FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 14
mishi spune:
monica elena, multa sanatate sa va dea Dumnezeu!
rh, iti tin pumnii marti,eu banuiesc ca e cu ochisori si sangerarea aia a fost probabil momentul cand s-a nidat oul, ca asa se zice ca s-ar intampla, mai ales ca nu a fost decat o picatura.
galinarodica, iliuta eu am donat 4 ovule la primul fiv, la o persoana necunoscuta, dar mi-ar fi facut placere sa o jut pe una dintre voi. de data aceasta am cerut insistent sa nu fac hiperstimulare, asa ca nu am idee cate ovocite voi obtine. sunt sigura ca veti gasi o solutie.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
iliuta spune:
Multumesc Mishi. Donanta am gasit deja ( daca nu as fi gasit ar fi trebuit sa astept ceva timp ca o persoana ca tine sa doneze ovule). Ca tine sau ca oricare alta fata ce ar fi vrut sa le doneze. Problema e ca atunci eu ar fi trebuit sa le cumpar( sau sa le platesc). Asa, donanta e din familia mea(sora mamei), nu-mi ia nici un ban, e super si are o minunatie de fetita. Sper sa-i iasa analizele toate bune, si sa putem trece la " treaba", si sa fie ok varsta ei( 34 de ani). Peste tot scrie ca donatoarele de ovule tre' sa aiba intre 18 si 35 de ani. Deci....cum e inclusiv 35, si ea are 34 sper sa fie bine.
Te pup si sa stii ca pentru persoanele ce se afla in situatia mea ai facut un lucru ff mare ca ti-ai donat ovulele. Multa bafta.
Mihaela
crinuta71 spune:
Monica Elena ii doresc insanatosire grabnica la sotul tau.
Iliuta si Galinarodica va doresc succes si sa reusiti sa va impliniti visul!
Rh iti tin pumnii!
Eu sunt putin suparata ca m-a durut din nou burta azi si destul de tare. Incerc sa fiu otimista si sa sper, dar imi e tot mai greu.
Va pup pe toate
iliuta spune:
Crinuta nu dispera, stai in pat cumintica si roaga-te la D-zeu ( nu vreau sa par o babuta, dar cred ca El e singurul ce ne poate ajuta). Fii optimista si ai incredere. Trebuie sa reusesti.
Pupici si multumesc. Si eu sper sa-mi indeplinesc visul.
Mihaela
flori76 spune:
fetele.
Crinuta,Cecilia,Rh,ce faceti?Cum va mai simtiti?

Rh te asteptam maine cu o veste mare.DOAMNE AJUTA!
Danutza???
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
crinuta71 spune:
Iliuta, Liana30 multumesc. Flori76 nu prea sunt bine, ma doare burta. Sper totusi sa fie bine in final, incec sa nu ma gandesc la nimic.
Fetele care ati facut FIV, daca nu iese, dupa cat timp vine menstruatia? Intarzie, nu?
Va doresc succes la toate care faceti tratament sau asteptati.
Va pup pe toate 

Monica-Elena spune:
Nu neaparat Crinuta de obicei vine in cele 14 zile daca nu se prinde sau poate sa si intarzie depinde de fiecare organism.
Fetele hai la un nou capitol norocos.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos