Fetele din America (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

liris, curaj!!! intremare rapida!!!

inteleg ca esti ca si mine in drum spre state?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Conchita...

Casele modulare nu prea sint privite tare bine de catre comunitati pentru ca aduc valoarea caselor din zona in jos. Din acest motiv comunitatile pun mari restrictii pe zonele unde ei ingaduie sa se construiasca case modulare. Fiecare comunitate au reguli proprii si variaza enorm de la zona la zona.

Nimanui nu-i place sa vada ca de la un an la altul casa i se devalorizeaza substantial pentru ca sosesc aceste case modulare. Sper ca nu te superi pe mine, eu doar relatez povestea.

Mai este un lucru pe care companiile de case modulare nu ti-l spun: incalzirea este foarte costisitoare. Din cauza materialelor de constructie (care trebuie sa reziste la transport) nu prea sint bune pentru retinerea de caldura. Se intimpla de multe ori ca billul de incalzire sa rivalizeze cel de mortgage. Fii sigura ca intrebi cce costuri au cei care deja si-au construit casa.

Toate informatiile le am de la arhitectii si inginerii de la mine de la servici (noi nu construim case dar construim stadioane, spitale, scoli, chestii enorme).

Arhitectii sint ceva mai incintati de prospect, exista acum un curent, o moda cu casele modulare, dar ei o vad ca un challange, un soi de novelty. Casele modulare "la moda" sint facute din fel de fel de materiale exotice sau au o arhitectura revolutionara.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Ana Maria, cum sa ma supar pe tine?! multumesc mult de tot pentru informatiile de insider. materialele de constructie folosite de astia pe care vrem sa-i angajam noi sunt cele normale, ca pentru casa de lemn -constructie uzuala in CA. apoi, ar fi si pacat sa nu folosim energia solara (cu instalatii din alea pe acoperis) in deshert, aici am facut greseala sa avem acoperis normal, deci s-ar rezolva si cu billul. bine ca mi-ai zis de ce refuza comunitatile, n-am stiut.

Elenalove, ma bucur ca sunteti okay si imi pare rau de stricaciunile facute de Wilma la voi in curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ma scuzatzi ca dau buzna, duamnelor, da am nevoie de-o informatzie, cine-mi poate spune shi mie, va rog, care-i ekivalentu lu 6 1/2 B la pantof in Europa?
Merci frumos.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

36 jumate sau 24 jumate. "B" se refera la ingustimea varfului, un pantof B sau M e pentru persoane cu picior ingust. C sau W este pentru persoane cu picior mai lat.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Oanabeu, merci frumos.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

fetelor, ma bag si eu in seama cu o intrebare: "ezista" cineva pe aceste meleaguri care si-a schimbat pasaportul prin intermediul unui mandatar? ca io asta as vrea sa fac, si as avea mare nevoie de ceva indrumari (de ce acte am nevoie, cum trebuie formulata procura de imputernicire (e pleonasm - procura de imputernicire? - sint nauca) si cererea de eliberare a pasaportului (sau pe aceasta o gasesc la consulat?).

multam tare fain si scuzati devierea de la "subect"!

Alina si Alexandra
poze alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Uite aici:
http://www.roembus.org/
Consular section, informatii pt cetateni romani.
Asa se face, cum scrie acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ziceam eu de invazie de gargarite...de fapt in fiecare zi am cate 5-6 gargarite prin casa, intr-o zi au fost si 20.Ce am citit eu pe internet e ca ierneaza in case si desi nu se ating de mancare, mobila, haine...inteapa si pot cauza alergii. mie mi-e frica pentru bebe3, parca nu-mi vine sa stau cu un nou nascut si insecte prin casa.
mist-vom acoperi si noi ferestrele. In rest casa fiind inchiriata parca nu-mi vine sa cheltuiesc atatia bani doar ca sa o izolez...parca asta ar fi treaba proprietarului.

oricum poate am noroc si se duc toate in pod la iernat...

conchita-eu vad ca prn zona in care locuiesc sunt foarte multe case modulare...si ca se vand la preturi mai mici decat celelalte.Ma batea si pe mine gandul ca atunci cand cumpar sa ma orientez spre o astfel de casa, dar daca zice Anamaria ca-s mai friguroase parca nu ma mai tenteaza...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-33

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cred ca astea modulare-s bune aici, unde-i cald. Sau si la caldurile mari e o problema?!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput