Caderea parului...
Raspunsuri - Pagina 2
Tanya spune:
Buna,
Problema caderii parului o am si eu de vreun an si ceva, mai exact de cand am oprit anticonceptionalele (diane35)... si am incercat cam tot ce se putea.
Ceva care sa faca minuni am gasit, dar din pacate nu isi face efectul la infinit si anume Anastim de la Ducray care m-a ajutat foarte mult cand l-am inceput, nu-mi mai cadeau decat cateva fire de par de unde scoteam pumni, inssa acum nu mai functioneaza tot asa de bine pt mine.
Alte chestii ce am incercat sunt mastile de par facut acasa din galbenus de ou, vitamine, ulei masline, usturoi pisat,miere, zeama de lamaie, ulei ricin - m-au ajutat si astea dar tot imi mai cade parul, mai putin ce-i drept.
Si samponul e important, sa fie unul impotriva caderii parului ce ti se potriveste, eu ma inteleg bine cu vishy.
Henna e iarasi foarte buna, eu m-am vopsit acum 2 saptamani (aveam parul f degradat de la suvite) si acum arata mai sanatos, are volum, se aseaza mai bine si cade ceva mai putin. Partea proasta e ca daca te vopsesti cu henna, adio vopsea chimica, nu mai prinde nimic peste. Pentru mine e bine, ca asa nu mai sunt tentata sa bag toate prostiile in par
.
Cauze? Cele enumerate de fete mai sus...
PUP
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Stefana spune:
Eu, de cate ori imi cade parul (cam o data pe an, toamna), fac un tratament naturist gasit in Formula As, care chiar ma ajuta: rostopasca macerata in otet. Cantitatile nu le stiu, ca mi-l repara mama, dar sigur gasiti reteta in arhiva de pe www.formula-as.ro. Daca nu gasiti, o sa o intreb eu pe mama si va spun.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Rochita de vanzare
camy062004 spune:
asta e reteta pe care o folosesc eu:hrean dat prin razatoare apoi pisat bine ,usturoi pisat,o lingurita de miere,un galbenus de ou si ulei de ricin.toate se amesteca dupa care dati pe par mai mult la radacina ,daca nu permite timpul sa stati mai mult este indicat cel putin o ora se face de doua trei ori pe saptamana.succes!
camy
Didona spune:
Buna!
Si pe mine ma termina caderea parului. A fost perioada de la inceputul alaptarii, cand am crezut ca daca il ami spal se duce tot la clatire. Apoi, cand micuta avea 6 luni, si-a mai revenit. Am tinut dieta dupa ce am terminat alaptatul si acum iar a luat-o parul la sanatoasa.
Recunosc ca sunt tare neglijenta (ca sa nu spun puturoasa) in privinta remediilor.
Sunt convinsa ca si dieta ar putea fi cauza. Dar ma gandesc si la apa. Unde locuiesc acum este o apa fff calcaroasa si am senzatia ca nu clateste suficient. Nici nu se mai aranjeaza, nu se mai onduleaza, sta ca o pleasca de caine plouat. Si si-a primit pedeapsa :maine sunt pe scaun la tuns.
Tanjesc dupa perioada de gravidie, cand a aratat tare bine.
Va doresc perseverenta in tratamente (mai ales in cele naturiste) si sa va intelegeti bine cu podoaba capilara.
Numai bine!
Pusi spune:
Incercati fetelor sampoane farmaceutice. Eu, de multi ani nu mai imi cumpar decat sampoane din farmacie, si e totul OK. De vopsit, ma vopsesc cu vopsea fara amoniac,din gama L'Oreal.
Pupici.
assa spune:
Sustin parerea lui Pusi!Nu se compara samponul din comert cu unul farmaceutic , oricat de L'Oreal ar fi el![]()
Eu am reusit sa scap de caderile aste masive de par , in timp relativ scurt cu samponul din gama Herbology: da volum, creste mai repede parul, este mai sanatos.
Assa
Alinax spune:
si eu am avut aceeasi problema...si acum mai imi cade dar nu chiar atat de tare...ma speriasem ca voi ramane fara par
nu stiam cauzele asa ca am incercat sa le inlatur pe rand...ma vopseam blonda de 2 ani asa ca m-am hotarat sa fac o pauza de 1 an si m-am vopsit la culoarea mea naturala
si am luat EUROVITA de la farmacie ....e un medicament care l-am luat o luna cate o pastila pe zi..pentru par si unghii si pana acum eu spun ca a avut efect
sper sa va ajute si pe voi experienta mea
aaaaaa si inca ceva....eu eram cam stresata in ultima perioada asa ca m-am gandit ca poate sa fie si de la asta si am incercat pe cat posibil sa fiu cat mai linistita si sa ma bucur de tot ce am....cred ca a ajutat si asta
konsuella spune:
Tanya si eu iau Diane 35 si tot imi cade parul.Nu cred ca anticonceptionalele stopeaza caderea parului,cel putin nu s-a intamplat la mine.Cred ca e vorba de stres la mine...
Anderra spune:
Dragele mele, sa va povestesc...ce am gasit .. si cat de multumita sunt. E vorba de un sampon crema produs de firma FAVISAN. Se numeste Sampon crema nutritiv pentru cresterea parului si contine,printre altele, germeni de grau ,spirulina, frunze de nuc..
Prima data cand l'am cumparat cred ca am luat tzeapa,l'am comandat de pe net si samponul era o chestie foarte likida exact ca apa, ma gandeam : asta da sampon crema,mai mare dragul
..
Acum vreo 2 saptamani am facut o noua incercare si am cumparat acelasi sampon de la un magazin naturist..eeee ...alta poveste ,are alta consistentza e dens e chiar crema si e foarte bun,il folosesc de doua saptamani si sunt foarte multumita mai ales ca nu contine parabeni si alte cele ...Pretul e de 65 de mii lei ,depine si de adaosul magazinul naturist de unde il cumparati.
Dezavantajul e ca .. dupa spalare parul ramane usor incalcit, da' cu un balsam se rezolva.
Sper sa va fie de folos,
narancea spune:
my god ce e aici la voi la femina intim !!!!!!!
ori grase, ori cu utere fibromatoase, scurgeri vaginale, anexite, sotzii tacutzi si acum va cade si parul ? wouuuuuu nu suntetzi de invidiat hahahahahaha
unde dracu sunt ma romancele alea trasnet de le vezi pe strada la tot pasul, se vede clar ca nu au ele timp sa intre pe aici
hahahahaha eu ma duc la zona artelor, ca aici la femina intim ma ia cu ametzeli........