Coltul cu barbati frumosi

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ralucoantza, uelcam tu dä clab

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Poftiti duamnelor:mister www.gesef.it/testimonial/Gabriel_garko.jpg" target="_blank">Gabriel Garko....enjoy,

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

asta va place?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

multumesc iren!
si cand te gandesti ca eu nu intram asa de des pe la zona artelor... eeeii, sa vezi ce-o sa se schimbe situatziunea de-acu in colo! (ps- tot te sun eu intr-o zi...)

andreea banica - fain baiat...
http://www.gossipnews.it/mondanita/gabriel_garko_venezia/3.shtml

Mergi la inceput

si inca www.goldenbeaus.com/j_lewis/images/jason_lewis01_jpg.jpg" target="_blank">"ceva" frumos!

Mergi la inceput

Si inca ...jason..pt cine i-a placut!www.omelete.com.br/imagens/cinema/news/atores/jason_lewis.jpg" target="_blank">frumos baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

mie imi place si fostul logodnic al lui cameron diaz, www.cienfuegos.cu/Paginas/Fondos/Celebridades/m_JaredLeto03.jpg" target="_blank">jared www.celebrity-exchange.com/celebs/photos36/jared-leto-4.jpg" target="_blank">leto, care are un talent cameleonic de a-si schimba tot timpul imaginea.

si mi-am mai amintit de un dr. ross-danny ross,actorul www.celebrity-pictures-world.com/t/thomas-gibson-pictures.htm" target="_blank">thomas gibson fiind si singurul motiv pt. care am urmarit "dharma si greg"(ma enerva dharma la culme).

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Tarkan intr`unul din videoclipurile preferate

Mergi la inceput

Vrea cineva un pic de www.warnermusic.com.tw/focus/international/craig_david/slicker_than_your_average/images/02.jpg" target="_blank">ciocolata?

Mergi la inceput

Sunt frumos sau sunt www.nicklea.com/oat/is.jpg" target="_blank">frumos?

Mergi la inceput