FIV (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Bravo Cecilia! Esti norocoasa, eu am fost azi la echo si sunt doar 3 foliculi. Vineri ma duc la punctie si luni la ET. SPer sa fie bine.
Gina, iti multumesc pentru ca esti alaturi de minetare bine mi-ar prinde daca ai putea trece pe acolo si mi-ar face si mare placere sa ne cunoastem.

Crinuta iti multumesc si iti doresc si tie sa fie cu succes!

la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cecilia productiva nu gluma. sa fie intr-un ceas bun si sa se prinda.
Lachi multumim de veste, sa traiesti!
crinuta stai cuminte si o sa fie bine.
Monica si Mihnea s-a vazut ajutorul vostru la Cecilia , sa va urmeze exemplul pana la capat.
Danutza lasa nu te intrista putini si buni, moralul sus, te rog!
celorlalte fete si noroc la
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Danutza,nu fii trista.Sigur o sa fie bine!Pup la fata si bafta muuulta!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Danutza nu conteaza cati sunt important e sa vina bebe!Iti tinem pumnii sa iasa bine la puntie si et!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

kla78 progesteronul este f f important in sarcina ptr ca el hraneste sarcina nu estradiolul.

romaniau nu am inteles faza cu sprayul nazal ce legatura are cu fiv-ul.

fie ca sf. dumitru sa va ajute pe toate.
scuze de scris dar bineinteles ca scriu cu mihnea in brate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Crinuta ce mai faci pui?
Cum te simti?
Te mai doare burtica?
Sa stai cumintica si sa te gandesti doar la lucruri frumoase acum! Te pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna fetelor!!
Eu va urmaresc din umbra pentru ca inca al meu sot nu vrea sa incercam sa facem FIV , pentru ca-i este frica de esec, dar eu tare mult mi-as dori sa incerc.
Sunt alaturi de toate fetele care au facut sau fac FIV chiar daca eu nu scriu la subiectul asta.
Am si eu o intrebare pentru fetele care fac FIV la Giulesti , spuneti-mi si mie cat mai costa Fiv-ul acolo si cat v-a costat tratamentul?
Daca nu ma ajunge asa mult poate incerc sa-l conving si sotul meu sa incercam.

Va pupacesc pe toate si tin pumnii stransi pentru toate fetele.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

Buna fetelor,
Daca ati sti ce bune sunteti la ridicat moralul.... Fiecare dintre voi stie cam cat de greu este cand tipa fiecare celula din tine ca vrea un bb care, insa, refuza sa vina.... Va multumesc tare mult ca existati si sa va dea Dumnezeu fiecareia ce doriti.
Ne-am hotarat si noi sa incercam FIV dupa 7 ani de asteptari si incercari nereusite. Si incercam sa ne orientam catre o clinica unde nu se trage mata de coada ca nu mai avem rabdare si banii se duc repede - mai ales pe drumuri - noi fiind din Iasi. V-as fi tare recunoscatoare daca ne-ati spune si noua - daca stiti- cam cum si unde putem scapa de asteptari interminabile la usile medicilor si de reprogramari repetate.
Crinuta sper sa te regasesc aici fericita !!
Pupici, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetele,
Din pacate tot ma mai doare burta, mai ales dupa ce umblu mai mult. L-a sunat sotul pe dr. si a zis ca nu e problema, ca e normal, dar nu i-a explicat la sot de ce ma doare. Incerc sa stau mai mult in pat, de aceea scriu mai rar. Dr. a zis ca e bine si sa ma mai misc. Ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa fie bine in final.
Cecilia felicitari si iti tin pumnii in continuare!
Danita, Floran, Flori76, Cristinici, Licurici 2000, Lucia1 va multumesc de incurajari.
Lachi, Monica Elena multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si de raspunsuri. Din pacate mai ma misc prin casa ca uneori sunt singura acasa si trebuie. Plus ca si in pat pot sta doar pe partea dreapta, pe spate si pe stanga nu pot ca am dureri in zona coastelor. Dar dorm aproape toata ziua, nu stiu de ce.
Galinarodica sa stii ca incerc sa aplic metoda care mi-ai spus-o, chiar daca nu complet. Multumesc de incurajari.
Dodo incearca sa fii tare si sa treci peste ce s-a intamplat acum. Eu cred ca vor gasi medicii alte tratamente sau alte doze astfel incat data viitoare sa reusesti sa faci FIV.
Danutza c nu fii suparata cu numarul de foliculi. Eu am avut doar 5 foliculi mari inainte de Pregnyl (si eu eram trista). Dupa Pregnyl a mai fost inca unul, deci mai pot apare, chiar daca nu multi. Apoi 6 ovocite din care 5 embrioni. Poate si la tine vor fi 4-5 ovocite in final. Si important e sa fie unul si bun, cum zic si fetele. Iti tin pumnii pe vineri si apoi pe luni.
Ma duc din nou in pat. Trebuie sa vina socrii si ei nu stiu nimic.
Va pup pe toate si multumesc de incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

DanaP eu am facut FIV la Giulesti si m-a costat 1300E procedura in sine 300ET, daca ai nevoie de ICSI inca 500, Iar congelarea 150E pe an, iar tratamentul poate fi intre 25 si 40 de milioane depinde de medicamente si de unde le procuri. In total cam 3000 ti-ar trebui ca sa fii sigura ca ajung , mai bine sa ai banii si sa-ti ramana , decat sa incepi tratamentul si sa nu-ti ajunga. Eu am patit la primul FIV si de aceea acum sfatuiesc pe toata lumea asa
Vape toate cristinici

Mergi la inceput