Sezatoarea canadiana (35)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
Corina are dreptate, pt ca eu am 38 si e 8 iar nasa mea are 36 si cumpara de aici 6, deci e bine 5 corespunde la 35!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
iren spune:
Merci frumos
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Emilly spune:
Buna fetele,
slaba miscare pe la canadeze...
sta cineva in St.Dorothe? (sper ca am scris bine)
m-ar interesa cit e o chirie pe acolo.
mercic si spor in tot ce faceti!
Emilly cu gaza ei
laurajr spune:
Da, Emily, tare pustiu...intram, citim, plecam...
Unde sunteti scolaritelor si viitoarelor mamici ?
Totul e bine ?
Noi am facut ieri vacinul antigripal, am vazut si un jaf ...da, nu ma plictisesc deloc in Canada !!!!
Donia, mai mergem la spaectacol ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Denisam spune:
Cam liniste pe aici,uite Laura, sunt prezenta, desi am doare spatele acuma, abia astept sa vina Dragos sa imi faca un masaj!
Eu ce sa va spun, pe 10 Noiembrie merg sa cint O'canada si sa ridic cardul de cetatenie si in weekend-duminica avem petrecere, deci sunt in pregatiri, face sotul 35 de ani si gata,de la anul pina la 40 de ani nu mai facem party.
Fug la munci acuma- pupicei!Weekend placut!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Crinia spune:
Fetelor am o intrebare: Ce fel de brinzica dati bb vostri? Care este denumirea si unde pot sa o procur.
Mona_B spune:
quote:Crinia, eu am inceput sa-i dau branza dulce de la 8 luni, oricum pan-atunci nu manca mare lucru, fiind si alaptat.Noi cumparam organic pressed cottage cheese de la Organic Meadows (Loblaws stores). Are doar 1%grasime din pacate, insa nu are sare,de aceea am ales-o, dar adaug putin sour cream de la aceeasi firma.Acum Vlad are 11 luni si papa si cascaval, Mild Cheddar tot de la Organic Meadows.
Originally posted by Crinia
Fetelor am o intrebare: Ce fel de brinzica dati bb vostri? Care este denumirea si unde pot sa o procur.
Donia spune:
Emilly, vrei sa te muti? Ce ti-a zis nenea la Ordin?
Laura, acelasi lucru ma intreba si Roxana azi. Mergem, sigur, pana cand mai e? A cam zburat timpul si am uitat, parca era pana in douazeci si ceva noiembrie, nu?
Denisa, va faceti canadieni cu acte in regula? Trebuie sa invatati ceva pentru asta?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
kim spune:
Salutare canadiencelor! Sa aveti un week-end pe cinste!
Denisa, te stiu de la mamici, ti-am vazut si pozicile, frumoase pozici! Vreau sa te intreb cat timp a durat de cand v-ati depus actele si pana acum? Felicitari pt fetita (se pare ca si eu o sa am fetita, 96%) si la multi ani sotului!
18+
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Laura B spune:
Denisa, felicitari Mie chiar astazi mi-a sosit instiintarea: pe 25 nov am "examen" pentru cetatenie.
Kim, eu am trimis actele prin posta pe 9 martie.
Laura