Sezatoarea canadiana (35)
Raspunsuri - Pagina 8
Emilly spune:
quote:
Originally posted by Donia
Emilly, vrei sa te muti? Ce ti-a zis nenea la Ordin?
Da, Donia, am vrea sa ne mutam mai aproape de verii nostri.Din ianuarie o sa incepem sa cautam ceva in zona.Habar n-am ce preturi or fi pe acolo, am vedea.
Nenea de la Ordin ar fi trebuit sa ma sune si uite ca nu a facut-o.Cred ca o sa-i dau eu un telefon sa-l intreb de sanatate.
Voi cum mai sunteti?cum te mai descurci cu 2 servicii?pe cind vine fratioara Roxanei?
seara frumoasa tuturor!
Emilly cu gaza ei
Donia spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Voi cum mai sunteti?cum te mai descurci cu 2 servicii?pe cind vine fratioara Roxanei?
Mi-ai pus numai intrebari incuietoare
Adevarul e ca sunt intr-o faza in care nu prea vreau sa ma gandesc la lucrurile astea, ca ma cam streseaza. Pe fratioara cred ca o sa incepem s-o chemam de prin ianuarie, sa ma mai dumiresc si eu cu servicul nou. Iar cu serviciul vechi... ma cam enerveaza, ca vad ca numai in week-end-uri m-a programat matroana... poate renunt, ca altfel parca vad ca o sa-mi petrec si Craciunul si Revelionul la servici. Oricum, familia deja e satula de week-end-uri in doi, cu mama la servici.
Voi? Mai chemati un bebe sau te concentrezi pe partea profesionala? Eu am impresia ca trece timpul si nu mai apuc sa fac bebe... si asta e ce imi doresc cel mai mult acum.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Denisam spune:
Donia- eu am depus actele in decembrie, ca a trebuit sa scad vacantzele, deci dupa 3 ani de permanent resident le depui pt cetatenie, si pe 1 octombrie am dat testul de cetatenie si pe 10 noiembrie am actul in mina. Sotul meu a venit in 1998, cu 3 ani inaintea mea si el e deja cetatean, si desi ne-am casatorit aici, nu ti se da automat cetatenia canadiana prin casatorie.
Kim- multumesc frumos, cred ca prin raspunsul de sus ti-am raspuns, dc nu mai intreaba-ma.
Felicitari pt fetitza, dar eu zic sa mai verifici odata la ecografie sa fie 100% caci stiu cazuri cand le-au zis fetitza si a iesit baietzel. Si noi mai avem o ecografie acuma marti si o sa mai intreb odata dc nu vad, desi eu am avzut destul de clar pe ecran.
MA duc la pregatiri sa fac placinta cu mere si salata de cartofi, ca am muncit 3 ore l apateuriel cu carne si brinza si la o baclava, maine facem restul, impreuna cu sotu', da, ma ajuta.
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
kim spune:
Mersi, Denisa, eram curioasa, ca am tot auzit ca dureaza luni de zile pana la un an chiar doi. Dar harnicutza mai esti... Cat despre fetita, sigur ca o sa mai verific, mai am de facut cel putin 2 echo, dintre care una 3D unde sper sa se vada mai bine.
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Donia spune:
Laurajr, te-am sunat azi da' nu te-am prins. Am sunat sa intreb de Beauty and the Beast si mi-au spus ca toate biletele sunt vandute... daca e posibil asa ceva! Nu imi imaginam ca se vor duce biletele atat de repede, da' cica nu mai au nimica, nimicuta. Roxana o sa fie tare dezamagita...
Spuneau ca va fi spectacolul asta si in Hamilton, va mai intereseaza?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
laurajr spune:
Doina, tu ai sunat pe la 1.30-2.00 ?
Eu stai in pat ca ma doar rau de tot coditza ( cred ca e coccisul, nu ? ) am lipsit azi de la job, sper sa nu ma puna astia pe liber .
Si care tocmai intrasem aseara pe site...daca e in Hamilton, si mai sunt bilete, suna-i si vezi daca mai pescuim 4 bilete .
Ca baietii nu cred ca ne vor insoti, ne asteapta dupa spectacol, mai stau si ei de povesti .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Denisam spune:
LAura, Kim, Aida, Donia si restul multumim de felicitari!
Maine pun poze de la party si va spun si cum a fost mai detaliat, in mare super, dar sunt terminata de oboseala, asa ca nu am energie acuma sa mai descriu,dar revin.Noroc ca nu am sefi si o sa plec mai devreme sa ridic coffee table ca a venit, desi ieri mi-ar fi prins tare bine.
DE fapt va scriu acuma..
Noi am avut petrecere de ziua lui Dragos, sunt frinta azi de oboseala, dar nu mai conteaza ca a iesit bine si nu mai facem in viitor, decat dc comandam aproape totul, spunea Dragos ca nu se merita efortul nostru, mai ales al meu ca eu am stat simbata si duminica pina la 2 in bucatarie, desi m-a ajutat si el duminica in bucatarie si a spalat baile si a aspirat parterul, dar stii cum e, ieri chiar nu am apucat sa stau jos decat la 10.30 seara, dupa mai mult de 12 h in picioare, dar seara am picat cum se spune, azi am resimt un pic dar o sa treaca. Am si facut multe, de asta, pateuri cu brinza si carne, salate=4, inca un aperitiv, plus platou cu brinzeturi si muschi afumat, friptura de 2 feluri cu garniture si muraturi, 3 prajituri si tort=comdandat.Dar au fost f. laudate chair dc a mai si ramas ceva. Tortul a fost cu bezea si multe zmeura si un fle de inghetata pe la mijloc, e greu de descris dar f. bun si savurat de totzi..o sa vedetzi voi in poze…O sa trimit poze maine si cu MINEsi cu burtik.
Maine mergem la medic si o sa mai facem o ecografie, sa vedem cum stam cu placenta si ce face bebe si dc ramanem ep cezarina, parca as vrea sa fie asa acuma, dar cum o vrea DUmenzeu, bebe sa fie bine.
Va pupam si numai bine,
Denisa si Emma cea obosita dar vioaie inca:)
Va
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
laurajr spune:
Am uitat data trecuta : felicitari celor care au cetatenie si celor care o vor dobandi in curand !
Si Denisa, mi-ai facut o pofta cu tortul alaaaa...
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Denisam spune:
Seara buna fetele,
Am fost la doctor azi si medicul inainte sa merg la ecografie a spus ca dupa bataile inimii pare un copil sanatos, si fericit.Se si misca destul Emma, stia ca am emotzii:)
La ecograf, ne-a spus ca nu exista dubii ca nu ar fi Fetitza, am vazut clar pe ecran ca e FATA, deci ramane Emma Andreea, chiar si Dragos era bucuros:) si rasufla usurat intr-un fel, desi tehniciana avea 2 baietzi si spunea ca e mai usor cu ei si i-a invatat ca M vine de la Mama si nu de la Maid. Cat adevar!
Poza nu e prea clara, au inceput sa nu mai dea asa multe poze , dar am vazut rinichii, stomacul , inima, degetele, femurul, coloana vertebrala si isi sugea degetul asa de haioasa era, ne-a explicat cum inghite copilul lichid amniotic, si acesta se schimba cu unul nou la fiecare 4h, Dragos pune atot felul de intrebari, si a aflat si cum face bebe pipi.
pozele cu burtik le-ati vazut?
Sunt sub denisa, albumul "Dragos- 6 Noiembrie'05".
Va pupam
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Ira spune:
O-hoooooo!
Vad ca subiectul ingheata in proportie directa cu frigul de afara, io zic sa mai punem niste lemne pe foc sa nu degere.
Io m-am blocat la o lucrare, dar asa de rau incat imi vine sa urlu.
Tre` sa ies un picut pe afara sa ma aerisesc.
Ce mai e prin Canada ? Ca io ma aflu intr-o realitate virtuala numita U de M, fi-r-ar mama ei de carte sa fie, ca nu mai stiu nici pe ce lume ma aflu.
Cristina, tu ai inceput stagiile deja ? Io numa` din sem. 2, voi avea cam 3 saptamani de predat la Commission scolaire Marguerite Bourgeois, pe la mine prin cartier adicatelea. In rest....blank ...si cursuri.
Sofia e mare si frumoasa. Sau invers, oh, uitasem desteapta, plus ca s-a ingrasat de numa, ca mananca de sparge. E o dulce.
Azi mi-a zis sa n-o mai pup ca o enervez. Hait !