FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

crinuta, cecilia, rh va pup pe toate, stati cumintele!
galinarodica, citeste pagina asta, mai ales ultimul paragraf.
"Deputatul Ovidiu Brinzan, initiatorul acestei legi, afirma ca procedurile parlamentare sint la final si ca legea va intra in vigoare in citeva saptamini: „S-a adus o modificare fata de varianta originala: nu se mai impune ca femeia care recurge la reproducere asistata sa faca parte dintr-un cuplu."
http://www.9am.ro/revistapresei/Social/9728/Legea-reproducerii-asistate-pe-ultima-suta-de-metri

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna.
Asa e Galinarodica. Suntem un popor de oameni lasi, micinosi si hoti. Ai perfecta dreptate.Am fost invatati sa tacem de pe vremea lu' Ceausescu si asa am ramas. Nu stim sa ne impunem si sa ne cerem drepturile.
Eu am deschis un subiect: Fiv cu ovule donate, si mi l-au inchis. Nici de subiectul asta nu se prea vorbeste.La noi in Romania, daca nu ai cu ce, nu faci.Cam asa e .Esti capabila sa faci cu ovarele tale,bine, nu........nu-ti trebuie.Mie asa-mi zic toti: cCine are sa si-i creasca, cine nu sa nu-si doreasca!!Urasc sa aud asta!!!!!!
Cam asa e si cu persoanele cu dizabilitati la noi.Sunt considerati oameni de nimic. Nici pt. ei nu exista nimic.(am vorbit out of topic)
Asta e........asta e Romania ( parlamentul Romaniei).Nu am absolut nimic cu tara(din contra ador Romania), si abia astept sa ma intorc acasa.
Pupici pt. toate fetele.

Mihaela

Mergi la inceput

Am citit si eu pagina.............Se vorbeste peste tot de banci de sperma si de embrioni, dar de banci de ovule.............
Nici nu exista in Romania asa ceva.
Nu inteleg de ce................

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

quote:
Originally posted by iliuta

Am citit si eu pagina.............Se vorbeste peste tot de banci de sperma si de embrioni, dar de banci de ovule.............
Nici nu exista in Romania asa ceva.
Nu inteleg de ce................

Mihaela

Congelarea ovulelor este inca in faza de experiment ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor multumesc pentru onformatii. Miha intre si tu la Asoc. Parintilor Adoptatori. Poate facem un alt nume mai cuprinzator si facem ceva si on directia asta.
Oricum te pupacesc si o sa vorbim noi o groaza cand ne vedem.
Mishi multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Va multumim ptr sustinere fetelor. Operatia a durat 3 ore si dupa ce i-a fost scos in totalitate un disc al coloanei care era spulberat totul a fost ok. Daca mai stetea 3 zile paraliza de la mijloc in jos. Slava Domnului ca este bine si maine il iau acasa.
Mihnea este si el ok a fost vacinat la luni adica joi si avem 6,100 si 63 cm deci ca la carte ne-am dublat greutatea de la nastere la 4 luni. Acum incepem o perioada mai grea cu recuperarea sotului meu care este de 2 luni.
Multumim inca odata ptre sprijin.
Bafta fetelor si curaj in viata trec toate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Doamne Monica Elena, poti sa zici ca sotul tau s-a mai nascut o data. Ma bucur nespus de mult pt. voi 3 ca este bine si i-a reusit operatia.Sa dea D-zeu sa se recupereze, ca aveti nevoie de el precum si el de voi in viata asta.
Numai bine, MULTAAAAA SANATATE, si pupici, in special pt. Mihnea.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Fetelor, mersi de incurajari. Marti am 2 saptamani de la ET si imi voi face bHCG. O sa va tin la curent.
Danutza, sunt destui 2 embrioni. La alte fete li se pun doar doi. Sa fii optimista luni. Iti tin pumnii.
Crinuta, Cecilia ce mai faceti? Cum sunteti?

Va pup pe toate,
Rh de 13 zile, pana la proba contrarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

rodi

monica elena multa sanatate sotului tau

va pupacesc pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

monica va doresc recuperare grabnica si in totalitate !
crinuta si ceci , sa fiti cuminti ca va asteptam cu vesti .
pupici
danita

Mergi la inceput