Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Repede repede inainte sa fug la laborator (la la la): cu sanatatea - ma duc azi la doctor sa imi zica dak mor sau nu.
La Zurich a fost de mare angajament - din 15 romani am fost vre o 30, ne am imbuibat si destrabalat cum se cuvine in stil est european (discoteci, buriceli, alea alea). Iren este mama eroina in ochii mei - mi au crescut stima si respectul pentru ea la maxim. Am cunoscut o pe Juli - nu va spun decat ca "turbo" este un eufemism bland pentru energia pe care o are copilul, da e asha de frumushica si rade continuu, asa ca nu te poti nici macar gandi "incruntat" la ea. Mie una mi a facut mare placere (de altfel Iren este prima "forumista" pe care o cunosc face to face) si sper sa reeditam isprava luna viitoare sau asha ceva .
O zi faina sa aveti,
A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

neata!

azi merg mai tarziu la serviciu si asa ca iata-ma-s printre voi.
rayu, ionu' a citit singur povestea cu tuica. s-a distrat bine si-a zis ca va asteapta pe toti scandinavii la el sa va cadorisesca ccc cu o tuica magica.

va pup ca la 11 tre' sa fiu la birou.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata ...sau Krüss Got!!! (asa i-am auzit pe vienezi sa se salute, drept pentru care habar n-am daca asa se scrie corect ori nu- sa ne zica Toria )
Noi am ajuns, ieri mai pe seara acasa, frinti de oboseala, fiindca am mers de mie mi s-au rupt cizmele iar pe Niels l-au apucat crampele-n picior, motiv pentru care era sa si pierdem avionul!!!
Copii, io ma declar indragostita de Viena, oras absolut superb!!!! Vremea a fost cam in ceata, asa ca n-am reusit sa prindem pe camera tot ceea ce am fi vrut (vineri seara am fost in orasul nou si am urcat in Donau turn, de unde panorama e super...pozele, din pacate, n-au iesit!).
In muzee e interzisa folosirea camerelor, asa ca doar va pot povesti ce minunatii am vazut: impresionsitii de la Muzeul d'Orsay imprumutati vienezilor pina in ianuarie si galeria austriaca de la Belvedere (din care mie mi-a mers la inima Schiele). Schönbrunu' e impresionant si pe dinauntru si pe dinafara, Parlamentul- care se inaugureaza joia asta dupa ce a fost renovat- arata ca un templu grec desi arhitectul fuse danez si Primaria, a carei silueta mi-a adus aminte (si mie si lui Niels) de Palatul Culturii din Iasi.
Viata la Viena e scuuuumpa (mai ceva ca-n Danemarca ), dar are stil, bre...pentru mine a fost asa, ca o gura de aer (estetic) proaspat sa vad lume aranjata, imbracata sic, machiata si parfumata discret!!! A propos, Vittoanele is la mare trecere la Viena!!! :-))
Romani ...multi la Viena (si de unii, si de altii!!!) Din pacate, aia altii sint cei mai galagiosi :-((
iaca si niste pozici aici...
aha....deci miine ii party mare in poiana Sa ma pregatesc deci

PS sofia, bun venit in poienita ...tinem pumnii pentru inpopinantul eveniment care-o sa fie
albicica, super pozele din vacanta...da' voi ati prins vara adevarata acolo!!! :-))
narancea, gata cu mucii??? Bre, da' ce de-a indieni prin bozele alea ale tale!!!
doruleantza, cite kile ai slabit zilele astea de la nesomn??? ...and
rayu, m-am gindit la tine simbata, ca ai fi lesinat in locul meu la Schönbrun...grupul nostru a intrat imediat dupa cel francez, al carui ghid era, sosia lui Jean Reno, nu alta!!! (o tira mai slabut insa!!!) Pacat ca n-am putut folosi camera, ca ti-l luam de amintire!!!
pe restu' nenominalizat va pup cu drag

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hahahahahahaha se vede clar de la o posta ca esti moldoveanca si nu vieneza !!!!!!!!!!!!!! pai nu mincasi bre prajitura de ciucalata la hotel sacher ? aaaaaaaaaaaaaaaaaa

pai da mama, indienii duc toate afacerile in africa, au ceva mai mult creier ca cei negrii.
si asa cum zicem in totdeauna. cei care fug dupa bani multzi si afaceri simple si rapide. banii ai mari nu sunt nici in vestul europei nici in america sau canada nici in australia. ca simplu om alb, cu un creier normal si un pic de simtz al realitatzii potzi cistiga sume enorme in tzari din africa, indiferent in ce domeniu vrei sa faci ceva. este nevoie de orice, oricum, oricit numai sa fi in stare sa pui cap in cap niste chestii si sa vrei sa pui umaru un pic. de asta pentru indieni e paradis nene, ei la creierasul lor in alta parte abia s-ar descurca, acolo sunt genii !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by narancea

hahahahahahaha se vede clar de la o posta ca esti moldoveanca si nu vieneza !!!!!!!!!!!!!! pai nu mincasi bre prajitura de ciucalata la hotel sacher ? aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mincai si vestita tarta Sacher, da-ntro cafenea veche pe-o straduta dintre doua muzee, ca, hahaha, de moldoveanca ce sint pe-acolo am umblat, nu ca nea caisa la Viena, din hotel in cazinou!!! hahahaaaa
Acu' drept sa spui, am apreciat mai mult strudelul cu visine (muuulte visine) in crema de vanilie Si am mai incercat pe strada niste gogosele (ca æbleskiver daneze) foarte aromate...buune rau si alea

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Helau si buna dimineata (ca aici ii dimineata inca)

Lilanda, superbe poze, abia astept sa merg si io la Viena si prin Austria, sa speram ca va fi in urmatoarea nostra escala europeana! uite, acum dau un search pe internet sa vad daca nu cumva gasesc retele prajiturilor pomenite de tine! Nu cumva ai ceva pozici cu ele?

Mai copii mai, io cand va zic ccc ca n-arat bine de ce nu ma credeti voi, voiam sa va pun si restu' pozelor din Elvetia, Germania si Austria, da' acu m-am razgandit ca ne-a plouat acolo de s-a rupt si ombriela de atata ploaie, s-au rupt spitzele si s-a gaurit toata saraca. Aratam ca vai de lume uda pina-n oase, insa peisajul era de-a dreptul superb, da' acu las'ca-ati mai vazut voi orase si munti!

Vikinga, pune si tu pozele din Venetia, daca ajungeti acolo sa nu ratati Palatul Dogilor cu Itinerariile lui Secrete, merita o excursie intreaga numai pentru asta! Eu sint invitata la pranz de colegi iar sambata am party la un restaurant cu fameleonu, prieteni si nasii cupilului, aici cand e ziua ta, esti invitat la restaurant, nu trebuie sa te agiti cu nica, doar sa faci prezenta!

In alta ordine de idei, ne pregatim de Halloween, am cumparat 'treats' si acum umblam dupa costum, speram sa tina vremea cu noi si sa nu ploua!

Dl NN pe unde esti in prezent?

Annico, cum iti place, sau ce-ti place cel mai mult acolo unde esti tu? Mie Elvetia mi s-a parut apropiata de Canada din mai multe motive, primul fiind sofatul.

Mihaela, ma bucur de vesti ,

Rayu, ce ne mai zici din adevarata Scandinavie?

restul clanului pe mai tarziu

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

albutza acu sunt acasica, mai acasa ca acu nu se poate. nu mai am pasapoarte, le-am umplut pe amindoua din scoartza in scoartza si azi le-am dat la politzie sa le schimbe. 10 zile pe loc repaus !!!!!!
da si cind vin pasapoartele hahahahahaha direct in saudi ma duc !!!!!! la jeddah !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'sara buna!

lilanda, minunate poze...si eu sunt indragostita de Viena, e un loc pe care nu m-as satura sa-l vad si revad(pentru ca au ramas muuulte coltisoare neexplorate). Mai ca-mi vine sa plec la inaugurarea Parlamentului renovat, ca nu l-am vazut decat cu prelate .

rayu, e bine Silvia, azi a stat acasa, o mai las si maine dar de miercuri o reintegrez in comunitatea caminului.

narancea, da' ce pauza maaaare ai primit! Ia o .

dorulets, cum fu azi?

Va tzuc!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aaaaaa si sa le urez Albitzei si Vikingei cate un LA MULTI ANI FERICITI SI MUUUUULTE BUCURII!!!!
Petrecere frumoasa si cadouri muuuuulte!!!!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Gata, am terminat meetingurile pe ziua de azi, asa ca trec la tocat frunza la ciine.

Doruletz...singurul sfat pe care ti-l pot da este sa o lasi pe Alexuta la volan...ii e foame, da-i sa suga cit vrea, ii e somn, las-o sa doarma (dar, atentie, cind doarme ea, pune si tu capu' jos instantaneu pentru ca iti trebuie cita odihna poti prinde).

La colici (care de fapt nu stie nimeni exact ce sint) la noi functionau iesitul la plimbare (si ai mei au fost nascuti la frig - noiembrie si februarie). Ii puneam in marsupiu si ieseam cu ei afara. Masaje cit cuprinde - si pe burtica, pe minute, picioruse...contactul cu pielea direct ajuta (ii puneam doar in pampers pe pieptul meu si adormeau imediat)...

Noi nu ne putem laud cu destinatii inalte gen Viena, Pisa...noi am mers la tzara la ferma. Am cules bostani, am hranit animalute variate (llama, dromaderi, oi, capre...) Am fost cu prietena lui Alex (si cu mamica ei care imi face capul perfect patrat) care a venit si cu surioara mai mare.

Pozele sint cam multe (pina isi face copii si mamica lui Christina trebuie sa le tin pe toate in album)....

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput