FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Licurici, multumesc de incurajare.Sa-ti dea Domnul ce-mi doresc si eu cel mai mult!!
Rh eu zic sa nu disperi pentru ca sangerarea pe care ai avut-o poate sa fie de la implantare si atunci este foarte bine.
Crinuta stai cat poti de linistita si sa gandesti numai pozitiv.
Cecilia si Danutza mult noroc!!
Celorlalte fete numai bine si cat mai multi embrioni buni!!

Va pupacesc pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,va tin pumnii in continuare la toate si va astept cu vesti bune!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Tabita nu am ales sa ma duc cu donator, vreau unul anonim, dar trebuie sa ma duc cu un tip de manutza care sa declare ca e concubinul meu si sa demonstram ca suntem de cel putin 2 ani impreuna..........asa cere legea cea noua. Adica daca sunt necasatorita nu pot face inseminare fiv sau ce o fi daca nu am macar un partener ca asa au decis partlamentarii. De ce intreaba-i pe ei ca eu nu inteleg tampenia asta nici sa ma . Asat e rezultatul mediatizarii cazului Adriana ILIESCU. Au decis ei ca vezi doamne de ce o femeie singura sa aiba copii daca nu-i poate avea natural. Ba e si o limita de varsta undeva la 45 de ani parca habar nu am tampenii. Nu inteleg cum pot sa taca doamnele parlamentari si sa lase decizia unei chestii mai degraba femeiesti in seama unor barbati idioti care cred ca abia stiu cum se nasc copii.......... Dar ne meritam soarta fiindca nu reusim sa ne spunem parerea decat pe la colturi.
Eu vreau si sa adopt un bebe; alta lege la fel de idioata nu intru in amanunte, oricum protejeaza familia sau mama naturala indiferent daca aceasta e iresponsabila, caci cum se cheama una care fuge din spital la 2 ire dupa nastere si evident il lasa acolo pe bebe? Nu inteleg de ce s-o convingi sa-l ia acasa cand evident nu-l vrea si nu o sa-l cresca cum trebuie....EI bine am propus fetelor de pe forum de la adoptii sa facem o asociatie a parintilor adoptatori si sa incercam sa schimbam legea cu ajutorul unor psihologi, medici neonatologi, doamne parlamentar care au adoptat copii etc. Crezi ca mi-au raspuns multe? Una singura. Si atunci eu zau daca inteleg de ce se plang?
Din pacate uneori imi e rusine ca sunt romanca am devenit un popor de lasi, mincinosi si hoti fiindca daca nu luam atitudine si nu incercam sa schimbam suntem la fel ca cei care fura, jefuiesc tara etc. Tacerea inseamna acceptare.
Na ca am spus tot ce aveam pe suflet! Nu prea are legatura mare cu subiectul dar asta e. Daca v-am necajit scuze. Va doresc cat mai repede puiuti si sanatate si putere sa-o cresteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, incerc sa stau linistita, desi azi m-a apucat iar disperarea. Stiu ca nu e bine, dar ma sperie orice durere de burta sau altceva. Acum m-am mai linistit. Nounou, Galinarodica, Andicu, Dana p., Flori76 multumesc de incurajari. Cecilia iti tin pumnii sa fie bine! Ce faci? Danutza c ma bucur ca ai reusit sa ai doi embrioni, e bine. Iti tin pumnii pe luni si in continuare sa reusesti! Va doresc succes la toate fetele care sunteti in tratament sau in asteptarea rezultatului!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu ne necajesti deloc rodi iubita..din pacate ai mare dreptate...
eu una stau non-stop pe internent si pe fiecare luna cand vine factura de tel sotul meu se inegreste

nuuu..am glumit ..e un dulce nu-mi zice nimic.(si tel vine 3 mil..aproximativ)

asa ca eu as fi dispusa sa stau o luna sa nu mai apar pe internet si sa-ti ofer tie acesti bani(un mic ajutor pentru inceput...--cu scuze ..nu vreau sa crezi altceva..)
Fac asta din suflet..pentru ca asa am simtit eu...

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

buna fetelor!
ce harnicute ati fost la scris!
Cecilia si danutza bafta si embrionii sa deveni curand.Noi tinem pumnii stransi
Rh stai cuminte la pat si fa tratamentul in continuare pana la testul de sarcina si nu dispera gandeste pozitiv .
Crinuta stai cuminte ca o sa fie bine, pt ca daca rezultatul nu va fi cel dorit (doamne fereste) te vei gandi ca "daca eram mai cuminte si stateam mai mult in pat" ...Eu vorbesc din experienta si nu vreau sa te sperii decat atat cat sa stai linistita.
Monica sanatate sotului tau si pt Mihnea
lachi ce mai faci fetito?
celorlalte fete un sfarsit de sapt bun pt ca vremea nu prea tine cu noi
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

galinarodica, as vrea sa te incurajez cu privire la dorinta ta de a avea un copil cu un donator, nefiind casatorita. eu sunt la al 2-lea fiv cu logodnicul meu. noi ne vom casatori la anul, probabil, nu-mi fac eu planuri de nunta cand vor altii. prioritatea noatra este sa avem un copil pe ca-l dorim din clipa in care ne-am cunoscut, adica de 3 ani, dar nici la primul fiv si nici acum nu ne-a cerut nimeni sa demonstram nimic de genul "concubinaj". am completat documentele uzuale pentru procedura fiv in care se mentiona ca sunt de acord sa fecundez ovocitele mele cu spermatozoizii sotului, partenerului, donatorului si unde trebuia sa bifez ceea ce era corepunzator situatiei mele. am bifat "partenerului" si cu asta basta, nimic mai mult. etse adevarat ca primul fiv l-am facut exact cand scandalul "iliescu" era in floare. ma gandesc ca dupa aceasta intamplare "mai marilor" nostri le-au venit idei stralucite, dar acum, cand ne pregatim de al 2-lea, nimeni nu ne-a mentionat nimic si este scris cu litere de-o schiopa pe dosar "CUTARESCU + CUTARESCU" adica eu cu partenerul care are un alt nume de familie.
poti sa-mi spui si mie unde anume ti s-a cerut tie sa demonstrezi concubinajul, ca m-ai facut tare curioasa?
anemona, unde si cand a semnat sotul tau acel document , ca sunt surprinsa sa aud asa ceva, nu ca nu te cred, Doamne fereste, dar sunt curioasa.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

Tabitha - nu stiu, dar daca vrei sa afli iti pot da nr. de la cab dr. Onofriescu caci din cate stiu doar la el la cab. se fac.(0232 27 65 66) O intrebare pot pune si eu cand ma mai duc acolo dar s-ar putea sa imi ceara detalii pe care eu nu le am. Lasa-mi mesaj pe IM daca doresti sa intreb totusi eu si am sa vad daca primesc un raspuns. Esti din Iasi sau de pe aproape?
Crinuta, Danutza, Cecilia si Rh - pupici cu multa bafta in ei. Incercati sa nu va stresati prea rau ca nu ajuta - asta mi s-a spus azi la consultatie si mie . Inteleg ca factorul stres e mult mai puternic decat cel fiziologi atata vreme cat a catadicsit sa imi spuna asta un medic ce nu credeam ca are timp de incurajari... Si nu va lasati stresate nici de altii...
Apropo de stres... noi am mai scapat de stres luandu-ne un catel. Cand a crescut doza de stres am mai luat unul . Daca nu fac bb mai repede o sa umplu cartierul de husky
pupici norocosi la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Liana multam fain de ganduri si oferta, dar tebuie sa ma descurc singura ca asa se cade. O scot eu pana la urma la capat. Vroiam sa fac site-ul nu numai pt a strange banii mai repede dar m-am gandit ca ar fi un bun impuls si un inceput pentru cele care bietele nu au prea multe sperante, am vrut doar sa le dau un pic de speranta si o sansa, dar se pare ca ideea mea nu a fost prea stralucita.
Mishi nu mi-a cerut inca nimeni nimic fiindca nu am fost, dar asa zice legea. La voi nu a mai fost cazul fiindca deja erati in program cand a aparit legea si probabil; nu au mai vrut sa se lege la cap, in pluis nici o lege nu actioneaza retroactiv.
Eu neavand nici sot nici logodnic precis o sa sara in sus. Nu stiu inca ce o sa fie. O sa va spun si voua cu siguranta cand o sa ma duc. Dealtfel poate o sa se indure si de mine vreuna din voi sa mearga cu mine ca sa nu fiu chiar singura. Dar va zic eu inainte.
Crinuta ce faci esti bine? Am promis ca mai vorbim pe Pm da imi fac mea culpa ca nu am reusit neam. Acum 2 saptamani cand a pliat la mine in casa a plouat pe la teava de pluviala ca fara si mi-a facut praf camara asa ca am scos repede tot si le-am imprastiat prin casa asa ca iti imaginezi ca abia abia am reusit cat de cat sa le aranjez si sa le pun la loc, ca meseriasi...stii tu cum is is buni de trimis dupa nmoarte ca nu vin nici cu ea nici fara ea...Promit solemn ca pana maine seara (poate chiar in seara asta cat de tarziu) iti trimit ceva la PM. pana atunci pupicei si tie si la favoritii mei
Fetele bafta in continuare la toate. Sper din tot sufletul sa reusiti si daca doamne fereste nu reusiti ganditi-ve si la un de adoptat. O sa va umple sufletul si viata de bucurie si nu o sa regretati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Am vorbit cu Cecilia. E bine, sta in pat. I-au transferat 3 embrioni. Eu ii tin pumnii in continuare.
Fetelor, mi-am mai revenit psihic, cred ca eram si obosita, nu prea am dormit bine azi noapte. Si m-am jucat putin cu catelusa mea si mi-a mai trecut stressul. Gainarodica astept PM cand ai timp. Multumesc de incurajari. Cristinici ai dreptate cu ce mi-ai scris. Acum mi-am revenit si sunt optimista, atat cat se poate.
Va pup pe toate

Mergi la inceput