Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qicoletta spune:

nu pot sa cred ca nimeni nu a pomenit de Alain Delon:

http://images.google.ro/images?q=alain+delon&hl=ro&btnG=Caut%C4%83+Imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

qicoletta, a fost pomenit alain delon si chiar eu am dat poze cu el; dar e binevenita ocazia sa-l mai admiram o data.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

din coltul barbatilor frumosi lipsesc o multime de actori celebri ; dar ia uitati cine a fost recent ales "cel mai dorit burlac de la hollywood"-owen wilson!
nu stiu daca sunt sau nu burlaci, dar imi plac-www.geocities.com/jempalik/nina_pop_john_corbett2.jpg" target="_blank">john corbett si www.georgecaroll.com/male%20stars/Rob%20Lowe/rob-lowe-group.jpg" target="_blank">rob lowe.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

M-ati spart....
De ieri n-am mai facut nimic pana nu m-am uitat la toate pozele...

Parca cineva a amintit si de www.reelclassics.com/Actors/Newman/newman.htm" target="_blank">el, dar n-am prea vazut poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

...i-ati abandonat...
...afara-i ceata si urat,dar herghelia asta cred ca mi-ar insenina ziua.

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Daca tot se anunta frig si zapada si ca sa nu ma bata Teodora,iaca ii aduce mama pe prima pagina,pe incalzitorii de sufletzele....:
Mark...nu-s cine e da-i bun...si el...www.johnnydeppfan.com/portraits/p68.jpg" target="_blank">Johnny...The Rock...www.mostbeautifulman.com/models/jesus/pic03.shtml" target="_blank">Jesus...sugar....si ma opresc,dar la cererea spectatorilor,va mai dau bunaciuni...haideti duamnelor,cereti va rog!

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

cum, Andreea, ne arati numai rugata? hai ca te rog eu, mai expune cativa.

vin si eu cu unul, a carui www.kinomania.ru/stars/c/Christopher_Lambert/vert/19.jpg" target="_blank">privire mioapa ma fascineaza; daca nu l-ati recunoscut vi-l mai arat intr-o poza, dar dupa barbatii din postarea precedenta simt nevoia sa-l acopar cu textile.

no bine, haideti ca www.space-debris.com/act_lambert_tarzan_M.jpg" target="_blank">m-am mai inmuiat.

Mergi la inceput

Poftiti duamnele mele:www.adonde.com/chicos/full/keanu_reves_01.jpg" target="_blank">Keanu www.e-hawaii.com/stars/index/keanu_reeves/images/keanu_reeves.jpg" target="_blank">Reves...si Ethan www.celebrity-exchange.com/celebs/photos35/ethan-hawke-2.jpg" target="_blank">Hawke...

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

eu nu vad pozele cu keanu! (in opinia mea,el e cel mai mumos barbat de la hollywood!)

p.s.-acum da, le vad!

Mergi la inceput

Gata Teo,acum sper ca se vad.
aici e absolutsuperbsi aici si aici....

poze vechi poze noi

Mergi la inceput