FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 7

nicoma spune:
quote:
Originally posted by cristinici
Cine se indura si de mine sa-mi cumpere cartea Denisei protopopescu sa ma luminez si eu. Va rog............
cristinici
Critinici, poti comanda cartea pe net:
http://www.meteorpress.ro/main.php?page=carte&id=20
Multa bafta tuturor, si in special Ceciliei, careia ii tin pumnii!

ceciserban spune:
Salutare fete dragi,
eu va scriu de abia acum ^pt. ca m-am simtit fffff.rau ieri.Am vomat toata ziua pana noaptea tarziu cand am reusit sa adorm.Cred ca de la anestezie mi se trage ca mi-au dat o doza mai mare pt. ca nu adormeam.Azi am fost pana la clinica sa ma vada doamna dr. si a zis ca e bine burtica si sa iau tratamentul in continuare ca n-am ce face.POate azi numai vomit.Sper cel putin.
Va iubesc mult pe toate si va multumesc din suflet pt. urari si incurajari.Sper sa fie macar 8 embrioni ca lumea.
Moni merci de mesaj si MULTA SANATATE SOTULUI TAU!
Acum va las ca imi e tare somnic.Cred ca la mine acum isi face efectul de abia anestezia.Va pup dulce pe toate si astept vesti bune de la Crinuta si RH.
cecilia

galinarodica spune:
Moni bafta tinem pumnii pt sotul tau, pupici lui Mihnea.
Fetelor am vazut ca mai sunt fete care ca si mine nu dispun inca de toata suma pt FIV, ET si toate alea si mi-a venit o idee. Ce-ar fi sa facem un "magazin" om line cu diverse produse pe care le pot face fetele. Eu una fac felicitari decupate, poate alta fata care are nevoie de banutii pentru FIV face impletituri din sfoara si uite asa sa reusim sa ne strangem banii. Ca sa nu spun ca si mamicile ar mai strange un ban pentru micutii lor ca Mosul trebuie sa fie incarcat nu? Acum vin sarbatorile si multa lume ar aprecia lucrurile facute de mana si cu gust si nu e nimic rau sau rusinos sa castigi un ban din asa ceva plus ca ne ocupam in mod placut timpul liber. Unele fete care trebuie sa stea cuminti in pat poate pot tricota si le trece timpul mai repede. Ce ziceti de ideea mea?
Eu ma pricep la site-uri si stiu si un hosting free destul de bun (50 mB) si pot face site-ul. Astept raspunsuri si pareri de la voi.
Bafta Crinutza si voua tuturor care asteptati sa se intample. Va tin pumnii.

Kariris spune:
Buna fetelor!
Monica imi pare tare rau ca sotul tau a ajuns la operatie pe coloana! Are hernie de disc? Si mama s-a operat pe coloana cu 9 ani in urma si stiu ca nu e tocmai usor ...mai ales dupa; refacerea... Ii doresc o operatie reusita care sa rezolve definitiv problema pe care o are, insanatosire grabnica, multa sanatate si, tie multa putere sa poti fi alaturi de el si in acelasi timp si de micutul Mihnea, care are nevoie totala de tine! Pupici tie si lui Mihnea!
Cecilia, iti tin pumnii in continuare si iti doresc cati mai multi embrioni buni!
Crinuta, sa nu te apuci sa iesi din casa la cumparaturi! Stai in casa, chiar daca nu tot timpul in pat si, deloc efort! Mai e putin..fa cumva si rezista si gandeste-te ca va fi bine!
Celorlalte fete care sunt "in focuri" mult, mult noroc!!!

danutza_c spune:
Va pup pe ziua de azi pe toate!
Dana P, sa stii ca nu e asa, la Giulesti e mai ieftin, asa cum ti-a scris Cristinici e 1300 E (din care platesti 300 in euro si 1000 in lei) plus tratamentul, depinde de ce protocol faci: lung sau scurt ( cel scurt se face la peste 38 de ani si e in jur de 20 milioane) Cei 500 de euro care sunt pentru ICSI nu trebuie sa-i pui la socoteala decit daca sotul tau are probleme cu si sunt mai lenesi si nu se misca cum ar trebui. Deci ai 1300 E plus 20 mil aprox. tratamentul. La Medsana e 2800 de euro fara tratament numai fiv-ul. Daca vrei mai multe amanunte despre medsana intra la endometru si intrab-o pe Diciu, ea face la Medsana. Eu fac la Giulesti si stiu cum e acolo.
Rh, te pup. Merci mult pentru incurajari. Sa dea Domnul sa fie asa cum spui. Nici nu vreau sa ma mai gindesc la ce si cum o sa fie. Acuma e cum o vrea DUmnezeu si ma gindesc ca daca m-a ajutat sa ajung pina aici o sa ma ajute si mai departe. Am facut Pregnylul aseara.
Gina, daca mai apuci sa citesti mesajul meu si daca poti veni la spital eu sunt blonda cu parul scurt. Nu cred sa fie alte fete asa, ca in principiu cam stiu cine o sa fie vineri pe-acolo, in afara de pacientele d-lui dr. Niculescu pe care, e adevarat ca nu le stiu. Daca vrei suna-ma pe mobil (0723.530.455) daca poti ianinte de a veni. Mi-au spus ca au sa ma bage prima si asta o sa fie cam la 7.30 - 8.00.
Nu stiu daca o sa mai apuc sa intru maine, dar simbata am sa incerc sa va scriu din nou cum a fost. la toata lumea.

Kariris spune:
danutza, da-mi voie sa te contrazic: la Medsana FIV simplu costa 69 milioane lei(vechi) si pe vremea cand se platea echivalentul in lei costa 1.900 Euro, nu 2.800. Daca era nevoie si de ICSI se mai platea echivalentul a 500 Euro, in lei la cursul zilei. Acum si pentru ICSI e pretul fix in lei (nu-l stiu dar este afisat pe site-ul Medsanei! Stiu sigur pentru ca acolo am facut in iulie anul asta! cine vrea informatii precise sa intre pe site-ul Medsanei. Vreau sa mentionez ca eu am platit 69 de milioane si nici 5 bani in plus la nimeni. In aceste 69 de milioane s-au inclus toate echografiile, toate analizele hormonale (dozarile din timpul stimularii), "manopera" la toate injectiile, adica eu nu dadeam un ban nici unei asistente sa-mi faca injectiile, interventia in sine (fivul), Beta HcG-ul, estradiolul si progesteronul la 14 zile de la ET, inclusiv o consultatie amanuntita +ecografie dupa o luna de la rezultatul Beta HcG-ului. Din prima zi de cand am facut dipherelinul, totul a fost inclus in acest pret pana la sfarsit ( acea consultatie de dupa). Si tot in acesti 69 de milioane, am fost tratata foarte respectuos, decent, toata lumea era amabila, cum ar trebui sa fie de fapt in orice clinica. Ceea ce eu personal nu pot spune despre Giulesti, nu te supara!
Asa ca mare diferenta nu este ca pret, intre Giulesti si Medsana, dar ca tratament, DA! Si referitor la pretul medicatiei sa stii ca difera de la caz la caz si nu in functie de varsta. Tratamentul de stimulare ovariana se stabileste individual pentru fiecare pacienta asa ca unele pot plati mai putin altele mai mult!
La Giulesti trebuie sa "cotizezi" non stop, pentru orice...ca altfel iti faci injectiile singura...ei mie nu mi-a placut asta, prefer sa stiu ce suma trebuie sa dau din start dar sa fiu tratata omeneste!
Nu te supara ca am intervenit asa mai agresiv, dar chiar nu-mi place cand cineva dezinformeaza, chiar daca involuntar!

dana p. spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor!!
Nu vreau sa se ajunga la conflicte din cauza unei intrebari.
Cert este ca totusi si acolo si acolo si oriunde, pana la urma in alta parte, tot sunt o gramada de bani.Nu stiu daca o sa reusesc sa-mi conving sotul pentru a face FIV dar eu tot incerc azi un pic, maine un pic si tot asa o sa-l bat la cap pana o sa-mi zica gata or facem FIv ori adoptam un bebe.
Danutza mult succes maine !!
Lachi
Va pupacesc si tin pumnii pentru toate fetele.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

danutza_c spune:
Lachione, nu am vrut sa dezinformez pe nimeni. Eu asa stiam si asa mi-a spus si Diciu care merge acolo. imi cer scuze, intentia nu a fost una rea.
Cu injectiile e intr-adevar o problema: eu una mi le-am facut cu propria minuta.
Cred ca si la ei preturile se modifica ca si la Giulesti de altfel, mi-am adus aminte acuma ca ieri am auzit ca de la 1 nov. o sa fie 1400 euro fiv-ul.
Mie la medsana nu mi-a placut chestia cu lotul si ca nu se merge pe cm fiecareia si asta a fost motivul pentru care nu m-am dus acolo. Plus ca asta ar fi insemnat sa-mi programez eu venirea in tara dupa cum ar fi vrut ei (adica dupa programare) si asta nu mi-a placut.
Am fost si eu si am facut analizele pe la cabinete particulare gen medlife sau bios diagnostic, stiu cum e, civilizat.
Iar cu tratamentul e si in functie de virsta, asta stiu sigur pentru ca am intrebat.

asi spune:
Monica sanatate sotului tau!
Cecilia bine ca ai scapat si acum esti bine si asteptam sa ne spui cati embrioni ai.
Crinuta si Rh asteptam vetile bune.
Familia mea
Razvan