FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 11
galinarodica spune:
Ce cati liana? Bani? Deocamdata nu stiu cati fiindca mai intai trebuie sa merg sa-mi fac analizele si in functie de asta sa stiu cam cati imi trebuie. Presupunand ca imi trebuie doar inseminare pt inceput imi trebuie exact costul inseminarii caci medicamentele le am.
anemona spune:
quote:
Originally posted by galinarodica
Ca sa nu spun ca asa cum e legea tre sa gasesc un Nea cutare care sa spina ca e concubimul meu si sa si dovedim ca suntem de 2 ani impreuna.....De ce trebuie sa ai neaparat un partener ca sa ai un copil nu inteleg.
La procedurile de reproducere asistata (IUI, FIV) fiecare din cei doi din cuplu trebuie sa semneze niste acte, iar partenerul se obliga prin semnatura sa fie tatal legal al copilului rezultat din acea procedura, fie ca e conceput cu sperma lui, fie cu sperma de la donator, deci <nea cutare>, cum spui tu, trebuie sa-si asume automat rolul legal de tata, caci semneaza pentru asta.
Eu zic ca nu e doar o formalitate, e o chestie cat se poate de serioasa, deci tipul respectiv trebuie sa vrea si el un copil. E o mare tampenie asta, fiecare femeie ar trebui sa aiba dreptul sa devina mama, fie ca este casatorita, fie ca nu, si sa nu conditioneze asta de existenta unui partener.
Sotul meu a fost pus si el sa semneze acest act, desi faceam FIV cu tot materialul genetic de la noi, deci l-a pus sa semneze ca va fi tatal legal al copilului. Mi s-a parut o chestie aiurea de tot.
Multa bafta si sa vina bebe cat mai repede !
Anemona
licurici2000 spune:
Monica multumesc pt raspuns. Cred ca pt fiecare dintre noi asteptarea pe la usi inseamna un alt cutit rasucit in rana caci suntem satule de asteptat ca doar asteptam
de atata vreme. mi-am facut programare la medsana la dr Denisa Protopopescu in februarie caci pana atunci au ajuns programarile. pana atunci incerc niste inseminari aici. Daca dau rezultate dau de baut de toti banii de fiv la toti care vor sa se bucure cu noi.
Multa sanatate sotului tau si
multi la minunea aia a ta!
Dana P nu dispera. Cu sotii e mai greu... Si al meu m-a adus in pragul disperarii acum cativa ani ca el nu vrea si nu vrea sa auda de fiv... Acum el este cel care suna la toate clinicile din tara care fac fiv , el face programari, el se agita mai tare ca mine.... Nu stiu daca merge la toti tactica asta... dupa scandalul avut acum cativa ani... am tacut chitic si l-am lasat sa dospeasca.... eu mi-am vazut de analize, programari pe la doctori... ba chiar ne-am facut si prieteni de familie o pereche de medici rezidenti in ginecologie care ne ajuta foarte mult ... si acum am rezultate bune ca a ajuns sotul meu sa se streseze mai rau ca mine. Avantajul nostru e ca inca avem timp (eu 31 si el 29 ani) si ne-am permis luxul de a ne astepta unul pe celalalt. Pe deasupra toti ne zic ca suntem sanatosi tun numai ca rezultate ioc!! Asa ca la venirea rusilor acum plangem impreuna nu mai plang singura.
Tin pumnii pentru toate care asteptati un rezultat. Nu disperati si aveti grija de voi!!
danutza_c spune:
Rh,
ca nu m-ai uitat. Am doi embrioni si sunt tare fericita! Luni e ziua cea mare. Incerc sa nu am emotii si sa nu ma gindesc exact la ceea ce o sa se intimple luni.
Crinuta stai linistita si nu te agita. Nimic nu e mai important acuma decit sa ai grija de tine sa fie bine.
Cecilia, cum te simti?
Liana, 
danutza_c spune:
Rh,
ca nu m-ai uitat. Am doi embrioni si sunt tare fericita! Luni e ziua cea mare. Incerc sa nu am emotii si sa nu ma gindesc exact la ceea ce o sa se intimple luni.
Crinuta stai linistita si nu te agita. Nimic nu e mai important acuma decit sa ai grija de tine sa fie bine.
Cecilia, cum te simti?
Liana, 
andicu spune:
Salutari de la mare!
Intru repede sa va spun 3 vorbe, ca mai mult n-am timp :
Crinuta si Rh, plec cateva zile si sper ca la intoarcere sa aud de teste pozitive la voi!!! aveti grija de voi si stati cumintele!
Ceci, sper ca te simti bine si esti fericita. ABia astept sa ne spui cati embrioni ai pus si cati ti-au ramas! iti doresc odihna placuta si relaxare in zilele urmoatoare!!
La fel si tie, Danutza, succes luni la ET si sa dea Domnul ca cei 2 embrioni sa faca un puiut sau chiar 2la tine in burtica !!!
Va 

pe toate si sa aud numai vesti bune saptamana viitoare cand ma intorc!!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
Tabitha spune:
galinarodica: de ce ai decis sa iti alegi un partener si sa mergi cu el la inseminare decat sa apelezi la un donator anonim? Nu vreau sa interpretezi aceasta intrebare ca un repros, ci pur si simplu o curiozitate de-a mea. Unde vrei sa face insemninare si cu ce dr? Merci de raspuns.
Tabitha
Tabitha spune:
licurici2000: ai idee daca la Iasi se face si inseminare cu donator? Multumesc
Tabitha
Liana30 spune:
am trecut sa va salut
danutza bafta multa luni...tin pumnii
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"