Caderea parului...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by narancea

my god ce e aici la voi la femina intim !!!!!!!

ori grase, ori cu utere fibromatoase, scurgeri vaginale, anexite, sotzii tacutzi si acum va cade si parul ? wouuuuuu nu suntetzi de invidiat hahahahahaha

unde dracu sunt ma romancele alea trasnet de le vezi pe strada la tot pasul, se vede clar ca nu au ele timp sa intre pe aici

hahahahaha eu ma duc la zona artelor, ca aici la femina intim ma ia cu ametzeli........

Unde sint barbatii aia manierati, bine crescuti si cu bun simt?
Si mai ales care stiu sa inteleaga ce inseamna "femina intim" ....
Sint rea? Cred ca da, stiu nenumarati barbati cu maniere elegante, poate se "rataceste" vreunul din ei pe la femina intim si... cine stie, poate mai inspira pe unul...pe altul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

[quote]Originally posted by narancea

ori grase, ori cu utere fibromatoase, scurgeri vaginale, anexite, sotzii tacutzi si acum va cade si parul ? wouuuuuu nu suntetzi de invidiat hahahahahaha

Draga narancea...da' poate nu vrem sa ne invidieze nimeni, la asta te'ai gandit?
Gluma'i gluma nu zic ba, de multe ori m'au amuzat teribil unele din postarile tale ..dar inainte de a lua la misto femei "ori grase ori cu utere fibromatoase...etc" e bine sa te gandesti de doua ori,astea sunt glume care nu se fac,parerea mea ..

Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Auzi narancea, romancele alea trasnet de le cauti tu pe aici, prima data vezi cum stau altfel... cu sanatatea ma gandeam, evident si dupa aia mai vorbim.
Dar vezi sa nu fi surprins mai neplacut decat aici la femina intim.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

E cineva de prin zona sa-mi dea un nume de sampon din asta farmaceutic? Eu nu mai stiu ce sa fac, mai am 3 fire de par si alea nu cred ca mai rezista mult...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

ultima data cind am fost la tuns, frizerita mea recomandat p/u caderea parului, tictura de ardei luata din farmacie si preparata nu stiu cum (in sens proportiile cu apa, doar apa + tinctura)... Incercati sa intrebati de farmaciste. Ea zicea ca isi face si e f fericita de rezultat. E un salon mai rasarit si eu credeam ca-mi va propune chestii scumpe si inacesibile... insa e f simplu, insa la mine lenea a fost tare mare, ca nici n-am tinut minte proportiile. Sa nu incercati doar tinctura pe pielea capului!
Si mi-a mai recomandat un shampon p/u stimularea cresterii parului de la Schwartskop (nu-mi aduc aminte cum se scrie corect, e compania aia mare de Cosmetice, care face si Shauma)...
Apoi ieri am vazut la ProTV Chisinau o emisiune cu un reprezentant de la Wella, care a recomandat un produs p/u caderea parului cu pipeta si p/u care nu strebuie spalat parul inainte sau dupa si nu devine unsuros...
La mine nu cade mult, in limitele normalului...
Cam asta e tot ce stiu... Cind ma mai duc la salon intreb proportiile si mi le notez, daca va intereseaza...

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

P.S. tinctura de ardei am inteles ca stimuleaza singele de la radacina parului... (sper ca m-am exprimat corect)

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
Am avut si eu acum vreo 2 ani , probleme cu parul si am folosit un amestec de ulei de ricin si gaz, in parti egale.Masam la radacina, dupa care stateam o ora cu amestecul in cap. Apoi ma spalam .
Cel mai greu a fost sa gasesc gazul . Am umblat pe la o multime de benzinarii.
Acum sunt insarcinata si am o frumusete de par , dar ma astept ca dupa ce nasc sa am iar probleme .

Anca 28+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

De o luna folosesc un preparat contra caderii parului. E SUPER!!!!!
A inceput sa-mi cada parul prin vara si mai aveam exact de 2 dusuri. Un medic mi-a dat reteta si am facut-o. Chiar a dat rezultate. Dupa prima aplicare efectiv nu a mai cazut iar acum, dupa o luna, a inceput sa creasca, sa se regenereze. Incercati si voi.

3 oua, otet de mere, 3 fiole calciu, 3 fiole Vit.C, 3 fiole B1, 3 fiole B6, 3 fiole B12, 1 sticluta de vit A uleioasa.

Se pun cele 3 oua intregi intr-un borcan si se toarna deasupra otet cat sa le acopere. Se lasa la macerat 3 zile. Se varsa otetul ramas, se sparg ouale cu un bat de lemn sau plastic (nu metal) si se arunca pielita de la ou. Se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine.
Se aplica cu un tampon de vata la radacina parului, apoi se intinde pe tot parul. Se pune un prosop si se sta cca. 3 ore. Se clateste parul cu apa calda si se spala cu galbenus de ou. A doua zi se spala parul normal cu sampon. Tratamentul se aplica o data pe saptamana.
Miroase cam nashpa, dar merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Elly1977

se arunca pielita de la ou.

care pielita? oole sunt crude?
fiolele de vit C sa fie de 5 ml, nu? ca eu din astea am gasit acuma repede pe net.
calciu - 1 ml

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3995 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by narancea

unde dracu sunt ma romancele alea trasnet de le vezi pe strada la tot pasul, se vede clar ca nu au ele timp sa intre pe aici

hahahahaha eu ma duc la zona artelor, ca aici la femina intim ma ia cu ametzeli........

Ai nu zau? Prima data m-am speriat, am zis ca iti lipseste steclutza Pfiuuuu, bine ca m-am inselat! Du-te fugutza, n-o sa-ti ducem dorul!

Eu iau minerale: calciu, zinc, magneziu si seleniu. Dupa o saptamana de cand iau vad o oarecare ameliorare a situatiei.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput