Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hei tu asta grasa din tzarile olandeze, care ziceai ma ca sunt idolele tale ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aaaa, e clar, Albicza e modesta...va spune io care a vazut-o in carne si oase...e o tipa faina, vorbareata si simpatica, pe langa ca-ti incanta ochii, iti incanta si sufletul!

istme-nutza, tu esti tot pe taitanic? hai si mai pove cu noi, ti se simte lipsa! si pe tine.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Io n-am uitat... da-s ...

Intrai numa' sa-i zic lui doruletz: te rog eu n-o mai trezi pe Alexuta. Las-o sa doarma cit vrea... copiii cresc si cu somn... In primele luni de viata organismul lor e singurul care ne dicteaza ce si cum sa facem. Parerea mea.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naseara!

sunt din nou turmentata, ramasa in urma cu noutatile si total pe dinafara. astept sa vina mos ene pe la genele lu' fiu-meu si pe mine sa ma rateze ca sa pot sa recuperez noutatile.

bun venit sofia! nu stiu ce-ai facut de le-ai fermecat pe fete dar stiu ca trebuie sa fi facut o fapta de isprava. poate-mi dau fetele link-ul inca o data.

revin (daca ma rateaza mos ene).

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

offff, m-am chinuit sa nu adorm ca sa ma intorc la voi, si ce folos, ca e pustiu pe-aic.
poftiti de la mine:

sunt suparata...sting becu', imi iau jucariile si fug la nani...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cum sa stingi becul Marutza, vin acum si pasarile de noapteDa sarmalutze am facut din alea in foi de vitza asa mititele, finutzele si suculente:))) E innebunit sotzu' dupa "chestiile alea mici" si cum eu-s o fata mai inalta asa si mai am si ochii mari nu am cum sa ma simt cind el zice ca ii e dor de "chestiile" alea mititile Asa ca facui simbata sarmale. Daaa..Albitza asa e suntem in aceasi zi, ehei party mare de tot martzi! O sa pun si eu pozele din Venetia facute in vara, da si mie mi-a placut atit de mult atmosfera de acolo!Azi m-am vitaminizat numai cu suc de mere asa, ca de miine tre sa fiu in forma. Aici se obisnuieste sa vina prietenii acasa cu o zi inainte seara sa prinda 12 noaptea sa te felicite. Asa ca o sa fie de treaba, ca am aici un grup de amici de scandinavi adevarati, caliti la frig si vint. Apoi marti sa vedem surpriza sotzului, sa nu fie acum cum a zis NN, sa ma alerge pe plaja la frig cu fundu' gol sa-mi faca bine la celulita:) iar vineri e party-ul oficial o sa am 28 de invitati. O sa-l fac la bowling, se deschide exact joi unul nou, cica super de super amenajat si utilat. O sa vedem.Si cu voi party toata saptamina, suntem doua in spatele barului eu si Alba fete de incredereVa pup cu dragwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Vin si io linga vikingutza,sa zbier un pic,bey,care stinge lumina??
Marutza,nu mi-ai zis daca i-ai povestit lu Ionu cu tuica!Cit despre Sofia,e scandinava pur singe,iti recomand povestea ei de la "Cum ne-am cunoscut sotii",e adorabila!!!Si mai e si graviduta,zilele astea scapa de burtoi...cica!
Asa....Arborico,avind in vedere ca poiana e pustie,propun sa aduci sticla aia de Grant's sa incepem sa ne sarbatorim vikimga!
Annie Extrema,sper ca te-ai distrat cu Irenu,sper ca esti bine1
mai ,da lena pe unde umbla?Ca am pus la barbati mijto unu cu dedicatie pentru dinsa...lilutz o fi pe drum spre Danemarca...narancika e pe drum spre puntu G,pe itsme n-o mai iubesc pen'ca nene,titanicu titanic,pasarelele pasarele,da mie mi-e dor de ea!
Mihaela,se simte mai bine piticoata??
restu poienarilor,prezenta pina maine ca e jaleeeeeeeeee

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!
iaca viu si io desi nu m-a chemat nimeni!
doruletz, io zic asa: incearca sa "vorbesti" cu Alexandra si cand zic vorbesti nu ma refer doar la faptul sa-i vorbesti ci sa intelegi tu ce zice ea. ea iti vorbeste prin plans. identifica plansul. ca intr-un fel plange cand ii foame, intr-altul cand vrea doar companie/atentie, samd. cand nu plange, stai pe forum
e important sa ragaie, chiar daca unei donsoare nu-i sade bine :-) ... si apa calda linisteste! atat sub forma de baitza (zic din proprie experienta si nu cu fiumiu, ci cu mine insami :-) ) cat si ingurgitata (daca se poate nu cand ii faci baitza), ci sa-i dai din cand in cand, o linguritza - doua de apa calda.

na, ca trebe sa fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bunineata si o saptamana scandinava tutulor !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza !

Mergi la inceput