Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

poza www.candyneige.com/encyclopedie/recre/movie/daniel/keanu.jpg" target="_blank">asta chiar mi-a luminat ziua...www.emmyke.50megs.com/images/keanu_reeves.jpg" target="_blank">rapitor...un zambet...www.dolshouse.com/holiday03/images/keanu_paris1.jpg" target="_blank">relaxare...vreau si eu...

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Mie-mi place genul hispanic, de exemplu, Antonio Banderas cand avea parul lung.

http://www.actorarchives.com/display.php?i=28

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

www.fotograma.com/potros/melgibson/gibson07g.jpg" target="_blank">ochii lui www.joinjoe.de/Gallery/Boys/mel1/Bilder/Mel%20Gibson%2008.jpg" target="_blank">ma innebunesc....www.intellectualconservative.com/images/melgibson.jpg" target="_blank">ce sa mai zic www.moviestarsmovies.com/Images/MelGibson.jpg" target="_blank">de zambet...

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Andreea, scriam mai sus de Keanu; Mel Gibson e, in conceptia sotului meu, cel mai frumos actor de la Hollywood(si printre cei mai buni, parere pe care i-o impartasesc). Asa ca ne-ai nimerit pe amandoi!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Hehe,Teo,ce draguta esti,ma bucur ca v-am nimerit pe amandoi,dar sincer si mie imi plac

Daca va place "K1",mie da,microb luat de la sotul meu...eh,dar am si la ce sa ma uit...
...www.fujitv.co.jp/koko/photo/remy_bonjasky01.jpg" target="_blank">el este favoritul meu...Remy Bonjasky
...www.superkarate.ru/kyokushin_vs_k1/francisco_filho/Filho_Vs_Remy_4.jpg" target="_blank">in actiune...

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Bey!

de cateva zile ma chinui sa vizionez toate paginile...ca deh' n-am chef sa-mi strice careva dispozitia...(alde sotul)

mie-mi place de Antonio Sabato Jr...mult!
si Thomas Anders ala din Modern Talking, ca am crescut cu pozele lui pe pereti... acum s-a cam rablagit, da' tot e bun!

si Papadopol ar merge (o data)
si... tre sa ies(s-a trezit copilu')

ps. Andreea, Teodora, Iubika... am ras de am lesinat! gasiti-mi si mie poze cu astia de sus, dau o bere

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

mey, mie-mi place thomas anders mult mai mult in www.daserste.de/cmspix/bildgalerie/zoom_400_300_17112004485395.jpg" target="_blank">"varianta actuala", arata si el a barbat, pe vremea primului modern talking era ca o fatuca(mi-am chinuit 5 minute neuronul sa-mi amintesc cum o chema pe prima lui nevasta, cea al carei nume il avea agatat la gat si mi-am amintit-ura pt. neuronul singuratic-NORA!

ce poze mi-au aparut la cautarea dupa www.violan.de/galerie/themen/2017_antonio_sabato/2017_h.htm" target="_blank">antonio sabato jr.! cred ca pozeaza mai mult nud!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Dar de Ashton Kutcher ce ziceti? Actualul lui Demi Moore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

mey, mie-mi place thomas anders mult mai mult in www.daserste.de/cmspix/bildgalerie/zoom_400_300_17112004485395.jpg" target="_blank">"varianta actuala", arata si el a barbat, pe vremea primului modern talking era ca o fatuca(mi-am chinuit 5 minute neuronul sa-mi amintesc cum o chema pe prima lui nevasta, cea al carei nume il avea agatat la gat si mi-am amintit-ura pt. neuronul singuratic-NORA!

ce poze mi-au aparut la cautarea dupa www.violan.de/galerie/themen/2017_antonio_sabato/2017_h.htm" target="_blank">antonio sabato jr.! cred ca pozeaza mai mult nud!

Teodora, ai berea, numa' sa-mi zici unde-o bem!

mda... Sabato jr. asta.., vorba ta, cam nud baietu'...nu's ce sa zic, da merge!

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Comunitatea barbatilor gay (asa o fi corect?) a desemnat cei mai frumosi 10 barbati, in opinia lor. The winner is..... Reynaldo Gianechinni!.
Cand ajunfg la serviciu, si daca voi avea si timp am sa va trimit linkul, cu ai lor 10.
Nadina

Mergi la inceput