Sezatoarea canadiana (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

De ceva timp am citit despre familia Gabrielei Nistor, care posteaza si ea pe forum. Are 9 copilasi frumosi cu varste intre 8 luni si 12 ani si de cand le-am vazut pozele imi revin periodic in minte. Pozele se pot vedea aici:
http://www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=8158685&uid=3941320&members=1
Tatal are o mica afacere care in ultimul timp a fost amenintata, asa ca trec prin perioade foarte grele (povestea lor e www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48865&whichpage=1" target="_blank">aici). Ma tot gandesc ca vine Craciunul si as vrea sa pot sa fac si eu ceva pentru niste copilasi ai forumului.
In primul rand va cer ajutorul in a trimite niste bani in Romania pana la Craciun. Apoi, daca si voi ati avea posibilitatea sa oferiti o suma mica ar fi grozav si poate reusim sa gasim pe cineva dispus sa duca acesti bani, sau poate reusim sa ii trimitem la vreo membra desprecopii din Europa, poate sunt sanse mai mari ca ele sa ajunga acasa de sarbatori. Ma tot gandeam ca acum sunt mai multe actiuni pentru copii bolnavi, pentru batrani, pentru copii orfani, dar si cei noua copii ai Gabrielei s-ar bucura de niste cadouri si de un brad de Craciun. Si din ce am citit sunt nu doar frumosi, ci si cuminti si invata bine.
Ce ziceti?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bun venit Maru printre canadieni (chiar daca inca n-ai ajuns decat virtual). Daca iti doresti din tot sufletul sa va construiti o viatza noua aici, o sa-ti placa, asta e conditia primordiala.
Nu-i nimic extraordinar si nemaivazut, insa totul e atat de diferit, de asezat, de la locul lui. Aici parca lucurile isi urmeaza un curs firesc.
Noau ne place si nu ne-am muta de-aici sa usor si asa curand. Ganduri de reintoarcere n-am avut nici in clipele cele mai grele.

Ce spuneti de crosetat ca si pe mine ma bate gandul de cand am inceput serviciul. Fac mult pana la servici si as avea timp sa mai bughinesc ceva prin autorbuz. Pana sa plec la fac. tricotam de ma lua gaia si mama la fel. Aveam o gramada de lucruri facute de mine, stima o gramada de modele...iar acum ma simt de parca n-am pus andrele in viatza mea in mana si vreau sa-mi readuc aminte, mi-e drag sa tricotez. Am si crosetat, si cusut cand am fost si mai mica (mamaie cred ca de cand am putut tine un ac in mana mi-a dat fatza de masa in brate s-o continui de unde ramasese ea), numai ca acum nu mai vad utilitatea cusaturilor si a crosetatului (cine isi mai pune mileuri si soldatei cusuti pe pereti?), insa la tricotat vad o utilitate si ma bate gandu lsa-i fac lui Alex un pulovaras (chiar daca e ma iscump sa-l tricotez eu decat sa-l cumpar de-a gata.

O zbughesc in pas voios spre casa.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Donia,
Am citit acum despre familia Nistor. As vrea sa ajut si eu. Noi vom pleca pe 19 decembrie in tara. Daca nu e prea tarziu as putea sa duc eu in tara un mic pachet. Nu am retinut din ce zona a tarii sunt ei. Noi mergem la Timisoara si apoi in judetul Hunedoara.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, ce harnice si pricepuet sunteti, eu la crosetat chiar nu prea le am, cu andrelele mai era cum mai era, dar cu croseta nici atata, oricum mama e tare meseriasa si deocamdata ea mai da din "maini la acest capitol'. Deja are preocupari sa ii faca Emmei nu numai haine si paturici dar si goblenuri
monicutza_bb- welcome printre noi!
Try- Bine ai revenit iubita!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bun venit fetelor celor noi la sezatoare! Mi-a venit si mie azi scrisoarea sa ma prezint la testul de cetatenie, si sincer parca nu ma grabeam prea tare, mai ales ca pica intr-o marti asa ca trebuie sa ma invoiesc de la scoala. Sper macar sa am ceva timp sa frunzaresc cartulia respectiva ca sa nu esuez lamentabil . Asa ca tineti-mi pumnii

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina, cum ti-am zis, citeste doar partea legislativa din carte, nu citi tot c anua re sens, fa intrebariel de pe site cre ti l-am send si va fi ok. Nu merge la ora care spun ei ci cu 25 de min mai tarziu ca stai la rand si pinanu ii baga pe totzi nu incepe etstul.
Dc mai e ceva,ask me!
bafta!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Claudia, e super! Ei locuiesc in Bucuresti. N-am idee in cat timp ar ajunge banii prin mandat postal, oare stie cineva? Parca era o varianta in care banii ajung in 24 de ore? Doar daca nu e prea scump.
N-as vrea sa te impovarez cu pachet, ca pentru 9 copii s-ar aduna prea multe, chiar daca nu e vorba de haine. Si daca tu mergi de sarbatori probabil vei avea valizele pline.
Oricum, tinem legatura, poate se mai iveste vreo varianta de trimis banii mai devreme.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Denisa, te rog frumos, daca poti, sa-mi trimiti si mie intrebarile

try, cam la fel si eu cu lucrul manual in tinerete, numai ca la crosetat nu m-am priceput niciodata- am facut doar "lantisor" (si ala inegal ). Revenind la tricotat, am reusit sa fac pana acum o jumatate dintr-o fata de pulover pentru Diana

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut fetelor

Denisa te rog frumos trimite-mi si mie link-ul si intrebarile.
Multumesc mult.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Multumesc pentru primirea calduroasa, fetelor. Donia ai o memorie de elefant iti aduci aminte bine, v-am mai vizitat cand eram inca in Romania. Acum am ajuns in Montreal si ma pregatesc de proiectul nr. 2 - un bebe mic (inca nu stiu rezultatul cu doua liniute).
Acomodarea la noua viata si la noua casa inca mai dureaza, dar a decurs bine pana acum. Am reusit sa ne asezam binisor, am gasit un apartament mare si frumos in Ahuntsic, l-am aranjat cum ne-a placut, acum mai urmeaza doar sa gasesc un job.
Promit sa devin o membra de baza a "sezatoarei", iar de citit va citesc in fiecare zi.
Vad ca fetele cu vechime dau examene de cetatenie, se pregatesc pentru vizite acasa... va doresc mult succes si sa reusiti in tot ce v-ati propus.

Monica, in curand

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput