FIV (46)
Raspunsuri - Pagina 4
zisaCami spune:
Fetelor,
Va multumesc mult pentru gandurile voastre, nu v-am raspuns pt. ca am avut o zi groaznica. Incerc sa va raspund maine.
tuturor,
Cami
galinarodica spune:
Crinuta eu de regula nu ma insel...nu stiu daca e un al saselea simt sau ce dar asta mi-a venit in cap in momentul respectiv asa ca e ceva.Daca faci gemeni ma lasi sa ti-i botez eu? Sa stii ca port noroc celor din jurul meu.Si o sa fiu o nasa super. Si daca e doar unul ma ofer sa-l botez cu draga inima. Ai incredere si gandeste pozitiv. Inchide ochii si aplica metoda pe care ti-am mai spus-o. Apoi incearca sa vizualizezi cum o sa fie cu micutii la plimbare in parc, cum vor invata sa mearga etc. O sa te simti relaxata si totul o sa fie bine.
dodo23 spune:
Cecilia, bafta multa maine la punctie! Ce norocoasa esti ca o ai pe Monica_Elena langa tine dar mai ales pe Mihnea!
Crinuta, cred ca durerile astea pot fi si un semn bun. Probabil puisorii incearca sa se cuibareasca pe undeva.
Eu nu mai fac nimic, incerc sa ma adun. Nu prea vad solutii in situatia mea, de vreme ce nu pot sa iau anticonceptionale. Vom vedea...
Cami, ai grija de tine!
Rh, cand faci testul de sarcina?
Cate o pt. toata gashca.
Dodo.
Monica-Elena spune:
Cecilia multa bafta astazi la punctie.
Crinuta iubita eu am stat efectiv la pat 2 sapt nu m-am miscat absolut deloc din pat doar 1 min la toaleta si atat. De mancat mancam tot in pat si nici in fund nu am stat. Cred ca ar fi f bine sa stai cuminte acum in zilele de inceput ptr ca se spune ca embrionii se prind in primele 10 zile maxim.
Dodo curaj si de la capat. Sa nu disperi si sa mergi inainte. Sti in acesti ani de trataemnte si asteptari cate intrebari de genul de ce Domane eu. De ce mi se intampla mie? Asa ca stiu cum este. Trebuie sa ai incredere in steluta ta norocoasa. Un pupic norocos de la mihnea ptr tine.
Galinarodica imi place ca esti o optimista.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Floran spune:
Buna dimineata si o zi buna va doresc,
Eu voi face FIV cu Dr. Denisa Protopopescu la Medsana. Testele genetice nu stiu de ce mi le-a dat dar le voi face, miercurea viitoare ma duc la Medsana sa-mi dea si lista cu celelalte analize pe care va trebui sa le fac pana in ianuarie.
Monica-Elena sa-ti traiasca puiul si sa te bucuri de el,DANUTZA, CRINUTA va tin pumnii.
Floran
romaniaau spune:
Buna dimineata fetelor norocoase,
Va cunosc pe fiecare in parte si am mereu emotii impreuna cu voi.
Eu am inceput procedura pentru FIV, trebuie sa iau 25 de zile contraceptive, pastile, apoi se adauga acid folic si un spray nazal pina la ciclul urmator, cind sintem programati la eco.
Problema mea e ca sint in ziua 17 de contraceptive si am uitat sa iau aseara pastila si inca o data saptamina trecuta.
E vre-o problema daca am uitat sa iau 2 pastile? Trebuie sa le iau in continuare pe celelalte?
Va multumesc daca puteti sa imi raspundeti si mie.
Florina
kla78 spune:
AVALON-ms mult nu stiu ce sa zic cu analizele astea,mie deja mi-au dat reteta cu tot tratamentul...adica nu au asteptat sa-mi vina analizele si sa-mi dea dupa asta tratamentul....mie mi-au facut toate analizele ce trebuiau facute inainte de inseminari....iar cum nu am reusit cu astea am trecut la FIV.....normal eu stiu ca in FIV este foarte important estradiolul...de ata cred ca mi l-a dat sa-l fac si din cate am inteles pe tot parcursul tratamentului imi vor mai verifica estradiolul....despre progesteron habar n-am de mi-a dat sa-l fac!
offffffffffffff sunt zapacita de cap!
pupici si succes la toate!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
Kariris spune:
FETELOR!!!!!
Cecilia, "micuta iepuroaica" are 10 ovocite!!! Manca-o-ar mama pe ea de fetita productiva!!!
Acum e acasa face nani. Sa ne rugam pentru ea, ca cele 10 ovocite recoltate azi sa devina cel putin 8 embrioni de calitate buna!!!
Cecilia, azi e sarbatoare! Sa fie intr-un ceas bun, micuto!!! Sa-ti ajute Dumnezeu sa fii mamica!!!
Fetelor sunt super fericita! Simt ca Cecilia o sa reuseasca!
asi spune:
Cecilia felicitari!
Din cele 10 iti doresc unul sa devina bebe.
Lachi mi-a placut faza cu "mica iepuroaica"
Familia mea
Razvan
flori76 spune:
Bravo Cecilia!!!Bafta muuulta in continuare,fetita!Te asteptam in continuare cu vesti bune!
Crinuta,ce faci?Esti cumintica in pat?Hai,ca mai e putin si..presimt ca ai sa vii cu o veste tare
Rh cand faci testul?Te asteptam cu nerabdare
Pup toooate fetele
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo