Sezatoarea canadiana (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Angela- da de tine am intrebat-Felicitari pt noul job si bafat in continuare!
Noi,avem insomnii mai nou, in rest binsior, stringem lucrui si amenajam camera si la job,cam asta..
Pe 8 noiembrie mergem sa o vedem iara si vom sti mai multe. Voinicul tau ce mai face?
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Angela- da de tine am intrebat-Felicitari pt noul job si bafat in continuare!
Noi,avem insomnii mai nou, in rest binsior, stringem lucrui si amenajam camera si la job,cam asta..
Pe 8 noiembrie mergem sa o vedem iara si vom sti mai multe. Voinicul tau ce mai face?
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Denisa,
bravo, acum e o perioada foarte frumoasa, cand faci pregatirile si astepti cu drag sa vina momentul.
Al meu voinicel a inceput azi sa mearga la gradi full time si tocmai au avut Halloween party. Bineinteles ca toate ghemotoacele erau costumate care mai de care mai interesant (in tigruleti, ursuleti, zane, printese, etc)... mai mare dragul sa-i privesti. Si erau asa patrunsi de importanta momentului
Denisam spune:
Angela- bravo, ma bucur ca merge la gradi si e bine si stiu ca sunt f.scumpi costumatzi si cand vin sa ceara candy, eu vad ca e cal slaba miscarea dar poate se precipita lucrurile sa vina mai multi copiii.pupicei
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
khristin spune:
Si eu azi la scoala am avut Hallowe'en Party cu nacho si salsa plus popcorn (aparent healthy-snacks ), iar la unu toata lumea din scoala a iesit la prezentarea costumelor pe teren afara. Cei mici erau atat de draguti!!! Eu m-am costumat in witch adica doar hat si pene la gat, ca sa scap mai ieftin . Am vazut niste costume, de o sa am cosmaruri noaptea, nu va mai spun ...plus ca la temperatura aceea unii micuti erau imbracati in costum de scafandru si flip-flops , atacati mortal de rechini (detaliile sint de-a dreptul morbide) . Spre seara a devenit aglomerat cu trick or treat la usa, Yasmine amuzandu-se si tipand in gura de sarpe ca e scared cica . Va las acum ca maine cica trebuie sa si predau. Happy Halloween!
Cristina
noi si poze mai noi
Donia spune:
Ati fost la colindat? Ne batem in treats?
Noi am adunat 116 bucati, din care, dupa ce s-a culcat printesa, am consumat deja vreo 10... ce sa fac, daca erau din alea care merg cu bere?
Mai, dar azi am vazut eu ce greu e sa ai printesa la casa omului! O ora si jumatate am calcat la costumul de Alba ca Zapada! Dar era printesa muta de incantare cand s-a vazut in oglinda. Doar zambea, se invartea si se admira. A fost fain, primul nostru an la colindat.
A, si am fost la o vecina care era imbracata cu o rochie ca la 1900, cu sal pe umeri, cu parul prins in coc si ochelari pe nas, parea o aparitie din filme, m-a lasat fara cuvinte... Fain!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Laura B spune:
Noi nu ne-am dus sa colindam, insa am primit copii. Ieri credeam ca am cumparat prea multe treat-uri... au ajuns exact 45 de minute (e adevarat ca am dat la fiecare copilas mai multe, ca erau mini- teat-uri)! Nici dovleacul nu a apucat Andrei sa-l scoata afara si sa-l aprinda. Nu pot sa va spun cati copii au venit!!! Iar Diana a fost super-incantata, si a invatat sa spuna si ea "trick or treat". La anul vom fi mai bine pregatiti
Laura
Boobooricu spune:
Mai fetelor ce ati facut , ati dezertat? Sau vremea urata va face sa nu mai aveti chef de nimic?Nu mai raporteaza nimeni?
LauraB, ce mai faceti? Ce face diana-nazdravana? hehe
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
Emilly spune:
iaca si eu pe aici cu un ochi pe forum cu altul prin exercitii...
Nimic nou sub soare prin Mtl, sau cel putin la mine in cartier.Azi a fost chiar cald afara, miine cica iara da cu gradele scazute in noi.
nani bun!
Emilly cu gaza ei
iren spune:
Duamnele, iar dau buzna, iar cu intrebari Imi spune shi mie careva, va rog, care-i ekivalentu lu 35 de la picior? Merci frumos.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.