Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!
Raspunsuri - Pagina 4
TORIA spune:
Am dar nu am uitat si vad ca nici de mine nu ati intrebat .
Moama ce le am cu rimele.
Alba bine ai revenit si sper sa ajungi sa vizitezi alpi austrieci si pe mine binentzeles,faine poze am vazut si multe ati mai vizitat,ai fost si prin Austria?ca nu ai scris nimic.
Doruletz numai bine iti doresc si fa asa cum iti spun fetele cu alaptatul dar nu o mai trezi,ea stie cand vrea laptic.Faza cu prima baitza a fost tare,dulcea de ea sa prins la tine de maneca.Si la nastere a stiut ea de ce mergea in sus si nu a vrut sa iasa natural,la patrukilesasesute iti dai seama cam ce broderie primeai si repaus la stat in fund.
Lilanda hai ca ai invatzat salutul austriac,asa se saluta pe aici,acu ma bag sa vad si pozele tale sa vad pe unde umblasi,dar cu roata nu te-ai dat?
Miha o retzeta ceva la placinta cu mere nu ne scri?Eu am o boala grea cu retzetele si tot string la ele.
Sanatate la micutza si un de la noi.
Mara la tine totul ok?Tudorica ce mai zice a adormit pina la urma .
Istme cum e cu vaporul tau mai navigheza ca al meu sa scufundat de mult,hai mai da un semn sa vedem ca mai plutesti.
NN vazut si eu pozele si tot am vrut sa-ti spun ca ai o tunsoare tare sexi(acu sa nu crezi ca ma dau la tine)dar asta e adevarul imi place tunsoarea.
Rayu tinem pumni pe 30 sa fie bine si sa reusesti,Boubou ce mai face a mai boxat pe la gradi?Lasa sa le dea ca poate merita,cine stie cu ce a inervato pe acolo.
Bun venit la fetele noi si sedere placuta si aici cu noi.
Eu va spun de pe acum la ALBA si la VIKINGA un LA MULTZI ANIcu multa sanatate,fericire si tot ce va doritzii sa avetzi parte si eu o sa din Austria pt voi.
Adela tu tot pe fuga esti,totul bine la tine?
Pentru toate fetele pe care le-am scris sau nu le-am scris un pentru voi de la noi,na si la cei 2 baietzii ca sint de gasca adica de .
Hai ca si eu sa culc copilul ca a adormit pe canapea pina am reusit si eu sa scriu un mesaj.
Asa ceva ,si nu uitatzi macar sa stim de-o treaba,si totusi nu mai inchiriatzi nimic?
lilanda spune:
Chiar asa....
La Multi Ani frumosi, sa fiti sanatoase, fericite si iubite. Le sarut cu maaare drag, pe numitele Anda si Laura. Sa aveti o zi minunata miine...
Albicioaca, revenind la prajituri, uite aici reteta de www.recipelink.com/ch/2001/october/chocolatecake4.html" target="_blank">sacher...strudelul cu visine ii unul obisnuit, numai ca am vazut ca vienezii il servesc cu sos de vanilie, iar gogoselelor le zice Topfenbal (sau asa ceva) si cred ca-s facute cu un iaurt special!!!
mihaela, vezi ca inaugurationul ii la ora 10 si la 18 bis...(asa scria pe placuta de adevertizing :-)) (hah....nu-i asa ca germana austriaca are achsent italian??? II lipseste guturalul, nu???)
Edit: ocebine, is fani di tat bostanii aia de aproximativ 54 lbs ...cit despre ala micu'-al tau, are o figura de strengar adevarat!!!! :-))
Toria, n-ai sughitat simbata, ca te-am pomenit??? ...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
ocebine spune:
Lilanda...imi lasa gura apa cu prajiturile alea....si sint intr-o criza de ciocolata cumplita...am ras de azi de dimineata un maaare intreaga si inca nu m-am saturat.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
AlbaIulia spune:
Merci de urari poienari si voua la fel! Ziua mea ii numai maine, asa ca azi avem avan premiera! Prin urmare, va tratez pe toti cu un paharel de Campari din Verona si o feliuza de Sacher Torte din Viena!
In Austria am intrat venind din Muenchen si trecand prin Mittenwald. Cum am trecut granitza la austrieci vad doi tipi in negru facand semne disperate: opresc si ce credeti, cine erau? Era politzia fratziori, ca avusei viteza mare cica; nu era nici sat, nici oras, ci numai munte, barbata-miu filma la greu saracu ccc ca era frumos rau pe-acolo si io cascam gura jur-imprejur. In loc de 30 km/h avusei 48 km/h. Ne opreste politzaiu, se uita la carnet si ma amendeaza pe motiv de exces de viteza. Io ramasei masca (ca alea din Venetia) ca pana acu nu m-a mai amendat nimeni niciodata, iar barbautu-meu ii intreaba cat am avut viteza de era mare . Cand aude ca 48 zice pai bine bre, dupa cum vorbirati trebe ca aveam cel putzin 100 km/h, ca ce-i aia 48 pe drum de munte parasit? La care flacaul zice ca daca ar fi numa 10 la ora peste limita s-ar mai putea ierta, dar la 18 peste nu e posibil nicicum . Asa ca am scos banutzii, am suduit intre dinti si am plecat mai departe la Innsbrueck apoi in Sud Tirol. La intoarcere, din Fuessen (Germania) am mers la Garmisch Partenkirchen prin Austria www.tannenhof.cc/austria/pictures.php" target="_blank"> la Reutte absolut feeric si sublim, am trecut prin www.klockerhof.at/front_content.php?idcatart=939&lang=24" target="_blank">Leermos unde vom reveni pentru un concediu. Toria, asa Alpi ca-n Austria, nu gasesti nicaieri. Am vazut si Dolomitii si Apeninii, dar nu e acelasi lucru. Poze din Innsbrueck am si voi pune pe site, dar din restul Austriei nu am ca a ramas betul aparat foto cu toate pozele din el in lacul Castelului Nymphenburg (nu ma intrebati cum). Sa aiba si lebedele la ce se uita!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
mihaela_s spune:
lilanda, pacat ca nu se potrivesc orele...10 e prea devreme si 18 bis e prea tarziu... ca altfel eram si eu la inaugurare. Da' am vazut statuia Atenei in pozele tale, asa ca m-am mai linistit :)). Auzi da' statuile ecvestre din parcul din Hoffburg, erau tot in cutie? Ca in mai erau ca niste ziduri imense in jurul lor, doar de aproape se vedea ca era de fapt ca o cutie de carton care imita perfect un zid de caramida...cica in memoria perioadei celui de-al doilea razboi, cand austriecii le ascunsesera ca sa nu fie distruse de bombardamente.
toria, hai mai des pe la noi!
alba, cum sarbatoriti halloween-ul?
ocebine, super distractie la ferma, cred ca ccc copiilor le-a placut mai mult decat daca ar fi vazut Viena...
La NY cum se sarbatoreste Halloween? Au si copiii la scoala ceva petrecere, sarbatoare? E asa ca in filme, merg copiii mascati din casa in casa?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Pegasis spune:
Un maaaaaareeeee La Multi Ani! si de la mine pentru Alba ca Zapada si pentru Regina de la Marea Nordului!
Sa petreceti frumos fetele, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de famelioane!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Rayuela spune:
iaca si io prin poienitza!
am umblat prin oras cu nepotu(baiatu ala frumos din pozele mele),care este criminal din mai multe puncte de vedere.Fiind mult mai tinar decit mine,ma provoaca la tot felu de timpenii si mie nu-mi trebuie mult,mai ales daca stiu ca Boubou e bine mersi acasa,cu bunicii,nu trebuie sa-i port de grija si pot sa ma dau in barci prin oras!Pe linga faptul ca m-a pus sa-mi iau tot felu de chestii,m-a bagat cu forta si la coafor,bre,am avut un noroc monstru,adica am dat de una care m-a tuns chiar bine ,sint multumita,mare minune(fetele stiu ca intram pe aici si plingeam de fiecare data ca ma ciuteau astea ca la balamuc)O sa pun si poze sa-mi dati o parere,desi acum nu mai e nimic de facut,e scurt domle!Adelutz,daca mai vii prin Göteborg te duc la ea,e iraniana si foarte obisnuita sa tunda par des si bogat,e meseriasa,si nici nu m-a ruinat,preturi OK!
Toria draga,bine ai revenit!Cam rar te vedem pe la noi,dar mai bine mai tirziu decit niciodata,nu?
Lilutza,foarte frumoase poze!Viena e absolut fantastica,si eu am fost o data,dar mai mult in trecere,din nefericire,nu am avut timp de vizitat mare lucru!
Anamaria,ti-am admirat flacaii,mai ce baieti reusiti si frumosi!Mi-ati placut mult de tot in poza asta
ALBITZA SI VIKINGA,fetele noastre frumaose si destepte,sa ne traiti ,sa fiti fericite si iubite!!!Tot binele din lume vi-l doresc!!(nu conteaza ca abia maine e sarbatoarea,noi sintem oricum precoce,nu?)
naranceo,ca de obicei,esti de groaza bre!
Pupaturi la gramada si absentii sa se pregateasca pentru 5 plezneli la palma in fata clasei!Am zis!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
ocebine spune:
Mihaela...Halloweenul se sarbatoreste cu mult tam-tam aici. Partea principala este "Trick or Treat". Copiii ies costumati pe strada si merg din casa-n casa (sau din magazin in magazin) si striga "Trick or treat, give me something good to eat". Deci ori te pacalesc ori imi dai ceva de mincat!
La noi pe strada cel putin suna la sonerie nonstop de pe la vreo 3 dupamiaza pina seara pe la 9. Copiii nu suna la casele nedecorate cu vrajitoare/scheleti/dovleci pentru ca asta inseamna ca nu vei sa fii deranjat.
Este halimai suficient, pe alocuri, unde sint multi adolescenti se mai poarta si aruncatul cu oua, spuma de ras si hirtie igienica...mai rar, dar am vazut.
Rayu, multumim
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
mihaela_s spune:
Hehehehe, ocebine, deci e chiar ca in filme...ce-mi place cand vad sarbatoarea asta...e ceva de genul: ne dati ori nu ne dati...si ce fel de pacaleli se fac in cazul in care nu primesc? Si cu ce sunt serviti copiii? Ceva specific pentru ocazia asta? Si copiii tai merg asa?
Sa faci poze cu casa decorata sa vedem si noi!
Hai ca te-am innebunit, dar chiar sunt curioasa!
V-am pupit, merg la nani ca sutzul meu e nerabdator sa butoneze si el...
edit ca mai am o intrebare: ce cauta Mos Craciun la ferma de animale???
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!