Fetele din America (53)
Raspunsuri - Pagina 6
meems spune:
Mist, eu am sunat la spital a doua zi dupa ce mi s-a pozitivat testul acasa si m-au programat in ziua urmatoare pentru un test de urina la spital. Dupa 24 de ore m-au sunat sa-mi spuna ca si testul lor de urina a iesit pozitiv si m-au programat pentru vizita initiala la obgyn la vreo 2 saptamani dupa.
Cum spunea si Ana Maria, cate bordeie, atatea obiceie.
Good luck!
Siminaf spune:
Bineinteles ca este un risc de avort spontan sau de sarcina ectopica (cel mai adesea extrauterina). Si se poate si muri daca nu se stie si se sta pina se rupe!
Eu am fost prima oara la cam 12-13 saptamini, dar asta pt. ca a durat mai mult cu actele pt. insurance. Chiar se mirau moasele de la cabinet ca nu am venit mai devreme, dar le-am explicat de ce.
Sarcina usoaaara!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
diana_n spune:
Mist, aici (in zona centrala CT) te programeaza la control obisnuit peste 2-3 luni, dar daca le zici ca esti/banui ca esti insarcinata te cheama rapid, apoi totul merge usor. Ei te programeaza la controalele lunare, apoi la 2 saptamani, apoi la 1 saptamana si in final controalele post-partum.
sanatate
Diana si www.growingfamily.com/webnursery/babypage.asp?UrlID=5V2D7T0U2S" target="_blank">
Petrut
mist spune:
Fetelor, multumesc foarte mult pt mesaje si incurajari. Ieri mi-a iesit testul pozitiv si inca tremur de emotie. Ar fi primul copil si de vreo patru luni asteptam amandoi cu nerabdare sa vedem cele doua liniute aparand! Ar trebui sa imi fac acum si un test de sange care sa confirme. A sunat sotul sa ma programeze la doctor cat de curand, dar nu a spus nimic de test, si a aflat ca abia in februarie (!!!) au liber. Noi locuim in NYC, oare asta o fi motivul )? Cred ca o sa sun si eu maine sa spun ca mi-a iesit pozitiv testul, poate totusi ma programeaza mai devreme. Daca nu, va trebui sa incerc la alti doctori.
De chestia cu 12 saptamani sunt ingrijorata pt ca am citit de curand la fetele de la "Endometru" ca una dintre ele era programata la o echo abia in sapt. a 12-a si ei, saracutza, i s-a oprit sarcina din evolutie inca dintr-a sasea. Ma gandesc ca se i poate intampla oricui si e mai bine sa afli din timp, altfel cine stie ce alte complicatii mai apar.
Ocebine, daca nu te deranjez, o sa iti trimit un mesaj pe privat sa te intreb mai multe despre doctorul tau.
Va multumesc la toate inca o data!
"I am still learning."
mist spune:
Multumesc Oana_B, si noi speram sa fie bine!
Diana_n, mare dreptate ai avut cu programarea, a sunat sotul chiar mai inainte si imediat ce a adus vorba de test, mi-a si schimbat data pt 10 nov. Asta dupa ce initial ziceau ca numai in feb-martie au loc! Cica doctorita asta prefera ca prima vizita sa fie facuta intre saptamanile 6-8.
"I am still learning."
anamari spune:
mist-felicitari...
gravidutele au prioritate, altfel trebuie sa stepti luni pentru prima vizita-cea de rutina...
pai cu caldura, depinde de cat de bine e facuta izolarea peretilor, geamurilor samd.Pana la urma cald tot faci in casa, dar dupa aceea platesti nene...desi si unele dintre casele obisnuite par a nu fi bine izolate.
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-34
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
ciuf spune:
Mist, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
liris spune:
quote:
Originally posted by mist
De chestia cu 12 saptamani sunt ingrijorata pt ca am citit de curand la fetele de la "Endometru" ca una dintre ele era programata la o echo abia in sapt. a 12-a si ei, saracutza, i s-a oprit sarcina din evolutie inca dintr-a sasea. Ma gandesc ca se i poate intampla oricui si e mai bine sa afli din timp, altfel cine stie ce alte complicatii mai apar.
cred ca eu eram aceea. dc nu eram eu , atunci si mie mi s-a intimplat. dar asta-i Olanda. din fericire tu esti peste ocean.
cind au aflat ca eu aveam de 6 sapt un embrion mort m-au trimis acasa ...sa se elimine singura sarcina (mi-au zis sa mai vin eu intr-o saptamina sa vedec cum si ce fel...). sarcina s-a eliminat pina sa se faca saptamina dar nu vreau sa povestesc cum a fost si cit de nepregatita am fost.
nici pina in ziua de azi nu mi s-a terminat singerarea de ciclu...si am dureri abdominale ...dar am fost trimisa acasa ca echo-ul a aratat un uter "curat" ... like that.
sfaturile mele: citeste mai putin pe la subiectele alea de mamici ... sunt de multe ori , ori excesiv de entuziaste ori excesiv de pesimiste ...
Roaga-te lui Dumnezeu sa aiba grija de tine si de micut!
Sa auzim de bine!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy