FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 6
cristinici spune:
Cine se indura si de mine sa-mi cumpere cartea Denisei protopopescu sa ma luminez si eu. Va rog............
cristinici
dana p. spune:
Cristinici multumesc pentru raspuns. Din pacate eu nu stiu ce sa-ti zic de cartea dr. Protopopescu. Poate o poti gasi totusi in librarii.
Ma gandeam ca ma ajunge mai putin la Giulesti decat la Medsana dar cred ca tot p-acolo sunt ca pret.Nu stiu in cazul asta cum o sa pot sa-l conving sa strangem bani pentru FIV.
Va pupacesc pe toate.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
danita spune:
servus fetelor
azi am tot suant la denisa mika si abia pe seara mi-a putut raspunde . m-am gandit eu ca e ocupata cu ceci:)
pupic ptr voi dar mai ales ptr concurente;)
danita
saftoiu_gina spune:
DANUTZA astia trei foliculi sa fie cu folos, cind o sa faci Pregnilul o sa fie mai bine.
Bafta pentru Vineri la punctie si pentru Luni la ET,nu stiu daca o sa mai intru miine pe DC ,Vineri o sa plec din Bucuresti ,in provincie ,la o nunta si as vrea ca luni sa pot sa trec pe la spital.O sa te caut in salon,dupa ce te recunosc?
Rh spune:
Buna seara fetelor,
testul de sarcina il fac marti dar pana atunci eu oricum ma consider .
Cristinuta iti recomand cu caldura sa gandesti la fel pentru ca face bine la psihic.
Cecilia, cati embrioni avem?
Danutza, nu te necaji, doar de unul singur ai nevoie!
Le pup pe toate fetele care sunt alaturi de noi.
Cu drag,
Rh de 9 zile !
zisaCami spune:
Buna fetelor,
In primul rand va multumesc tuturor de primirea facuta, sincera sa fiu nu ma asteptam, am mai scris ocazional,insa nu mi-a raspuns nimeni ... asa incat voiam sa ma retrag si sa scriu numai in caz de reusita!
Am facut ieri injectia, mi s-a parut destul de dureroasa. In Canada am folosit Synarel - spray nazal.
Tia:
Delia: Multumesc mult si sarcina usoara in continuare!
Andicu: Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc si mult succes si tie in februarie! Poti sa ai incredere in d-na dr., esti pe cele mai bune maini!
Crinuta: Am o presimtire buna in legatura cu durerile astea ... cred ca se prind puiutii! Doamne ajuta!
Floran: Testele genetice le-am facut la Genetic Lab - au costat 4.500.000 pt. ambii parteneri - cariotip si 3.000.000 lei microdeletii pt. sot.
Cecilia: Iti tin pumnii sa ai cat mai multi embrioni de cea mai buna calitate!
Monica Elena: Pupici speciali lui Mihnea! Cum a fost vizita la d-na dr?
Lachione: Imi pare rau ca nu ai reusit FIV-ul in vara! Nu ar trebui sa renunti la visul tau! La Multi Ani ( cu intarziere ) si indeplinirea dorintei celei mai arzatoare!
Stimularea o fac cu Gonal F 75 ( 24 de fiole ) si Menogon ( 24 de fiole ). In Canada am facut aceeasi combinatie, numai ca acolo am facut cu Pergonal ( 12 fiole ) - de fapt tot menogon. Am raspuns f. bine: 14 ovocite, 9 embrioni, 7 de cea mai buna calitate ( 6-8 celule ). Eu m-am ingrasat doar la al doilea FIV - 7 kg intr-o luna si jumatate. Cred ca explicatia e faptul ca in iunie, la primul FIV am baut 2 l de apa pe zi iar la al doilea ( tot in noiembrie ) nu am baut apa ( fiind frig nu am avut chef si s-a cunoscut ).
Despre slabit ... ii raspund in acelasi timp si lui Cristinici ... a fost foarte greu ... am inceput in februarie, imediat dupa ce m-am intors in tara , pe cand aveam 77 de kg! Am combinat dieta cu sportul, innotul, sauna, masajul anticelulitic si tratamentele corporale. Am ajuns la 58 de kg in iulie ( 5 luni ) si de atunci ma mentin, cu mici oscilatii. Am scazut 3 nr. la haine, de la 42 la 36!
Flori76: si mult succes si tie! Am vazut ca vrei sa faci FIV.
Mishi: Eu am repetat analiza la 10 zile dupa terminarea tratamentului. Tu ce faci acum: pauza pana se clarifica situatia sau continui FIV-ul?
Dodo: si nu te demoraliza!
Am uitat ... puteti sa ma vedeti aici:
http://photos.yahoo.com/zisaCami
Cami
iliuta spune:
Buna fetele. Cecilia, sa fie intr-un ceas bun.Sa auzim de .
Crinuta cand ne dai raspunsul? Sper din tot sufletul sa fie pozitiv.
Gallinarodica, Cristinici, Danita, multam de raspunsuri.
Miercuri va fi o zi mare pt. mine. Nici nu am ajuns in tara si am emotii, dar presimt ca va fi bine.Imi doresc prea mult sa fie bine.
Va pup pe toate, si multa bafta.
Mihaela
galinarodica spune:
Crinuta imi pare bine ca te-ai hotarat sa aplici metodele mele si o sa vezi ca incet incet dau roade. Iti tin pumnii.
Iliuta si tie iti tin pumnii, daca vrei sa vin miercuri sa te iau de la gara si sa merg cu tine la medsana zi-mi si s-a facut. Iti trimit pe PM telefoanele mele si oricand ai nevoie suna-ma si te ajut cu placere.
Monica-Elena spune:
Fetele dragele de voi sunt alaturi de voi.
Parca intreba cineva de o clinica unde sa nu fie plimbati la infinit eu iti pot recomanda Medsana dr Denisa Protopopescu cu care eu am facut FIV si a reusit si daca vrei sa vezi cum vezi pozele. Vezi preturi la www.medsana.ro
Zisacami nu am ajuns la dna dr ptr ca am umblat cu sotul la diversi medici si sa faca RMN-ul si maine va fi operat pe coloana. Asa ca voi intra probabil mai putin ptr ca trebuie sa am grija si de Mihnea pe care il vacinez azi si maine sa stau langa sotul meu dupa operatie iar piticul ramane cu mama(traiasca mamele).
Sunt alaturi de voi va pup si intru cand pot,
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos