Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

ripley - te rog sa ne impartasesti si noua cam ce concluzii ai tras cu studiul asupra termenului nasterii, ca pe mine ma arde groaznic de tare ... adica eu sper la o cezariana cam pe la inceputul saptamanii 39; adica nici nu ma gandesc sa stau pana la 40 de saptamani, ca vad ca deja sunt dusa cu capul ...
na, acu 2 nopti am visat ca nascusem si eram in spital; toate mamicile facusera bebei, numai eu nu; macar un catel, un pisoi, ceva viu; nu, nene; eu nascusem un manuchi de chei; da - exact cum se aude : un inel de chei, 2 chei stantate si una urbis; tot incercam sa le gasesc o pozitie asa in "L" sa pot sa le dau san...
aaa, dar eram tare mandra ca mi-au facut o operatie mica de tot ... va dati seama, la niste chei ...
bine ca nu am nascut vaginal !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dienuta, .. si cum vroiai tu sa alaptezi..?!!...tot e bine, eu numai blanuri de animale si gandaci visez...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Hopaaaaa, s-a dat drumu' la nasteri! Sounds goooood!
Felicitari!! Mandy

Lavi02, imi place ideea hranitului lui bebe cu linguritza. Este exact ce mi-am propus si eu sa fac (mi-am achizionat deja 2 linguritze din silicon si nici un biberon). Intrebarea mea e: cum pastrez sterila linguritza aia cand plec la spital? O fierb io acasa, insa in ce s-o pun la pastrare?

Dienutza, Kafka scrie pe tine. Viseaza si tu chestii mai normale, ce D-zeu (uite, io visez numa' sexuri: cre'ca m-au ajuns privatiunile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fetelor, eu am tras cu ochiul la forumul celor de sept-oct. si am citit o multime de lucruri interesante!daca aveti timp cititi si voi ca o sa va prinda bine!Oricum dupa nastere si inainte poate nu o sa avem timp de forum , asa ca mai bine acum1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dienuta da' cum calculezi tu sarcina de zici ca ai 35 s? Nu cumva ai 34? sau te grabesti

Ia uita-te aici si poate te ajuta:
http://pregnancytoday.com/resource/theweeks.htm

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dienutza, incep cu o intrebare pt tine: de ce pisici vrei tu cezariana cand esti cred cea mai tanara dintre noi, sanatoasa tun si tu si e sanatos si luca al tau, si nu tin minte sa fi avut probleme in sarcina. Nu ti-e mila sa-ti tai burtica? Desigur, e alegerea ta, dar cred ca ai mari sanse sa nasti super-ok si normal.
Concluziile mele citind prin fatza la mamici mai mari ca noi sunt aproximativ astea: nasterea undeva intre jumatea sapt 38 si jumatea lu' 39.
40% peridurala, 35% normala, 25% cezariana, asta apreciat grosso modo.
Eu asa am estimat citind, asa ca nu dati cu paru' dc ati tras alte concluzii, nu vreau sa derutez, oricum.
Ce nu am inteles eu, desi am tot intrebat incoace si incolo este ce simti cand chiar te apuca durerile nasterii? Ca mi s-a spus asa: contractiile mele ne-dureroase si fte dese in ultimele zile, durerile burto-spate a la ciclu si copila mai agitata inseamna ca mai am fte putin, mi se poate declansa oricand. Da' tot nu stiu cum ma prind eu cand e de mers la clinica, mai ales ca apa nu se rupe tuturor la inceput ci de multe ori o rupe dr pe masa.
De Mirela sau Catutza nu stie nimeni nimic?
Am tot incercat sa-mi deschid mobilul meu unde aveam nr de pe care m-a sunat Mandy aseara, dar nu vrea si gata, si uite ca n-o pot suna sa vad cum se simte si sa-i transmit urarile voastre:( Am sa incerc maine sa merg pana la ea la spital, poate ma lasa cineva sa intru si o si gasesc.Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

FELICITARI MANDYSA VA TRAIASCA SA VA BUCURATI DE EL SI SA FIE SANATOS SI NOROCOS

Si eu dupa cateva zile de alergat virusii in calculator..am reusit in sfarsit sa-i prind astazi si sa-i extermin.Este cumplit de neplacut sa nu poti sa vezi ce se mai intampla.

O sa ma "intorc"si eu sa citesc ce s-a mai scris,iar in privinta paracetamolului JOY(daca nu ma insel)stai linistita..colega mea era gravida in 2 luni si jumatate cand doctorita o trata de anexita cu cele mai puternice antibiotice si a nascut in August o fetita perfect sanatoasa si frumoasa. Asa ca nu-ti mai face griji..capul sus si privirea inainte...

ANA MARIA 37+6 zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

ina - am zis ca am intrat in saptamna 35 de 2 zile ... adica am 34 si 2 zile.. dar asa e, vreau sa termin mai repede, e adevarat ...
ripley - nu vreau neaprat cezariana ... dar asa mi s-a recomandat, din cauza dioptriilor (-7.00 si -6.5); dar nici nu tin neaparat sa nasc natural - asa ca am lasat-o cum a picat; daca tot e sa te taie undeva, n-au decat sa ma taie pe burta, ca prefer decat pe acolo jos... si apoi, am fost operata de apendicita si m-am refacut foarte rapid, asa ca sper sa mearga bine si acum...

Mergi la inceput

mai, asta inseamna oare ca de la 37 de saptamani bebe e gata de decolare ?! adica, facand abstractie de greutate, plamanii sunt ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dienuta sa fie cum si cind iti doresti tu!

Am pus si eu niste poze la "Ina insarcinata" ( facute ieri)si la "Camera lui Rachel" ultimele achizitii ( un body care mi-a placut)si nu, in poze nu sint in pijama - ca asa m-a intrebat matusa-mea intr-un mesaj de astazi "da' ce draga tu faci poze in pijama???" ci sint intr-un trening de casa..

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput