Fetele din America (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Simina, prin zona ta nu e frigut noaptea?
eu tot nu inteleg de ce ziceti ca-s mai friguroase. sunt acelasi tip de constructie ca si casele normale, decat ca-s facute pe bucati, in fabrica. alte deosebiri eu n-am gasit, referitor la calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Conchita, la noi acum e mai frig noaptea, iar azi a fost si ziua mai innorat. Eu ma uit la vremea pe DC, ca e in grade Celsius. Noaptea asta vor fi cam 16 C, maine cam 25 C. Vara e destul de cald, dar nu chiar ca in desert. Oricum, mai cald decit la Ocean.
Nu avem inca nevoie de caldura, ajunge sa inchidem geamurile noaptea, daca e mai racoare.
Nici eu nu prea inteleg de ce sa fie mai friguroase casele modulare, dar nici nu m-am prea interesat despre ele.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Fetele din america, am aruncat un ochi pe lista si nu mi l-a agatat nici un nume de baiat din america. Cum se face? americanii primesc doar fetele frumoase, pe baieti ii opresc la granita si ii trimit inapoi?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cum sa nu: mn, yank

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Am si eu o intrebare pt actualele (sau fostele) gravidutze din State: ce experienta ati avut voi cu programarea la medic atunci cand v-a iesit pozitiv testuletzul ? Parca mai citisem undeva tot pe DC ca americanii te pun sa astepti cam 12 saptamani pana la prima programare si ma gandesc ca e totusi prea mult. In caz ca se intampla ceva rau cu bb intre timp, ce faci, stai asa fara sa stii, nu e pericol de infectie? Pun si eu raul inainte, ca stiu ca in early pregnancy e destul de mare probabilitatea de miscarriage...

"I am still learning."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mist...depinde de oras si depinde de ce plan de asigurari ai. Cite bordeie, atitea obiceie.
Din experienta mea...dupa testul de acasa, mi-am facut programare la ginecolog, el m-a recomandat la altcineva pentru el nu se mai ocupa de gravide. A durat max o saptamina.

La al doilea am cautat singura obgyn pentru ca primul nu mi-a placut deloc. I-am luat la interviuri si cind mi-a placut, m-am oprit. Am ramas la el de-atunci... Un medic exceptional.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Din experienta mea (a doua), 8 saptamani, prima (sarcina) imediat, dar cum zicea si Anamaria, depinde de dr. Cu cat e mai mare cabinetul, cu atat mai mare sclifoseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetelor, nu ma speriati, ca aici atat ma innebunisera ca in ultimele saptamani de burticenie, in loc sa stau sa ma odihnesc, nu era zi in saptamana sa nu am vreo programare la ceva. m-au trimis si la dieticiana si am facut pana si acupunctura.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mist, la prima sarcina am fost programata pentru prima vizita la vreo 12 saptamani. Pana sa ma duc la control am trecut de faza cu sangerarile, dus la urgenta, eram curata ca si cum nimic nu mi s-ar fi intamplat.
Acum la a doua, m-a primit in trei zile.
Eu zic sa nu-ti faci probleme ca s-ar intampla ceva, mai ales vreo infectie. Eu personal nu am auzit de infectii. Asa ca lasa gandurile negre.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mist, mie doctora mi-a explicat ca in primele 12 saptamani sunt sanse mari de a pierde sarcina. Si pe motivul asta prefera sa te cheme dupa ce a trecut perioada cea mai periculoasa a sarcinii.

Mergi la inceput