Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Ina, f. frumoase pozele, te prinde si burtica si body-ul e f. fain, de unde l-ai laut?
O sa fac si eu poze cu cele luate sa ti le arat, poaet vrei si tu tricouri cu I love mommy si I love daddy si I love grandma!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ina869 spune:
Denisa multumesc, ti-am scris mesaj deja, l-am luat de la Old Navi, unde m-ai trimis tu vineri..
dar nu era in sale, l-am luat la pret normal...da, as vrea sa le vad! ![]()

Ina
tania-z spune:
Da, Ina, mai ales unul cu "I love grandma" (din sugestiile Denisei)![]()
![]()
![]()
Chiar, pe cand un tricou cu "I love my mother-in-low", asta pe fata. Iar pe spate "when she's not around".
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+
Varsta BB Stefan
Poze
Ina869 spune:

buna faza Tania, ca de obicei!!! 
Sa stii ca daca nu as tine atit de mult la George si nu mi-ar pasa
ca-l ranesc ( tine la maica-sa, este normal, si o respecta enorm) mi-as comanda un astfel de tricou si parca m-as simti mai bine cind as sta in prezenta soacra-mii...
vai, ce m-a enervat si ieri!!! am plecat sa cumparam cadouri ptr. nepotii ei si a cerut pina si baterii ptr.cd-playuri, ptr, fiecare in parte cite un set!!! eu l-am intrebat consternata pe George " da' chiar atit de scumpe sint bateriile duble, normale, in tara ca nu pot cumpara de acolo?" si el a tacut saracul, ce sa mai spuna...ca maica-sa este de o avaritie cumplita si ar lua si pielea de pe om?? 
AMR: 8 zile

Ina
cristinamh spune:
taniaaaaa, si eu vreau pt tati tricou cu inscriptie de-aia!!!
....
Cristina
34+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
dienutagraviduta spune:
ce rele sunteti fetelor !!!
cum, cand gravidutele ar trebui sa fie saci de bunatate si bunavointa ... impuscami-as vecinii de deasupra ...
cristinamh spune:
Ina, da' macar cand o duci la aeroport...
asa, sa vada doar ea...
ca mesaj de despartire....![]()
Cristina
34+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
Ina869 spune:
Cristina ptr. cind o ducem la aeroport am alt plan; ii voi da ptr. drum o sticla de suc ( in care voi pune soricioaica
- pacat ca nu stiu de unde se procura pe aici, ca de mult as fi scapat de belele...
)
Dienuta am devenit foarteeeeeee rea, intr-adevar, nici eu nu ma mai recunosc, dar doar cu soacra-mea...ca mi-a mincat zilele de aproape juma' de an de cind e aici...si aseara i-am dat de inteles diplomat ca este binevenita la noi dar nu mai mult de o luna pe an si ea mi-a spus ratoit "da' ce, nu o sa dau eu atatia bani doar ptr. o luna!!!" da asa cu un tupeu si o nerusinare ce nu am mai intilnit...de parca nu tot noi i-am platit biletul..
si sintem obligati sa o tinem cat vrea sa stea, nu cat ne face noua placere...si eu mi-am spus in gand "atunci mai vii cind mi-oi vedea eu ceafa, femeie incapatinata!!! ". ![]()
+
+
.......
Ina
tania-z spune:
Sunteti haioase! Iar Dienutza a pus capac cu "gravidutza-model"![]()
Ina, ce sa-ti zic.... fooooarte scumpe bateriile in Ro, cam 15-20 de mii lei, dar, drept e ca nu-s gratis, na!
Solutie pt tricou: scriem intr-o alta limba, de exemplu pe chineza
si stim numai noi!
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+
Varsta BB Stefan
Poze
cristinamh spune:
e nu ma INa, chiar soricioaica... poate macar un diuretic la pachetel... tot i-ar face "zborul" mai placut... plus ca poti da vina pe mancarea din avion...
si daca ea nu vrea o luna... ofera-te tu sa o vizitezi pe aceeasi perioada. spune-i c-o sa-tu faca enorma placere sa fii musafir cu pretentii si nu gazda... si ca abia astepti sa nu cheltui nimic o luna de zile ca esti in vizita...
. os a va astepte cu bratele deschise!
Cristina
34+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)