76 incerc sa stau cat mai cuminte, dar nu mai am stare. Cecilia ce mai faci?
Va pup pe toate, merg iar in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Crinuta,te cred,pui,ca ai emotii .Stai linistita,sigur o sa fie bine!

Ceci??

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Moni, incurajeaza-l si din partea mea pe sotul tau.
Cecilia, cati embrioni avem?
Danutza, cum te simti, cati embrioni ai?
Eu trebuie sa va spun o noutate nu prea de bine : ieri dimineata am avut o mica sangerare care am crezut ca este ciclu dar de atunci si pana acum nu am mai avut nimic. Initial nu am vrut sa va spun pentru a nu le stressa pe cele care sunt acum in focuri dar m-am gandit ca totusi e bine de stiut. Nu toate reusim.

Cu drag,
Rh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Rh daca nu e ciclu poate fi altceva.cate zile ai de la et?
Cecilia?????Nu ne spui nimic?

la toate

Fetelor ia cititi aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60597

Eu am ramas traznita!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Fetele nu am mai intrat pt. ca nu am vesti noi deocamdata.Nu am sunat sa vad cati embrioni au rezultat pt. ca mi-a fost teama sa nu ma stresez mai tare.Maine oricum voi afla la ET.Va pup dulce pe toate si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.
Rh nu te gandi acum ca nu ai reusit.Ai facut un test de sarcina,sa vezi care-i treaba?Trebuie sa speri pana la Bhcg.
SA DEA DUMNEZEU SA REUSIM TOATE.
Maine o sa va zica Lachi cati embrioni am avut si cati am pus la burtica.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Flori76 multumesc de incurajare.
Cecilia iti tin pumnii pe maine!
Rh de unde stii sigur ca e problema? Pana nu faci testul de sarcina si stii sigur care e situatia nu ai voie sa te necajesti. Cand faci testul de sarcina? Sau incearca sa vorbesti si cu dr. sa vezi ce zice si el. Eu iti tin pumnii in continuare sa reusesti si sa ne dai o veste buna!
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Fetele..am vorbit cu danutza e bine..si sta cumintica in pat..

va pupaceste pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna.
Galinarodica, asa e nu am pe nimeni in Bucuresti, dar singura nu voi fi la clinica.Voi merge cu matusa mea ( donanta). Nu stiu daca stii, dar eu voi face Fiv cu ovule donate, deoarece mi-a scos ovarele o nenorocita de doctorita. Oricum ... a trecut. Sper sa resesc acum si sa fie totul bine.
O sa te sun miercuri.
Pupici si bafta pt. toate fetele.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

RH, nu intrerupe tratamentul, orice ai crede tu ca este acea .. sangerare (desi cred ca a fost mai putin decat atat, insa in aceste momente simtim enorm, vedem monstruos), pana la testul din sange! Daca nu s-a mai intamplat nimic de atunci, nu e nici o problema, continua sa speri, sa lupti! Poti avea toate simptomele de ciclu, inclusiv sangerare si, totusi, testul sa fie pozitiv!
MULTA BAFTA TUTUROR FETELOR CARE TREC ACUM PRIN EMOTIILE ASTEPTARII TESTULUI! AVETI INCREDERE IN SANSA VOASTRA!
Crinuta, Cecilia, Rh, Danuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Lasa iliuta, donate au ba important e sa fie acolo si sa ai un bb. Eu cand o sa am toti banii o sa am nevoie de donati caci neavand sot .........ne ma . Ca sa nu spun ca asa cum e legea tre sa gasesc un Nea cutare care sa spina ca e concubimul meu si sa si dovedim ca suntem de 2 ani impreuna.....De ce trebuie sa ai neaparat un partener ca sa ai un copil nu inteleg. Evident ca sunt o femeie normala nu sunt pe dos, dar pur si simplu nu mai cred in barbati, cel putin deocamdata, si decat unul care sa ma insele mai bine lipsa, dar vreau bb ca timpul nu e in favoarea mea, si asa cred ca e destul de tarziu. Eu incerc si sa adopt unul. Si tare as vrea sa am doi bbi.
Asta e in mare. Oricum asa cum am mai spus iti tin pumnii si oricand ai nevoie nu te jena sa ma suni.
Crinutza iti tin pumnii si te pup Meri'naintie ca e musai sa aduci un pui de ardelean (eu zic doi asa cum deja stii)!

Mergi la inceput